30 de setembre 2007

La primera passejada:

El company fantasma de Ca la vídua Sala ha realitzat un resum de la jornada patrimonial del dissabte que ja es va anunciar. Afegeix un petit detall que es va comentar (fa la seva versió de com s'hauria de restaurar) . Aquí teniu els enllaços, gaudiu-ne:

Passejada cultural.
Restauració.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que no és un amagatall per poder dir que l'ajuntament sí que fa activitats d'arrel patrimonial?

Montse ha dit...

Aquí com sempre primen els interessos econòmics, ara bé em de pensar en els propietaris, que els hi cataloguen la vivienda, i les ajudes que els hi donen.
El que estaria bé seria poder comprar aquests edificis per part de l'ajuntament, i fer espais per entitats i joves.

Sentinella en vetlla: ha dit...

L’ajuntament va fer una “activitat d’arrel patrimonial” com bé dius, i no se li ha de buscar més. S’ha d’agrair perquè sembla ser que va satisfer als participants, i va ajudar a conèixer el patrimoni local.

Anònim ha dit...

És per riure! Organitzar una passejada per coneixer el patrimoni quan per exemple com a mínim una de les cases que em sembla que tots sabem quina és ha estat 20 anys catalogada però no protegida per qui tocava. Més feina i menys propaganda!

Anònim ha dit...

i a més, una regidora de l'anterior govern va dir sobre la Torre de la Vídua Sala: jo puc afirmar que s'hi va treballar molt des de l'Ajuntament per preservar-la. ??? treballar? no parlem el mateix idioma.

Anònim ha dit...

Sentinella d'acord amb el que dius, a mi em va ajudar a conèixer i aprendre fets i indrets que desconeixia del patrimoni arquitectònic local.