26 de setembre 2007

08380: On n’hi cap un n’hi caben tres:

Segons sembla, i com s’expressa en aquest muntatge que m’han fet arribar, on hi ha un camp de bàsquet (de la zona de places que comença amb la de la Germana Campos) n’hi podrien haver tres. En lloc de ocupar l’espai amb monticles de sorra es podria haver reorganitzat l’espai de manera més lògica i eficient.

Queda obert el debat!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Altre cop l'amic Viñoles, m'equivoco?

Anònim ha dit...

Potser li farem una visita col·lectiva a l'ajuntament a aquest home.
Se li haurà d'explicar en el que consisteix la seva feina.

Anònim ha dit...

quan el meu fill tenia 12 anys ja es demanaben pistes al aire lliure per jugar a basquet. Ara té 21 anys, amb aquest espai de temps de 9 anys hem "millorat" una sola pista de basquet en aquesta plaça i 2-3 cistelles repartides pel poble.anem a pas de tortuga

Anònim ha dit...

En aquest lloc podrien haver-hi tres pistes con es veu a la foto, però a la plaça rodona del costat, la plaça de la pena l'anomenarem, podrien haver-ni tres més. A l'espai on han situat una pista de bàsquet més el situat al del costat, s'han deixat de fer 5 pistes d'esport. D'això se'n diu malbaratament dels espais públics i el responsable directe del nyap, altre cop, i ja van moltes, la incompetència de l'Ajuntament que diu governar per tothom i només ho fa pels practicants de PETANCA i l'especialitat del Sr. Vinyoles, el PING PONG.
Malgrat de Mar, poble sodomitzat per la totxana i la incompetència de quatre galifardeus ha de despertar i fer-ho ràpid abans no quedi res per triturar.

Anònim ha dit...

"El director del Servei Català del Trànsit felicita l'Ajuntament per la seva tasca en mobilitat": Plana Web de l'Ajuntament, avui.

Aquest indocumentat, que de segur disposa de cotxe oficial, tindria que viure aquí a Malgrat per saber de que parla. Quanta comèdia s'ha de fer per justificar els sous de la ignorància!

Anònim ha dit...

mobilitat = utopia malgratenca

Anònim ha dit...

L'esport és la cirereta dels blogs de la vila. Qui diu que Malgrat no té Glamour? Qui diu que els nostres governants no són populars?
Un aplaudiment per les estrelles de la blogosfera malgratenca. La llàstima és que Ràdio Malgrat (o de qui sigui) no sigui crític amb el tema, perquè a la nostra autoritat màxima només l'interessa la gent que està en la onda 107.4

Montse ha dit...

Necessiten l'espai per els camps de petanca, ja que molts petanqueros ja s'han apropiat d'ells, i a més a més dones vots.

Anònim ha dit...

Penso que això no te res a veure amb el patrimoni, Sentinella t'envàs al Serranisme.

Anònim ha dit...

M'estàs dient anònim 19:58:00 que les places municipals no son patrimoni de tots? Estàs dient que les dues places de la foto no s'han pensat amb el cul en lloc de amb el cap? Si per Serranisme entens denunciar les incompetències, mancances i els afanys corporativistes d'alguns polítics, aleshores no m'estranya gens que et molesti que Des del Castell tracti temes de patrimoni present i no només passat.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Un lector del blog ja va deixar clar en el seu moment que l'esport forma part de la cultura, i com a tal del patrimoni.

Anònim ha dit...

Jo el que no entenc és qué fa Mr. Ping-pong de regidor tants anys, que no s'adona que només fot catúfols? I molt grossos e!
A una persona normal no la insultaria per equivocar-se, però ell és un regidor que treballa per tot el poble!

Anònim ha dit...

Enlloc d'amagar-vos rera un anònim podeu dir el mateix que esteu fent aquí en el blog i anar a parlar-ho amb ell mateix (Mr.Ping-Pong, com dieu) i dir-ho tot cara a cara. Els seus dies d'atenció al ciutadà és els dimarts a l'Àrea de Serveis Personals. Gràcies

Anònim ha dit...

i tu jordi, qui ets?

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta!

Anònim ha dit...

si que es bona..