12 de setembre 2007

Tants caps, 9 barrets:






A fer punyetes els estudis del Marimurtra, no ens interessa el valor biològic d'aquests arbres, sinó el valor patrimonial i estètic! No em cansaré de repetir-ho...
Convido a tothom a escoltar aquest fabulós ple que molta gent no oblidarà, és una estona llarga, però que val la pena. Convido també a que en els comentaris afegiu la dada temporal dels diàlegs que cregueu importants.
Gràcies a qui me l'ha fet arribar.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta raó tens teresa, la riera, com tants d'altres espais, és patrimoni natural de Malgrat. quina llàstima que no tothom ho vegi amb els mateixos ulls

Anònim ha dit...

Srs Mongilod i Lasheras, els seus fills estaran orgullosos dels seus pares i del malgrat que els hi volen deixar.
Per altre banda, no vull ser partidista, però condemno aquests que volen la destrucció total de, en definitiva, tot.

Anònim ha dit...

Microfanus, arbrat, autòctens, etc, carai! parlem bé que costa poc sra. alcaldessa.
I no parlem del lio "previ", "esboç" i "projecte" entre d'altres paraules per anomenar quelcom que encara no tinc ben definit! Subterfugis polítics...
Boníssim quan l'alcaldessa diu "no em posaré nerviosa, no em posare nerviosa" s'està fent una auto-sessió de yoga?
També reconec que s'ha de felicitar per acomplir la seva obligació de tenir a la gent del carrer en condicions per seguir el ple. Gràcies.

Anònim ha dit...

Desprès del que hem lluitat i desprès de haver patit aquest ple que ara podem tornar a sentir en directe, he passat avui per la nostra estimada arbreda i he vist com dos homes prenien mesures amb un teodolit. Hem d'estar a l'aguait per que aquestes mesures em penso que es fan massa aviat.

Anònim ha dit...

L'he començat amb intenció de només un troç i me l'he empassat tot!
És com un capítol de Polónia!!

Anònim ha dit...

Sapiga la gent que l'oposició va polititzar el debat social de Can Feliciano per un profit polític no per res més!

Anònim ha dit...

Com s'enrolla la conxi! més d'una hora ella sola, sort de la Serra que la fa frenar i la Verdaguer la frena en sec!
I vinga amb el cony de papers del marimurtra! que no ens interessen! oi que no sentinella?

Anònim ha dit...

És més bo que un capítol de Polonia, és nostrat, lluitat i derrotat. De tots els talls excepcionals que hi ha, i n'hi ha molts, em quedo amb el que la Conxita reconeix haver passat una setmana de molt mal de ventre.
Tot l'any amb diarrea la voldria veure jo!

Anònim ha dit...

Jo estava a dins de la sala, i hi vaig entrar per miracle, ja que aquesta vegada i única en el món hi havia aforament limitat i menys cadires.
Però realment envejava els que estaven a fora, en una festa inimaginable de alegries, mofes, crits i llàgrimes incontrolades.
Jo destacaria quan la conxita els intentava fer callar i ells encara cridaven més fort! Fantàstic!

Anònim ha dit...

Anònim de les 20:04, l'oposició representa a la població a l'igual que el govern, els polítics no són un mon apart de la resta del poble, representen al poble i hauríem d'estar contents de què hagin escoltat i defensat el que anomenes debat social i no consideres polític.
La definició de política segons el diccionari és "Conjunt d'activitats teòriques i pràctiques referents a les relacions entre els ciutadans d'un mateixa col·lectivitat o entre diferents col·lectivitats"

Anònim ha dit...

ara no l'he posat perque el vàrem escoltar per la ràdio mentre sopávem , es va fer curt, va ser el primer dia que la tele no es va posar.

Anònim ha dit...

Sí, haurien de fer coses així més sovint!