21 de setembre 2007

www.diarimaresme.com

Perdoneu aquesta notícia sense cap referència al patrimoni local, però em semblava interessant anunciar un acte on s'homenatja un mitjà de comunicació que es difòn de la mateixa manera que aquest.


DiariMaresme.com celebra el seu primer aniversari

amb una Jornada sobre Premsa i Internet

El diari digital Diari Maresme ja prepara la celebració del seu primer aniversari, després de la seva inauguració el passat 1 d’octubre de 2006. L’acte, que serà públic i on tothom que vulgui podrà assistir-hi gratuïtament, es farà a l’auditori de la Masia de Can Comas, a Pineda de Mar, el proper dissabte 6 d’octubre, a les 18.00 hores. En una Jornada sobre Premsa i Internet, intervindran l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el director de l’Agència Catalana de Notícies, Saül Gordillo, el president de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, i el director del Diari Maresme, Albert Lladó. El periodista Emili Pacheco serà l’encarregat de la presentació i, la Jornada, acabarà amb un pica a pica a la sala annexa del centre de dinamització cultural.
El Diari Maresme s’ha convertit, en aquest primer any, en el diari digital de referència a la comarca amb més de 170.000 visites. S’han publicat més de 50 entrevistes, més de 1500 notícies, només de la comarca, més de 200 articles especialitzats d’opinió, crítica, ficcions i editorials. I, a la vegada, més de 70 tires còmiques. A la redacció del diari han arribat quasi 100 cartes al director. Moltes articles han estat signats per personalitats del món cultural, polític i social. Entre les col•laboracions, cal destacar, entre molts altres, a noms com Toni Sala, Pep Montes, Miquel Costa, Ramon Bassas i fins a un total de 35 personalitats del món artístic, intel•lectual i científic relacionats directament, o indirectament, amb el Maresme.