19 de setembre 2007

Tres notes d’agenda:

En primer lloc, i per cronologia, es farà una xerrada a Blanes (teatre de Blanes, al carrer Ample) i a Sta. Coloma de Farners (Sala del cercle Jove, al carrer Malva), el tema serà la conca del Tordera. Especifico: l’A.C.A. (que ja tots coneixem) i la Direcció General de Participació Ciutadana organitzen unes jornades de debat i informació sobre (en el nostre cas) la conca del Tordera, perquè entra tots puguem definir com ha d’evolucionar aquest riu, ja que al 2009 s’ha de presentar un “pla de gestió de la conca”.
No m’he explicat gaire bé, més informació: www.acaparticipacio.cat/concadelatordera, on hi trobareu les convocatòries i tota la informació.
Us avanço que les convocatòries són el dia 25 de setembre a Sta. Coloma de Farners, i el 27 del mateix mes a Blanes, ambdues reunions a les sis de la tarda.
Demanen que si algú hi vol anar els ho informés amb antelació: 93 851 50 55 (telèfon de Iavola, empresa que organitza les xerrades) o a acaparticipacio@gencat.net.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Som-hi doncs!
Dius tres notes d'agenda però només en dius una, les altres les penjaràs més endavant o com va això?
Gràcies per avisar, sinò com m'hauria d'assabentar?

Anònim ha dit...

Podriem crear una Plataforma per a la recuperació de la dignitat del Delta de la Tordera?

Anònim ha dit...

Home, espera a veure qué es diu en aquestes jornades. Potser tenen bons objectius!

Anònim ha dit...

Si el tema és gestió d'espais verds segur que la nostra alcaldessa que està 2000 voltes per sobre dels tècnics no hi assistirà, no li cal, estarà molt ocupada comprovant les 5.000 signatures.

Anònim ha dit...

No només això, com ens havíem d’assabentar els malgratencs d’aquestes jornades?

Anònim ha dit...

Doncs a través dels caps de llista dels partits que tenen representació en aquestes comssions de seguiment.