06 de setembre 2007

Fins aviat:

El que podríem considerar el “blog pare” de Malgrat, el Malgratconfidencial de l’Albert Serrano, ha tancat definitivament. Segons ell mateix, ha acomplert els seus objectius i el tancament es definitiu. Des d’aquí el convido a recuperar el seu blog quan ho cregui convenient, tots ens alegraríem.
Molts el trobarem a faltar, notícies fresques i picants, que a base de molt d’esforç (els lectors no sou conscients de l’esforç que suposa tirar endavant un blog) donaven coneixement de causa a moltes accions polítiques, ciutadanes, etc, totes amb un punt de mira comú: el nostre Poble.
Mai sabré el perquè a Malgrat tenen tant d’èxit els blogs siguin del tema que siguin, potser perquè ell ens va enganxar a aquest mitjà de comunicació tant còmode i àgil?
Doncs només em queda dir que endavant a tots els blogs, i que el Malgratconfidencial que va tancar amb el bon gust de boca que va donar el tema de la riera mai caigui en l’oblit, i si pogués ser, que s’obri altre vegada encara que el seu autor li dediqués menys temps del que li dedicava ara.
Gràcies Albert!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

És una pena. La vida del poble quedarà empobrida sense aquest espai de diàleg i d'informació.
En tot cas enhorabona a l'Albert i gràcies per tanta bona feina realitzada. En particular gràcies pel seu compromís de bon periodista en els avatars de la riera.

Joan Bosch

Anònim ha dit...

Crec que apart de la bona feina d'informació que ens ha proporcionat l'ALbert, ha conseguit crear un teixit blocaire entre els malgratencs, ha sigut l'enllaç entre els blocs que tenen relació amb el nostre poble.L'animo a continuar , i si no és amb el blog, espero que sigui amb una iniciativa millor.
Vinga, ALbert, que tu pots!

Anònim ha dit...

Segur que no li ha clausurat l'alcadessa el blog a l'Albert??

Anònim ha dit...

Valoro molt la seva feina. I m'agradaria rebre una explicació del seu tancament, m'ha deixat amb un pam de nas! no ha ni avisat!
Gràcies per aquest temps Albert!

Anònim ha dit...

Jo també el vull felicitar. I a més a més demanar un favor, no tanquis la pàgina del teu blog, deixa-la abandonada si vols, però els links que tens són referència pels que naveguem per els blogs de malgrat, ara vaig perdut!

Anònim ha dit...

Ostreeeees!!!!Això si que no m'ho esperava...Que sera el primer que faré ara cuan arribi a la feina al matí??Es una pena...i de les grosses!!
De totes maneres, estic amb els dos ultims comentaris, tindries que fer un post de despedida!!o si mes no, ja tel publicaran aqui!i no ens tanquis la pàgina, hi ha molts links i molta informació que no lo volem perdre aixi com aixi...t'ho demana una seguidora molt molt molt fiel!!!
Moltes gràcies Albert per la teva tasca, i et trobarem molt i molt a faltar!mes del que tu et penses...
I a tu Sentinella...dir-te que vas per el camí d'aconseguir tot el que ha fet l'Albert, i et dono forces i ànims, pq ara la referència ets tu!!!(no et vull presionar)
Un petó a cada un!!!!

Anònim ha dit...

Sentinella, jo et nombro, amb la autoritat que em correspon, a partir d'ara i fins que la fàtiga et pugui, BLOCAIRE OFICIAL DE MALGRAT. Que la força t'acompanyi!!!

Anònim ha dit...

ÀMEN.

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:58, ets tu Albert? No contestis m´agradarà pensar que sí.

Anònim ha dit...

sentinella, voldria recordar-te que serà dur mantenir el blog amb l'energia d'aquest moment, ja cal que respiris ben a fons

Empestats ha dit...

Vaia presió que et donem! és cert, t'has convertit en el blog de referència de malgrat, és el que passa quan t'impliques tant amb les coses

Anònim ha dit...

Em sap molt de greu que l'Albert hagi decidit tancar el seu blog, crec que ha ajudat molt a aquest poble, moltes persones que no opinaven en altre mitjans de comunicació ho han fet en el teu blog, i especialment ha esta molt important, juntament amb el blog Des del Castell, aquests últims dies en l'afer del tram de la riera de Can Feliciano.
M'agradaria que t'ho repensessis, però, si consideres que no ho has de fer respectaré la teva decissió.
Moltes gràcies per tot aquest temps.
Montse Giol

Anònim ha dit...

he conegut el teu blog perque primer miraba en Serrano i despres els blogs que ell tenia com a preferits, hara no sap per trobarte a tu fins que he posat el nom concret, pero em probo que els altres picaba de rotina i hara no em surten , series tan amable de posr-les tu, es que es molt cómodo, sisplau... no et deixis el den Montals ni de la Escarlata es que en el Googel no sorten, es nota que fa poc que navego....

MC ha dit...

gràcies a tots i una abraçada

Montse ha dit...

Hola, só l'escarlata, m'agrada el teu bloc, i sí em fa molta pena, que l'Albert hagi decidit tancar el seu blog, sense avisar, doncs tenia l'enllaç per a blocs molt interessants.
El meu blog es diu pensaments d'escarlata, no sé si el trovareu al google, pero sinó clikeu, aquí i us enllaçarà amb el meu blog.
Bona sort a tots i una abraçada, fins la propera.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Tots els que volgueu que afegeixi el vostre link al marge de la pàgina m'ho feu saber i arribar per mail. Gràcies.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Perdoneu si us pot ofendre el que diré, però aquest blog no segueix la naturalesa i missió que tenia el d'en Serrano. Aquí parlem d'un Malgrat patrimonial, i no com a objecte periodístic.
Gràcies per la vostre confiança i suport!