10 de setembre 2007

08380: Restauració a tope!

M’han fet arribar un conjunt d’imatges sense desperdici. Presento la primera d’elles, una personal visió de les “restauracions” al nostre poble, i de la pintura que s’utilitza per al mobiliari públic (sempre la mateixa!). El debat queda obert!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

D'aquest color en deien "caca d'oca", bona elecció...

Empestats ha dit...

Això ha vingut arran del meu comentari de l'altre dia; fem apostes, de quin color serà l'auditori de 15 milions d'euros???..... segur que algo d'aquest groc merdós hi té, i algun troç de fusta verda, que debia estar d'oferta, pq n'hi ha per tot arreu!!

Anònim ha dit...

Us heu fixat que el mirador del Park F. Macià sembla el tobogan que tenen les foques del zoològic per passar l'estona?
L'assessor de colors de l'Ajuntament de Malgrat segur que és el mateix que va dissenyar la font dels pixums.
Estan convertint Malgrat en un mostrari d'òxids i tons merda d'oca per a fruïció de veïns i visitants.
El pas accelerat que duen aquesta tropa de gent, abnegada i superdotada pel servei a la comunitat, aviat els farà mereixedors del preuat premi "Cagalló d'or internacional" en l'apartat de "Empastifament massiu de tot un poble". De perseverància i nivell estètic per aconseguir-ho no els n'hi manca gens.
Quina grandiositat de manaires que tenim, sobrepassen amb escreix els nivells habituals de normalitat per situar-se, per mèrits propis, al costat dels Deus omnipotents.

Mosca Collonera ha dit...

Felicitats per un tan interessant document fotogràfic. El color merda d'oca era molt freqüent en ciutats de l'Europa de l'est fins a principis dels 90. Amb la caiguda del mur, han quedat magatzems plens de pots de pintura d'aquest color: no saben què fer-ne. A l'Ajuntament de Malgrat, sí.

Anònim ha dit...

i el centre cultural?
també una part es merda-oca

Anònim ha dit...

Home! com pots dubtar-ho!

Anònim ha dit...

El que faltava ara Sentinella! que tu doni idees! com que no tenen prous llums!
I de restaurar res, pintar de color merda d'oca no és restaurar, i hi ha molts elements del poble que els hi convindria una bona restauració si volem que durin més! però restaurar de veritat eh!

Anònim ha dit...

hi com sabeu que es de oca ? no heu mirat mai abans de tirar l´aigua ?

Anònim ha dit...

Ja sabem que pintar el que consideren és vell no és restaurar, és la ironia d'aquest fil.
Qui perd els orígens perd la identitat i, sembla que aquest és el lema que utilitzen una part dels representants del poble a Malgrat-

Anònim ha dit...

D'acord, 11/09/2007 17:23:00, li direm color "merda socialista" per ser més precisos en la definició i no ferir susceptibilitats ciutadanes.

Anònim ha dit...

11/09/2007 14:29:00
El que convindria en aquest poble i amb caràcter d'urgència és la restauració de l'equip de govern de l'ajuntament en ple davant l'allau de contradiccions en que ells mateixos s'han posat. Tota aquesta gent son objectiu de restauració personal i urgent per a la salvaguarda de la integritat municipal.

Anònim ha dit...

Procurem no barrejar coses. Els polítics no tenen res a veure amb aquest debat, ni els seus excrements. Una mica de respecte.

Anònim ha dit...

Atenea, com que els polítics no hi tenen res a veure? Qui tria la pintura, el pintor de la brigada o el seu cap polític?
Disculpa'm potser m'he passat, hagués tingut de dir color "deposició socialista".

Anònim ha dit...

l'entrada de l'escola de música és de color acarbassat

Anònim ha dit...

a la verdaguer tambe l'hiagrada la merda d'oca i la serra tambe, les duees tenen la façana pintada igual.... caray!

Anònim ha dit...

I l'oposició com pintaria els edificis amb les quatre barres per fer més pais o per fer més el "cante" o potser IC-EUA ho pintaria de color transparent amb fulles adosades per tal que quedi tot enmig de la vegetació sense que resalti res.

Anònim ha dit...

m'agradaria saber que va ser del barco que hi habia a la platja
se'l va tragar el mar o el van destruir