15 de setembre 2007

Convocatoria per justícia:

Aquest dilluns, s'ha citat al jutjat a un reduït grup dels participants a la "moguda" de l'arbreda de Can Feliciano. Estranyament només un grup d'escollits són els citats.
Fora bo que tothom que pugui avisi a gent i facin acte de presència per donar suport a aquests que van donar la cara per tots, i que la mà negre els ha senyalat com a elements perillosos a dins del que va ser una plataforma cívica espontània.
Agrairia que si algú sap la hora ho fes saber.
Aquestes accions per part de l'administració local només ajuden a encendre focs i avivar els que ja ho estan. S'hauria de vigilar, són molts els que donen suport a la causa, i ja que interessa tant les xifres i dades, fer saber que varem recollir més de 5000 firmes, i els que ara ens governen van pujar al poder amb poc més de 2000 vots.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre mètode de desgast... en són especialistes. Enlloc de buscar col·laboracions i ajudes entre el poble el que fan és posar-se'l d'esquena.
Malament...

Anònim ha dit...

Seria bo saber l'hora i lloc (?). Segons l'hora serà difícil proporcionar massa suport, però sempre queda l'opció de concentració i cassolada davant l'ajuntament.

Anònim ha dit...

És una altre lliçó del que entén per democràcia aquests Ajuntament.

Anònim ha dit...

no sabem si es l'ACA o L'ajuntamen els que varen posar les denuncies.
algu ho sap?

Anònim ha dit...

se sap qui va posar la denuncia ? podries posar els noms de les persones denunciades ? es per poder donar-lis més soport.

Anònim ha dit...

Tenim entés que demà es tracta de anar al jutjat a recollir la citació i es aleshores quan sabran les persones citades de QUE i QUI els denúncia. Aquesta es la informació que tenim a Som-hi.

ho diem per la nostra experiència.

Vicens

Anònim ha dit...

Vàren començar denunciant el som-hi ara pels defensors dels arbres, qui serà el pròxim?

Anònim ha dit...

Els pròxims serem tots els malgratencs per portar-li la contraria.

Anònim ha dit...

El pròxim serà qualsevol malgratenc o malgratenca que no opini com l'alcaldessa.

Anònim ha dit...

Això comença a semblar Cuba o Corea o algun país d'aquests chungus.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 13:15, potser no sabem si va ser l'ACA o l'Ajuntament, m'és igual qui ha estat, els dos representen democràticament? a la mal anomenada societat civil, el que si se és que la policia local va filmar des de les dependències de la policia local a les persones que defensàvem un dels pocs espais naturals del municipi a l'igual que varen estar filmant (policies vestits de paisà) a les persones que estaven a la sala de plens de l'Ajuntament i a les persones que no varem poder accedir-hi, perquè, curiosament aquell dia hi havia aforament, segons diuen per seguretat (el desplegament policial crec que era desproporcionat), per tant la citació pot anar adreçada a qualsevol dels malgratencs i malgratenques i, crec que tots els que vàrem estar defensant aquest espai ens hauriem de presentar al jutjat, demanant que també ens donin la citació, no els podem deixar sols, en aquesta mobilització ens citen a tots o no citen a ningú.
No podem tenir por, ja no estem en temps de dictadura, no hem insultat ningú, no hem provocat cap alteració de l'ordre públic i, estem en un estat democràtic o no?
Les persones que ens vàrem oposar a la tala d'arbres i vàrem dir no a tant ciment, que vàrem dir prou al creixement caòtic en nom del progrés, que vàrem dir prou a fer les coses sense pensar en els problemes que se'n poden derivar, que vàrem dir prou a les actuacions urbanístiques d'aquest poble, se'ns ha de castigar? per què?
Aquesta pregunta no tindrà resposta per ningú de l'equip de govern d'aquest ajuntament, ja que cada dia tinc més la sensació que no tenim equip de govern, que ens mana una persona que menysprea a qui no pensa com ella, que s'envolta de persones que sembla no són capaces de dir que no, una persona que sembla que es pensa que està per sobre el bé i el mal, però, és clar, tots això en nom de la democràcia, ja que ha estat escollida democràticament.
Vaig viure i patir la dictadura de Franco, vaig creure i lluitar per què en aquest paí hi hagués democràcia i encara hi crec i, espero que en el meu poble, un dels únics en què en les primeres eleccions municipals hi havia representants de moltes ideologies polítiques, torni a tenir un Ajuntament en què els representants dels ciutadans a l'Ajuntament els representin.

Anònim ha dit...

"Torquemada i els set zombies" és la definició del que malauradament tenim. Molt bo Mar, segueix així "hasta enterrarlos en el mar".

Montse ha dit...

S'hauria, de saber l'hora, per acompanayr-los i donar suport als jutjats, a aquests pobres que l'únic que volien era salvar el seu petit tros d'esbarjo.
Però s'imposa la dictadura conxitera.

Anònim ha dit...

algú s'ha plantejat com acabarà el pont de pedra del carrer passada quan facin les obres de canalització de la riera?
seria bó plantejar-se si cal conservat-lo?

Anònim ha dit...

Algú s'ha plantejat qui pagarà les obres en el cas que s'hagi de modificar el projecte que s'ha aturat per la moció presentada pels grups municipals?

Anònim ha dit...

no entenc aquesta gent tant preocupada pel cost de parar una obra. l'ajuntament ha pagat molts diners per nyaps i coses mal fetes o mal planificades i ningú s'ha tallat les venes.

Anònim ha dit...

No et preocupis anònim 17/09/2007 17:38:00, és tan senzill com apagar les llums que de fa mesos, diàriament i sense cap justificació el nostre Magnífic Ajuntament deixa enceses tota la nit a la nova parcel·lació tocant al barri de Sant Nicolau.
Les llums les deixen obertes per que el benestar social de les rates millori o, per la clara incompetència dels responsables municipals de detectar despeses inútils i gestionar correctament els diners de tots?

Anònim ha dit...

Per: 17/09/2007 17:38:00

Per pagar el sobre cost del projecte, si calgues, el responsable de fires i mercats, l'inefable Sr. Vinyolas podria muntar un mercat com el "Mercat del Mar" de ja contrastat gran èxit popular i amb la recaptació fer front al preu del nou projecte. Això si, aquest nou mercat tindria que dur per nom el de "Mercat del gilipolla", com a mínim tindrien garantida l'assistència incondicional de 2.792 assistents.

Anònim ha dit...

Sentinella, tinc un dubte!!!!aviam si me l'aclareixes!
Això de malgrat punts que hi ha a la pàgina inicial, que és?
Tinc moooolta curiositat!!!
Gràcies per avançat!

Anònim ha dit...

El Sr.Vinyoles no cal que munti un mercat, que és molta feina. Pot organitzar un campionat de futbol internacional en el magnífic camp de gespa artificial de la nostra vila. Ostres! si no tenim camp... Bé sempre podrà enviar als participants al de Sta. Susanna, o al de Pineda, al de Tordera, o al de Palafolls, o a algun dels molts que hi ha a Blanes, o... Millor que organitzi la fira de l'oceà, molt millor.

Anònim ha dit...

Ep!, poca broma amb el tema que si ens llegeix el subjecte en qüestió i aplicant tot el seu enciclopèdic saber, acumulat al llarg dels anys de noble servei a la gestió pública, ens munta una "Fira de l'Oceà Mediterrani" conjuntament amb un agermanament amb Apia, però no Apia de la via Apia, no, sinò amb Apia capital de les illes Samoanes.

Vinyoles for alcaldessu!!!!!!

Sentinella en vetlla: ha dit...

"Marsalada" aquest “punts” serveixen per portar un control dels participants al “joc” de preguntes que disparo sovint per aquí, l’últim, el de les garrofes, encara donarà molt que parlar. Però aviat hi haurà nova pregunta. Gràcies pel teu interès.

Quan tingui noves notícies sobre els denunciats per ser herois del Poble us ho faré saber, per ara, sembla que ha estat l’empresa qui ha tirat endavant les querelles però amb al•legacions absurdes que si puc assegurar que les fonts que m’ho han fet saber són certes les faré saber perquè sapigueu com va la cosa (ridículament).

Anònim ha dit...

la veritat?
algú hauria d'escriure per la història, una història veritable, creïble, que deixés en ridícul la gran parrafada que és aquesta denúncia. Animo als intelectuals malgratencs que s'animin.
És en moments així que m'avergonyeixo de ser malgratenca, de la manipulació que s'està generant.
Confio en què el temps posarà les coses al seu lloc i veurem la llum.
Ànims als nostres herois , que són el reflexe de la societat que es va movilitzar.

Anònim ha dit...

La denúncia està posada per l'Ajuntament, mitjançant una diligència instructora d'un agent de la policia municipal en la que fa valoracions continuament i el dia següent la fa l'empresa adjudicatària de l'obre.Primer un i després l'altre? primer la Conxita dicta a l'agent i després truca a l'empresa perquè també en posi una.Qina pena que l'exercici democràtic intenti ser censurat continuament. Ara, ja veurem com es desenvolupa tot plegat, encara no hi res dit i hi ha molta tel.la en la instrucció instruïda per la nostre Il.lustríssima, pot ser que els malparats iguin ells, perquè d'eines legals tothom en té.

Anònim ha dit...

L'olla bull i vessarà... que vessarà... estic avisant...

Anònim ha dit...

Què vols dir amb això de que l'olla vessarà, de què avises?

Pere

Anònim ha dit...

Que la gent s'està cansant de empassar-s'ho tot. La Revolució Francesa va començar així també, ara som més civilitzats (si es pot dir així) però que t'expliqui l'alcalde Aldea, que en pau descansi, com li va quedar la casa, cotxe i cos despres de permetre enderrocar la casa de Can Campassol.

Empestats ha dit...

que vols dir amb revolució francesa? que tallaran el cap a algú? (metafòricament parlant)

Anònim ha dit...

Dijous tenen ua reunió les persones que han rebut la citació judicial. esperem a veure que decideixen dijous i si cal preparem una reunió per divendres on puguem informar-nos i decidir què fem.
Ara han estat 7 persones però podriem ser qualsevol de nosaltres.

Anònim ha dit...

Crec que el més adient seria preaprar una manifestacio un dissabte pes la tarde que es quan la gent pot.

Anònim ha dit...

Crec que tothom ha d'estar tranquil i a l'espera de l'estratègia que ens indiquin els advocats. Farem el que ens diguin i no farem res que pugui perjudicar els nostres amics inculpats. Hem de fer tot el que puguem perquè la denúncia sigui retirada o desestimada. Però cap acció o activitat que pugui agreujar les coses (ja veieu de quin peu calça l'equip de govern !)

Limitem-nos expressar la nostra vergonya respecte de qui ens governa per la indignitat d'aquesta denúncia contra una mobilització --tothom ho sap i n'és testimoni-- espontània, pacífica i cívica.

Joan Bosch

Anònim ha dit...

La mar diu: No cal preocuparse per el que paga l'Ajuntament fara uns quants viatges menys. vergonyos