12 de setembre 2007

Enquesta per criticar-me:

Ara mateix ha acabat l’enquesta sobre el meu comportament durant els dies de moguda a la riera. Satisfactori, en igualtat ha quedat el notable i l’excel•lent amb uns 15-16 vots, cosa que passa per davant de les altres possibilitats. Algú ha considerat oportú col•locar-me a mig camí, i finalment quatre suspensos que m’indiquen que encara em queda molt per millorar i poder satisfer a tothom.
Estic molt content dels resultats i del vostre suport, que és molt important per mi i per poder impulsar el blog cap endavant.
Ara bé, voldria que els votants que ho creguin oportú m’expliquessin el seu vot, quin ha estat i el perquè. D’aquesta manera podré millorar aquesta pàgina que ja és llar de molts malgratencs.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Sentinella:

Deixa'm que torni a l'afer de la riera per compartir amb tothom l'escrit que la meva companya Imma Merino va publicar fa uns dies al Punt (si tu vols penja'l de manera més "visible"):

"Fa cosa d'una setmana vaig entrar al Club 7 Cinema, un bloc que molts cinèfils van descobrint com una referència. Aquell dia, però, entre les noves aportacions al bloc, no hi havia els personalíssims comentaris de Salvador Montalt a propòsit de l'actualitat cinematogràfica, que sempre observa lliurement per detectar-hi propostes que, al marge de la tirania comercial, renoven la dimensió estètica i moral que valora en el cinema. L'artífex de Club 7 Cinema estava revoltat, junt amb centenars de malgratencs com ell, i així ho feia constar en el seu bloc, convertit en plataforma reivindicativa. La seva revolta, tan compartida, ho era en contra del projecte de l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) per la canalització de la riera de Malgrat de Mar. Això perquè l'obra comportava la destrucció del racó de Can Feliciano. Davant les primeres accions per dur a terme el projecte, la població es va unir per impedir-ne la continuïtat i preservar l'arbreda de Can Feliciano. Es van recollir cinc mil signatures, va haver-hi concentracions multitudinàries davant de l'ajuntament i a la mateixa arbreda, on hi havia gent acampada que la policia municipal i els Mossos van voler desallotjar.

Avui, el dia en què escric aquesta columna, he tornat a entrar al bloc Club 7 Cinema i hi he llegit que els malgratencs han salvat Can Feliciano: el ple municipal extraordinari de Malgrat de Mar demanarà a l'ACA la suspensió de l'obra. Montalt podrà tornar a escriure sobre cinema després de participar en una revolta popular, com ell l'anomena, que, per una vegada, ha obtingut una resposta democràtica. Felicitats. Potser demanaré a Salvador Montalt que em dugui a Can Feliciano. No puc tenir els records dels malgratencs, però ho puc entendre. El sentiment que han manifestat és universal. Qui no té el seu Can Feliciano? Amb la preservació de la natura també hi ha la de la cultura: els llocs arrosseguen la memòria de les experiències que s'hi han viscut. I, després de tanta destrucció, no es pot menysprear la bellesa que resta".

Que us sembla ?, preciós eh?

Joan Bosch

Anònim ha dit...

No t'esforcis Sentinella per acontentar a tothom, això és impossible, segueix fidel als teus principis personals i de segur que trobaràs la felicitat i el reconeixement públic al teu esforç i activitat. Si tu frueixes fent el que fas, nosaltres, els lectors, en fruïm encara més. No et desanimis, el teu nivell és molt alt.
Endavant!

Anònim ha dit...

Vaig votar exel·lent, o sigui... res a dir!

Anònim ha dit...

Ja tenim un altre Serrano de torn, que vol fer teràpia col.lectiva per augmentar-se l'autoestima. Res a dir.

Anònim ha dit...

(Ignorant el comentari anterior, aquest\a segur que et va suspendre)

Jo vaig votar excel·lent perquè un dia em vas acollonir i tot. El dia que va caure l'arbre jo hi era, vaig anar de seguida a casa a buscar el meu home per explicar-li-ho, obro la teva pàgina per enviar-te un e-amil i explicar-t'ho, i em trobo que ja ho havies penjat amb fotgrafies i tot! Com t'ho vas fer!

Anònim ha dit...

El Sentinella també té els seus confidents....jajaja.

Mosca Collonera ha dit...

Nosaltres t'hem donat un excel·lent perquè ens han dit que ets molt guapo i molt ben dotat

jordi tenkaichi ha dit...

XD muy buena mosca collonera!, aunque tus fuentes no son muy fiables que digamos...no te enfades sentinella eh, que te puse un notable alto.

Anònim ha dit...

et vaig posar un notable, perque fa poc que et conec, perque venia empatjada den Serrano, i perque un ex-celent no el poso mai...

Sentinella en vetlla: ha dit...

A la que diu que es va acollonir:
És difícil estar sempre en vetlla, però dóna els seus fruits!
A la que diu que també tinc confidents:
Sort de vosaltres! Gràcies!

Sentinella en vetlla: ha dit...

I els que jutgen el meu aspecte físic:
Aquest no és el lloc!
(veig que amb la "mosca collonera" ens tocarà rebre a tots... una gran feina!)

Anònim ha dit...

et vaig posar un notable perque t'espavilis més,encara que crec que estàs donant la talla. De totes maneres, qui som naltrus per jutjar-te a tu??? no seria millor que tu també ens donis la teva opinió de nosaltres?