14 de setembre 2007

A reveure donzella:

“La donzella de la costa” m’informa que abandona el blog, que veu com ja rutlla i que no hi pot dedicar tot el temps que voldria. Així m’ho ha informat, des d’aquí l’animo a continuar (encara que no pugui estar-s’hi tant com abans), però sap greu que personatges que m’acompanyen des del mateix dia que vaig anunciar el blog s’acomiadin de mi. Sento aquest blog com un poblet on tots venim aquí per comentar i opinar sobre temes patrimonials del nostre municipi, i m’agradaria que la gent vingués a viure però no que marxessin, encara que sou lliures d’elegir. Almenys em consola saber que no el deixa per rebuig, sinó que m’anima a seguir endavant. Gràcies!
Aprofito la conjuntura per convidar a tothom a utilitzar pseudònims i a no amagar la cara, no ens coneixerem, però com a mínim dibuixem-nos unes facetes. Ho agraeixo als que ja ho fan.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A reveure!

Anònim ha dit...

amb aixó dels anónims tens raó, pero jo me trobat posar un nom, encare que no sigui el meu i trobar-me que algú firmaba igual, llavors receles una mica pero ho intenteré.... un altre dia...

Montse ha dit...

Sento que es tanqui un blog, de la nostre blogesfera malgratenca, que jo cada dia visito, al igual que el teu, animo a la donzella de la costa que s'ho repensi, i a tú a seguir endavant amb el blog, els malgratencs ara estem més units que mai, i encara que no ens coneguem, de ben segur, que molts si ens trobessim ens coneixeríem, tant se val, la qüestió es comunicar.nos i opinar.

Anònim ha dit...

Trobarem a faltar els teus ponderats comentaris i estic segur que aquest és un vici del que no podràs desfer-ten del tot, crec que amb més o menys dedicació sabràs trobar una nova freqüència per fer-ho.
No voldria passar a ser primer de la llista per la retirada d'un participant en el joc-exàmen del patrimoni.

Fins aviat!

Empestats ha dit...

Em sembla que la donzella no ha marxat del tot, que té altres projectes.

I lo dels pseudònims a mi m'agrada molt, convido a tothom que en faci sevir!!