17 de setembre 2007

Sense desperdici:


Salutació de l'"alcaldessa" al programa de l'aplec d'aquest any. No en comento res, a les vostres mans està la direcció del debat.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta dona té diarrea verbal provocada per un excés d'aliments jocfloralescos amb virutes de tenora o és un empatx d'herbes verdes?

Empestats ha dit...

Però de què va aquesta?

Anònim ha dit...

Em sembla que a la vista de les denúncies contra set ciutadans de Malgrat que es varen manifestar espontània, pacífica i civicament --recolzats per desenes de ciutadans i ciutadanes que fèiem com ells--; l'alcaldessa hauria de reflexionar i redactar un altre text: el de la seva dimissió .

Si no, li hauríem de demanar els seus regidors. Si aquests no ho fan, el PSC li hauria d'exigir, perquè aquesta conducta avergonyeix un partit tan important. Si no ho fa, els altres partits polítics locals haurien de proposar una moció de censura: perquè a Malgrat no es poden admetre polítiques tan allunyades dels comportaments democràtics, perquè en democracia ningú pot governar amb la intimidació; perquè no es pot acceptar que es manipuli la realitat per justificar una denúncia contra ciutadans que van usar el seu legítim dret de protesta

O dimissió o moció de censura:
Per haver actuat amb una denúncia desproporcionada contra els ciutadans mobilitzats cívicament, sense cap agressivitat, sense cap insult, (algú en pot di¡r algún, alguna conducta agressiva ?)... Per actuar amb una denúncia perversa contra representants de partíts polítics democràtics --ser de l'oposició ara és delicte a Malgrat?--; perquè a parer meu una acció com aquesta avergonyeix Malgrat, embrut una de les jornades més belles de la història democràtica del poble.

Caldrà que ho expliquem a tothom i a tot arreu: el nostre ajuntament denuncia els ciutadans perquè ens hem manifestat cívicament, perquè protestem, perquè hem treballat perquè el poble no es degradi més...

Joan Bosch

Anònim ha dit...

Per cert: si manifestar-se pacífica i cívicament és un delicte. Ho reconec, com aquells set, jo també hi era. Soc culpable senyor cap de la polícia local. Em vaig manifestar i vaig protestar cívicament. És més (ui !) vaig fer escrits explicant perquè volíem defensar la riera en el seu aspecte natural. No sé perquè només en denuncien a set: siguin valents: JO HI ERA
Joan Bosch Ballbona
DNI 77602325
C.Llibertat 21 2-3a
Malgrat de Mar (Far West Pre-constitucional)

Empestats ha dit...

Et recolzo amb tot el que dius! i això del far west pre-constitucional ha estat molt be.
però no posare el meu nom aquí si escric un blog anònim (tot i que ja em coneix quasi tothom).

Anònim ha dit...

Extraordinari Joan, però d'aquesta servidora no en podem esperar altre cosa que no sigui la seva incondicional adhesió als 60.000 E. de l'ala que en treu des de fa 16 anys. Ni conceptes ètics i morals poden desviar-la de la seva prioritària obsessió: Passar a l'historia com "UNA SERVIDORA". Quina pena de poble que no és capaç de deslliurar-se de la més vil de les mesquineses, els deliris de grandesa de la seva alcaldessa.
Al pas que anem l'empresariat Sicilià vindrà a celebrar els seus congressos i reunions anuals al futur Palau de Congressos i màfies Malgratenques.

Anònim ha dit...

El problema de la senyora alcaldessa és psicològic... El fet que sigui una mentidera patològica ha fet que s'hagi acabat creient totes les que diu. Una mena de Dr. Jekill-Mr Hide envoltada d'aduladors que li fan la gara-gara i que són incapaços de fer-li veure que, com en el conte, el rei va despullat i fa el ridícul mentre ella omple pit i es creu que és una barreja de la reina del mambo i la reencarnació de la Germana Campos. El que no s'adona és del mal que arriba a fer.

Anònim ha dit...

Parlar de "tradicions", "identitàries","units entre nosaltres","patrimoni de tothom"...i apostar per formigonar la riera,carregarse l'arbreda, urbanitzar santa rita, deixar la torre de can serra abandonada.....no em lliga gens.
I de la propaganda del parc...no commen.

Anònim ha dit...

amics de l'aplec:
desitjo que el dia en questio estigi una mica nuvol i fagi fresqueta si si, fresqueta per que tal com promociona el megaguapial.lucinantmacromundialmasmesmillor parc del univers i part del extrenger.....
ha de fer memoria i dir que no hi han ni 5m cuadrats d'ombra.
o sigui: que la rotllana haura d'estar una mica apretada si no voleu deshidratar-vos per moments
un consell:
sota les taules de tenis taula poden ballar la canalla!!!
i les dones arrivarse fins l'arbreda de can feliciano que segur que no es desmaiaran de la calor
ho deia per allo de les dones i els nens primer!!
si mes no que tingeu un dia precios tots plegats!!
visca la sardana!!!
visca la cultura catalana!!!
visca la terra lliure!!
i per acabar un rodoli:
visca malgrat i la seva gent pero no l'ajuntament!!!

Anònim ha dit...

Visca malgrat i la seva gent
però no l'ajuntament
que governa altivament!

(Raspberri)

Conxita DIMISSIÓ
per sapastre
i per corcó!!!

Anònim ha dit...

Em sento enganyada, empipada, manipulada, per aquest coi d'ajuntament, i en particular, per aquest coi d'alcaldessa!!
Això es democràcia??ens volen vendre duros a 6 pessetes...Però NO ens hem de deixar enganyar!!!La movilització ciutadana que va haver-hi per salvar els arbres, ha de quedar petita per la que tindriem que fer per "salvar" als nostres companys!! Jo hi era manifestan-me!! i no puc consentir-ho!!!
Proposo una manifestació, o concentració (igual de cívica que les altres) davant de l'ajuntament, demanant que es retiri la denúncia. No se si aconseguirem quelcom, pero com a mínim veuran que estem allà, que no oblidem, i que facin el que facin els vigilem i estem ben informats...
No se com podriem fer-ho per convocar-ho, o si algú més i està dacord!!
Suposo que encara deu haver-hi algun encarregat de la plataforma que es pugui fer càrrec de la movilitació, i els diners del fons comú per poder fer mes cartells.

ENS HEM DE TORNAR A MOVILITZAR!!!!

Jo sola no puc fer-hi res!!!i veig que hi ha molta mes gent crispada!!nomes ens hem d'unir altre cop!!

Sentinella...segur que tu tens contactes...com podem fer-ho?

Joan Bosch, en saps del tema, que opines?? estaria bé?? com comencem??

Gràcies!!!i...espero respostes!!

Anònim ha dit...

Després de les denúncies no ens podem quedar quiets, també proposo manisfestar-nos. No eren 7 les persones que varen protegir els arbres, som 5.000 els que vàrem mostrar el nostre rebuig a la tal·la. Ningú va barellar-se, ni va agredir a cap policia, per tant no entenc la denúncia. Podríem reunir-nos i fer assamblea.

Anònim ha dit...

Dijous tenen una reunió les persones que han estat denunciades, esperem a dijous i si cal convoquem una reunió divendres per decidir que fem.
Cal que seguim plegats
Ara els imputats han estat 7 persones, però podiem ser qualsevol de nosaltres.
Anims i estiguem alerta.

Anònim ha dit...

el que tenen els mentider patologics es que es creuen el que diuan i es imposipla poder dialogar, hi ha vegades pensas si ets tu al que estás equivocat, jo per desgracia en conec uns quans, llástima que no a tots es pot fer una moció de censura.

Anònim ha dit...

Si un dia entreu a casa vostra i un cop passeu a dins us trobeu una persona que no coneixeu a dins de casa vostra que ferieu? Qui diu a dins diu enfilat a la lampara.

Montse ha dit...

Democràcia, la sra conxita, ja no sap el significat d'aquestes paraules!!
Porta massa temps al poder, i el poder enllamina, però si sempre surt la mateixa!!!
Hem de dir NO, i sortir a votar!
Quan comencem les movilitzacions?

Anònim ha dit...

Vols dir que la conxi (pà los amigos) no segueix aquest blog? Quan en el text parla de Malgrat i sos contorns ho fa amb referència al mossèn Paradeda? Va de culte? Que vagi al tanto de posar la mà a sobre de personatges il•lustres del poble pels quals no ha fet mai res! Aquests tampoc faran mai res per ella.
Fent servir paraules rares es vol apropar a la gent? i amb estupideses (sempre i quan surtin d'una boca com la seva) com patrimoni i historia... què ens vol fer creure aquesta dona? que té sentiments cap al seu poble?

Anònim ha dit...

Quan parles d'entrar a casa d'algú, estàs intentant dir que l'arbreda, la llera de la riera i la riera és d'alguna propietat particular. Jo que sàpiga, fins que no em demostrin lo contrari, això és públic i l'única persona que hi va entrar volia tal.lar uns arbres sense el consentiment del consistori (aprovant-ho per Ple). Una cosa és qui tingui la competència per gestinoar-ho o controlar-ho, ara bé, si aquest o aquesta no ho fa bé i s'extralimita en les seves funcions és la ciutadania la que, i sense cobrar, ha d'entrar a defensar-ho. Només faltaria que per això també s'hagués de demanar permís, a veure si es comencen a diferenciar conceptes: propietat privada i propietat pública, no és tan difícil.

Anònim ha dit...

Et recordo que era una obra adjudicada i que no s'hi pot accedir-hi.

Anònim ha dit...

Et recordo que obra adjudicada no vol dir que hagi comprat l'espai. O potser quan estant reformant un carrer, no hi puc passar? Va intenta-ho no és tan difícil.

Anònim ha dit...

El mar diu:
El problema de la Sra. Alcaldessa es psicológic però tambe ho és el del seu equip que no tenen opinió ni vot propi, els té tots comprats. és trist que en plena democràcia passin aquestes coses.