20 de setembre 2007

Quina dona 2.0. :

Al blog de la Neus Serra hi ha una curiositat que a tots us agradarà.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

no eren tan amigues? quina facilitat per canviar de postura quan a un més li convé.

i això no té res a veure amb els arbres. jo no vull que els tallin i el seu vot a favor de la moció va ser útil. però les coses com siguin...

Montse ha dit...

No crec que siguin, amigues, el que passa que un ha de tenir més educació que l'altre, o no?.
Jo he coincidit amb la conxita a alguns actes, i sempre hem tingut un tracte cordial, i amable, però això no vol dir que siguem amigues, o que estigui d'acord amb ella.
El que li passa es que te massa sed de poder, i no es vol moure, i ja li toca!!!

Anònim ha dit...

Aquest escrit el vaig fer el dissabte 1 de setembre després de 6 dies de mobilització i de buscar d'informació i, per motius que no venen al cas, no el vaig poder enviar a cap mitjà de comunicació. Potser pensareu que ja està desfasat, però, desprès de llegir l'escrit del fil de la Nues Serra, crec que no.
El volia penjar a més al blog de la Neus, però, per motius que desconec no hi puc accedir.

Sra. Alcaldessa, com a veïna de Malgrat de Mar, m'agradaria que la persona escollida democràticament per ocupar l'alcaldia, sigués l'alcaldessa de tots els malgratencs i malgratenques, que els regidors escollits democràticament defensessin a les persones que representen, per això han estat escollits. Crec que presentar-se a unes llistes és una responsabilitat molt gran i, tinc molt de respecte per les persones que decideixen fer aquest pas, però, elles i també vostè han de ser conscients que representen al poble, a tots, que una vegada escollits no poden fer i desfer al seu gust, han d'escoltar, informar-se i desprès prendre les decisions, a l'igual que vostè, que n'és la màxima autoritat.
Hi ha regidors i regidores que ho han fet, que han demostrat representar als votants i no votants dels partits que representen, és a dir, al poble, perquè, Sra. Alcaldessa en la mobilització hi ha gent de totes les ideologies polítiques.
Des de dilluns una part de la població s'ha mobilitzat per defensar una de les úniques zones de Malgrat de Mar en què la intervenció humana no ha fet canviar gaire, jo sóc una d'aquestes persones, m'he concentrat cada dia davant l'Ajuntament (a l'edifici hi ha escrit Casa de la Vila), interpreto que casa de totes les persones del poble, per mostrar el meu rebutx al projecte que s'ha de desenvolupar en aquest tram de la riera i, per demanar que vostè, com a màxima representant del poble ens donés alguna explicació del perquè defensa el projecte, però, no ho ha fet. Em sento estafada, crec que vostè no em representa. El fet de no donar explicacions a les persones (homes i dones de totes les edats) que es concentren cada dia mostra manca de sentit democràtic, mostra prepotència i/o desconeixement.
Jo, com moltes altres persones, que estem intentem buscar una solució per la part de la riera que encara no s'ha cobert amb ciment estic buscant informació per tenir coneixement d'altres alternatives menys agressives amb el medi ambient, segur que n'hi ha, tot problema té solució, només cal cercar-la, vostè i la resta de regidors del seu partit ho estan fen? No ho sé, perquè no donen explicacions. A mi, i pel que sembla ser a moltes altres persones, no hem val dir que ja es va aprovar en un ple, pels nostres representants? escollits democràticament.
Jo li demano que pensi amb que està passant en el poble, que busqui la màxima informació, que escolti, que reflexioni i, desprès prengui una decisió, però, que expliqui de manera clara i entrenadora, no demagògicament, per a totes les persones de Malgrat de Mar, la decisió que ha pres.
Si fa això, serà la meva alcaldessa i la de tots els malgratencs i malgratenques.

Moltes gràcies

I ara afegeixo, Sra. Conxita Campoy, alcaldesssa de Malgrat de Mar, escollida democràticament el dia 27 de juliol del 2007, si són certs els comentaris que ha fet aquest matí, comentaris que mostren menyspreu al poble, comentaris que mostren menyspreu a l'oposició, regidors i regidores, que també representen a una part del poble, comentaris, que a l'igual que el dia del ple extraordinari, sembla que ens tracti d'incults?, d'imbècils? de persones que no pensen?. Això demostra que no coneix a la gent del seu poble i, encara que hagi estat escollida democràticament, no és la meva alcaldessa.

Anònim ha dit...

montse, em sembla que no es tracta d'això que dius. evidentment que jo crec que una és menys educada que l'altra. el que vol dir el primer missatge és que si de cop vols demostrar molt, quan fa poc es demostrava més aviat al contrari, al final ningú s'ho creurà. almenys em passi a mi, perquè el llautó es veu a uns quants quilòmetres

Anònim ha dit...

Personeu l'errada, va ser escollida alcaldessa el 16 de juny del 2007, no el dia 27 de juliol del 2007.

Mosca Collonera ha dit...

personem l'errada, però això no vol dir que la perdonem, eh? Entesos.

Anònim ha dit...

Mosca collonera, per escriure coses sense sentit o en plan "foteta" ja tens el teu blog, en què sembla ser que els que escriuen no cometen errades a l'igual que tu, és igual que perdonis o no a la persona que ha comès l'error, ja diu molt de tu, però, com a mínim se n'ha adonat i ha rectificat.

Anònim ha dit...

Em sembla que la mosca (que fa bona feina) es refereix a que no perdonem a l'alcaldessa.

Anònim ha dit...

la meva pregunta és? tenir un pacte de govern és fer-se amics? llavors que em dieu d'ICV? o ERC? tots han tingut pactes a Malgrat amb la Conxita. Si `parlem de política parlem amb els termes apropiats. Esteu confonent l'activitat de CIU amb personalismes. No cal que la neus i la conxita siguin amigues per tenir un pacte, ni cal dir que són enemigues perquè ara una estigui al govern i l'altra a l'oposició. el problema de Malgrat és que es personalitza massa la política. Què passa amb ERC?. fa dos dies la neus era el dimoni escuat dels pastorets, parlaven pestes d'ella, i ara és la "más mejor". Bé, suposo que passa que fan política i un actúa segons les circumstàncies, ni més ni menys.

Anònim ha dit...

que els d'erc diuen que la serra es la 'más mejor'?? no t'ho creus ni tu! sóc simpatitzant d'erc i les coses estan molt clares. jo personalment m'alegro que els de ciu hagin canviat d'opinió amb el tema de l'arbreda, però cadascú al seu lloc!

Anònim ha dit...

ja et diré què passa amb erc malgrat. que la gent del poble els hauria d'escoltar més! he seguit ben atent la política a malgrat en els últims anys i han estat els únics coherents amb el tema de la riera. i quan parlaven de sant rita ningú els feia cas, i ara resulta que tenim mitja muntanya de potes enlaire, i santa rita totalment deixada. us recomano que hi aneu a fer un vol i veureu que brut i deixat que està. quina llàstima!

m.g.

Anònim ha dit...

"Què passa amb ERC?. fa dos dies la neus era el dimoni escuat dels pastorets, parlaven pestes d'ella, i ara és la "más mejor"."
Fa dos dies la neus els maxacava a cada Ple i ara ella ha canviat

Anònim ha dit...

estic totalment d'acord amb l'últim missatge. ara la neus copia tot el que fa ERC, quan els tractava fatal a cada ple, i feia el segon a la conxita.

Anònim ha dit...

Neus, sius plau m'agradaria veure't per a la propera campanya, mobilitzant el poble com la representació del cuadre "la llibertat guiant el poble", però amb la senyera. Estic segur que més vots, segur que aconsegueixes.