09 de setembre 2007

Malgrat en vinyetes:

S’obre una nova secció, el company blocaire de Dumland m’ha promès diferents col•laboracions per aquest blog. El primer que m’ha enviat és una vinyeta còmica amb un tema candent d’aquests dies, que cadascú l’interpreti com li sembli. Hi ha qui diu que hi ha coses molt saludables, entre elles l’humor.
Teniu la primera entrega al final de la columna lateral. Esperem les vostres opinions.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

si, és veritat els arbres han guanyat....

Anònim ha dit...

Té gràcia el xaval!

Anònim ha dit...

I tant, diuen que somriure consumeix calories i tot. Ja tindrà feina al pas que anem que tot es un show.

Anònim ha dit...

que picant! que picant! com t'has picat!
una batalla vençuda, ara falta un foc de sant joan per purificar la zona de bruixes i mals esperits expeculadors i formigoners. Això de que cadascú ho interpreti com vulgui suposo que es referix a la figura sobre l'escombra, no? jo tinc una interpretació personal de qui deu ser, no ho dic!

Anònim ha dit...

Feia temps que no entrava, deu ni do com ha canviat això, la virtut del teu blog és la varietat de coses que tens, i això que tansols tractes el tema del patrimoni!
Estic molt orgullosa de la gent del meu poble que va lluitar contra un govern que no escolta.

Anònim ha dit...

Somriure, riure és sa, han guanyat els arbres i sobretot ha guanyat Malgrat.
No m'agrada el comentari sobre les bruixes, no s'han de cremar en cap foc, no estem a l'època de la Inquisició, quan de mal ha fet l'educació Nacional Catòlica en aquest país. La majoria de bruixes eren dones que tenien coneixements que no se'ls permetia en l'època en què vivien pel fet de ser dónes.

Anònim ha dit...

Aquesta bruixa del dibuix té sort de poder circular sense limitacions de cap mena. Gastar-se 30 quilos per fer un pla de mobilitat i aconseguir quasi bé tot el contrari, es a dir, embús diari constant i quilometratge innecessari, situa al Sr. Valenti com un dels herois del nostre poble, de fet es nota que els seus conceptes son els que va aprendre a RENFE. "Dios los cria y ellos se juntan".
Quina patrulla la del PPOE!!!

Anònim ha dit...

us faig una reflexió.
Sabeu quants arbres hi havia abans en aquest arbreda? doncs jo crec que ja no en queden ni una quarta part. De fet, ens n'han tallat un munt davant els nostres nassos....però com que ha sigut aixi, de mica en mica, ja no ens recordem dels que hi havia.PArlo de quan es va obrir el carrer i es va fer la caserna...