06 de setembre 2007

Papers i més papers:

No entraré a comentar el que van dir els experts indiscutibles del Marimurtra, tampoc m’importa, igual que tots els que estàvem allà, que defensàvem uns arbres històrico-patrimonials i el seu valor biològic tant se’ns enfot. Va voler fer por dient que n’hi havia de podrits i corcats, jo hi vaig passar moltes hores i els vaig veure tots sans, però si algun es morís, abans de caure ja es veuria que està mort i es podria retirar, ara que tampoc passa res si els curen abans de morir clar.

Informe dels botànics.

Ressolució del ple tant mogudet que varem viure aquest dimarts. Només transcric la part final que és la interessant:

Vista la moció dels grups ERC, CiU, ICV-EA i PPC, que inclou l'esmena aprovada i adapta el seu text a la mateixa, l'Ajuntament en Ple per NOU VOTS a favor (ERC, CiU, ICV-EA i PPC) i VUIT EN CONTRA (PSC), ACORDA:

PRIMER.- Demanar l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) la suspensió de l’execució del “Projecte constructiu de canalització de la riera de Palafolls en el terme municipal de Malgrat de Mar entre el carrer Riera (PK 0+457,5) i el carrer Carme ( PK 0+949)” entre el carrer Riera i el pont del carrer Passada per tal de preservar l’espai natural de l’arbreda de Can Feliciano.

SEGON.- Demanar a l’ACA la modificació del projecte per tant que en el tram afectat les obres es limitin a la col•locació de la canonada de sanejament prevista soterrada dins de la lletra de la riera.

TERCER.- Demanar a l’ACA que consideri la inclusió d’aquest trams dins dels estudis del projecte constructiu del tercer tram de la riera de Palafolls, o d'altres alternatives que facin efectiva la preservació de l'espai actual, mantenint la partida pressupostària prevista del tram suspès per a la posterior execució. A la vegada, demanem que es garanteixi que els estudis a realitzar estaran sota la direcció de l’àrea de medi de l’Agència.

QUART.- Atès que cap partit no vol crear cap enfrontament polític ni ciutadà amb el tema plantejat, es proposa la creació d'una comissió mixta amb representants de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, el representant de l'ACA i aquelles persones que es considerin oportunes per a la resolució del projecte.

CINQUÈ.- Notificar aquest acord al Conseller de Medi Ambient i Habitatge i al director General de l’Agència Catalana de l’Aigua.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets tècnic qualificat en botànica com per dir que tots estan sans? Sembla que avui en dia tothom és especialista en botànica. A partir d'ara em ferà por anar al CAP, ja que tothom qui vulgui pot ser especialista en el que vulgui, fins i tot en botànica.
El que realment volia la gent és fer fora l'actual alcaldessa, deixeu-vos d'histories i a la gent l'importa un rave els arbres de la riera. Potser a una part molt petita si, però la resta, tot era per interés polític.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:32, qui ets tu per dir el que ens importa o no a la gent de malgrat. Crec que ens preocupen moltes coses, i a mi particularment em preocupa tenir 32 anys i viure de lloguer, perquè visc en un poble que sembla l´eixample de barcelona en quan a preus d´habitatges. I és clar que també em preocupen els arbres de la riera i que no passi com al Bon Pastor que qui tenia un hortet de merda ara s´ha fet milionari. El poble només fa coses per enriquir a 4 i empobrir la resta. Crec que poder gaudir de l´espai de can feliciano ens beneficia a tots i a més a més és gratis!!!

Anònim ha dit...

si es tractava de fer fora l'alcaldessa ja seria al carrer no creus? 8 a 9, fes números i no siguis tant sectari, home!

Anònim ha dit...

Si jo fos l´alcaldessa, hagués tingut la dimissió preparada per després del ple. És indignant que despres del 2-0 encara estigui poltronada a la cadira del despatx. Demostra que tant se li enfum tot, l´únic que interesa és que rajin cada mes...

Anònim ha dit...

Va demostrar que no coneix el seu poble, que no li interessa. Per tant, ara ja sabem tots el perquè continua en el tro.

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:32:
No sóc tècnic qualificat en botànica, no sóc especialista en botànica, però m'informo, cosa que et recomano, després prenc les meves pròpies decisions.
Per què afirmes tant alegrament que la gent el que volia és fer fora l'actual alcaldessa? Per què afirmes que a la gent l'importen com dies un rave els arbres de la riera? Has parlat amb la gent que durant aquests dies ha estat allà defensant aquest espai del poble?
Saps que fa falta en aquest poble, més cultura, que no vol dir no ser analfabet, hi ha gent i, pel que sembla et sap greu, que potser no té estudis universitaris, però, que és culta i que és capaç de dir no, és capç de dir prou a la demagògia i, n'estic molt orgullosa.
Per què no escoltes el ple extraordinari del dia 4? Escolta bé que va dir, com va tractar a la gent del poble, com ella mateixa es va qualificar de "la pobra alcaldessa" de poble? t'ho recomano.

Anònim ha dit...

contestan al anónim de les 11:32 jo també crec que la majoria era per tombar lálcaldesa, pero no entenc que per les que ha arrivat a fer, ha sigut per la més petita, deu se alló de la gota que colma el vas.

Anònim ha dit...

Qui es tindrien que treure la careta són tots aquells polítics que han incentivat la gresca de la setmana passada amb la única finalitat d'intentar desgastar l'actual govern municipal.