23 de setembre 2007

Tres notes d’agenda:

El passat dia 22 va començar la setmana de la mobilitat sostenible i segura, aquest mateix dia va ser el “dia sense cotxes”, i fins al dia 29 hi haurà activitats. Serà a l’últim dia, el 29 com ja s’ha dit, que es realitzarà una activitat molt interessant i de nul•la tradició en el nostre ajuntament. Es farà una passejada urbana a càrrec de l’arquitecte Ramon Mas, començarà a les deu a l’Ajuntament i es realitzarà un seguiment de les cases declarades d’interès local.
Veieu com no sempre són males notícies les que arriben d’ajuntament? aquest cop els felicito per tant agosarada activitat. I espero veure-hi a força gent interessada en el tema, i sobretot els lectors d’aquet blog, que ja coneixem més d’una d’aquestes cases, oi?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

jo hi aniré hi preguntaré per la torre del Castell, el molí de la Sal, la casa del Passatge Alsina, etcccccccccccccccccccccccc

Anònim ha dit...

jo encara no m'ho crec.... segur que la passejada serà ensenyant els edificis catalogats?,

Anònim ha dit...

El dia 22 va ser el dia sense cotxes? segons la pàgina de l'Ajuntament és cert, però, hi havia els mateixos cotxes de sempre. Tret de sortida de la setmana de mobilitat sostenible, quina mobilitat sostenible?.
Vaig participar a la "bicicletada popular", en un dia en què segons l'Ajuntament "Així doncs, aquest proper dissabte 22 de setembre "Dia mundial sense cotxes", s'inicia la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, enguany sota el títol "Carrers per a tothom" i, que durant el recorregut amb bicicleta no s'havia de tenir en compte els cotxes que circulaven, perquè hi havia la Policia local(tot i que havíem d'anar esperant que arrivessin tots els participants), però, després de l'esdeveniment, per poder circular amb la bicicleta per tornar a casa, recorregut llarg, hauria d'haver aguantat tocs de clàxon, insults, etc.. vaig optar per tornar caminant amb la bicicleta, també difícil poder circular per les voreres amb la acompanyant la bicicleta, per no infringir les normes de circulació, fins a l'arbreda de Can Feliciano, on vaig poder circular amb la bicicleta, bé amb perill de que no m'atropelles cap cotxe dels que no respecten els passos de vianants i les senyals que indiquen la velocitat amb que es pot circular pel poble, de fer mal a les persones que no respectant el carril destinat a les bicicletes i que passegen per les voreres de l'Avinguda Costa Brava.
Benvinguda la setmana de la mobilitat.
Gràcies
Montse Giol

Anònim ha dit...

ets una exagerada, Montse. no n`hi ha per tant.

Empestats ha dit...

Jo tampoc m'ho crec, cada vagada em sorprenen més aquests de l'ajuntament

Anònim ha dit...

Anònim de les 16:26, creus que sóc una exagerada? intenta circular caminant, amb bicicleta o amb cotxe i respectar a l'hora les senyals de circulació, jo ho faig, i el que he escrit és per pròpia experiència. No exagero gens.
Montse Giol

Montse ha dit...

Molt interessant, el recorregut que farà l'arquitecte de l'ajuntament.
En quan a la setmana de la mobilitat, sempre hauria de ser la setmana de la mobilitat, hi ha masses cotxes ultimament.

Anònim ha dit...

Doncs privem la circulació en el casc àntic i s'haurà solucionat el problema.

Anònim ha dit...

Montse Giol jo estic amb tu!!
Un petó!

Anònim ha dit...

Tot comença perqué els ciutadants convisquin en civisme i respectin senyals, peatons i els qui circulen per les vies.

Anònim ha dit...

hi els que aparcan devant del teu gual que ?

Anònim ha dit...

O els qui aparquen a sobre de la vorera de davant del seu negoci?