29 de setembre 2007

Al final per res...:

Em fan saber:

Factura Fundació Privada Carl Faust Jardí Botànic Marimurtra: hores tècnics, desplaçaments, redacció informe, reunió informativa Alcaldia, nota premsa, reunió informativa, assitència al plenari de l'Ajuntament de Malgrat de Mar:

TOTAL 2862.30 €

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Xarangues intolerables.

Anònim ha dit...

M'hauria agradat no saber-ho.
Quina pena .

Anònim ha dit...

Aquesta patrulla per assistir al ple varen cobrar el que val venir de Blanes a Malgrat amb limousine. Ja els hi val!, dels altres 2.582E llençats, forma part del dur entrenament que segueix el consistori per aprendre a fer el llançament de diners amb propietat, tots a fora, cap a dins. Juguen a primera divisió en la lliga de despilfarradors nats, son líders de categoria.

Anònim ha dit...

En part ara podem saber en perfecció les espècies que hi han allà.

Anònim ha dit...

Com si no les sabéssim. Qualsevol avi malgratenc les havia identificat abans que arribés aquest informe "de lujo". De moment les úniques despeses extres de la mobilització s'han d'imputar a la del cap i el cor.

Anònim ha dit...

les espècies no tenen valor de cap tipus..deien, ni econòmic...però l'informe sí que tenia valor ...econòmic. és clar.

Anònim ha dit...

es de molt mal gust tot el que esteu dient. i demostra que desprecieu tot el que no sigui a vosaltres mateixos. la "moguda" a costat molt mes , i nomes per satisfaccio d'uns pocs. tots tenim l'obligacio de ser informats, i quan o som........ tambe critiquem ! ufffffffffff

jordi tenkaichi ha dit...

redacción del informe? qué informe? según se oye a la alcaldesa en la grabación del pleno no es un informe, lo llama "esborrany", "previ de l'informe". Y asistencia al pleno? para qué si no intervinieron?
2800 euros...anda que no.

Anònim ha dit...

Jordi acuestate un poco y descansa. Que si ellos enseñan la pasta que ha valido los diez dias de mani solo contando las horas extras del personal del ayuntamiento la gente se va a cabrear.

Anònim ha dit...

La manifestació es va desenvolupar pacíficament, no calia convocar més policies o mossos antiabalots (on s'és vist!).
S'ha tractat els conciutadants de delinqüents, és clar que a aquesta dona només la poden veure els que li fa favors com a alcaldessa, però i un cop es jubili (perquè espero que ho farà) que passarà?
ñam!

Anònim ha dit...

andreu, estàs justificant unes hores extres per les manifestacions? per què es van fer hores extres? Durant aquests 10 dies creus que eren necessàries? Per què no vas a l'ajuntament i preguntes que es paga cada mes d'hores extres als treballadors/es, sense que hi hagi ciutadans i ciutadanes, que paguem aquests sous amb els nostres impostos, defensant un espai públic, un espai que és l'ajuntament que hauria de protegir?

Anònim ha dit...

resulta que paguem sous de funcionaris públic que han d'estar al servei de tota la comunitat i, en aquest cas, acaben actuant sectariament contra els ciutadans mobilitzats. fins i tot falsejant els fets com en la redacció de la denúncia. És immoral.

Anònim ha dit...

Dos malgrats diferents.

Anònim ha dit...

m'han comentat.... que les hores extres de l'Ajuntament de Malgrat de Mar del mes d'agost passan dels 45.000 €, les hores del mes de juliol, juny i maig van aproximadament al voltant d'aquest valor.
una administració pot fer tantes hores extres?

Anònim ha dit...

És la forma que té l'alcaldessa de comprar servituds, consentint baix rendiment laboral pel matí a diversos departaments per justificar les hores de la tarda amb que molt del funcionariat ja considera un dret propi i un regal del seu cap. De comprar fidelitats incondicionals en saben un niu.
Llançar diner a esportes sembla ser l'esport preferit d'aquest nostre Magnífic Ajuntament. Corporativisme subtil però eficaç.

Anònim ha dit...

El dissabte es va fer la subasta de bicicletes. Els treballadors de l'Ajuntament que van participar-hi també cobraran o ho feien voluntàriament?? Només pregunto, no jutjo.

Anònim ha dit...

Hola!!!
Sóc funcionària de l'Ajuntament de Barcelona. Nosaltres no tenim el privilegi de cobrar hores extres a la nòmina. Les hores extres ens les paguen en forma de dies festius. 8 hores, un dia festiu mes a l'any.
Tot i que als treballadors, segurament ens aniria molt millor el diners, jo particularment penso que es un bon mètode per controlar la manera de treballar dels funcionaris.
Aixi es fa a moltissims dels ajuntaments de Catalunya.
Algú sap perquè a Malgrat no funciona aixi???
Doncs jo vull treballar a Malgrat!!!

Anònim ha dit...

A Malgrat deu funcionar així perquè els treballadors són elegits amistosament a "dedo", potser no tots, però tela amb alguns fitxatxes descarats!

Anònim ha dit...

Aquest excés d'hores extres, no son realitzades entre tots els treballadors de l'Ajuntament, sinó entre uns pocs i sempre els mateixos. Per desmentir aquesta afirmació l'Ajuntament tindria que fer públics els sous del funcionariat. On ho puc consultar? Creieu que ho farà? Els sous son públics o estem a Malgrat?

Montse ha dit...

Es veritat els funcionaris de l'ajuntament a dit, abans de convocar les places, ja saben a qui volen, o sigui que res a fer.

Anònim ha dit...

Kiqu pots consultar l'acta del Ple del mes de febrer 2007

Anònim ha dit...

mireu la convocatòria de plaça per tècnic de medi ambient. qui serà l'afortunada? qui té punts per haver treballat a l'ajuntament en tasques similars? com va entrar a l'ajuntament? gaudeix d'alguna amistat significativa? si has respós afirmativament les preguntes ja sabràs el nom, no?

Anònim ha dit...

Adhesions inquebrantables se'n deia d'aquestes actituds pels volts dels sinistres anys 50 del segle passat. No hem avançat gaire, per no dir gens. Tot és normal i maco i el poble resta en pau.

Anònim ha dit...

45.000 € (7,5 milions de pessetes) cada mes en hores extres...
Si a la meva empresa permetés aixó, no hi duraría ni un mes!
I els sindicats? Com ho permeten aixó?

Anònim ha dit...

Quins sindicats? hi ha treballadors de l'ajuntament que estiguin afiliats a algun dels sindicats? no els fa cap falta.