08 de setembre 2007

Punt sisé del ple passat:

En el ple d’aquest dijous es va parlar del tema dels papers de Salamanca, tema important per als que ens interessa conèixer la historia del nostre país. Ha destapat conflictes socials i polítics, i estranyament el que menys a revolucionat és el món de la historia, potser serà veritat que un cop els reben cremen els que no els interessa? Espero que només siguin especulacions polítiques partidistes, i que aquests papers ajudin a desenvolupar aquesta part de la nostre historia (la Guerra Civil).
Si voleu un resum del ple el va fer
la Neus Serra en el seu blog, aviso que és molt subjectiu (com ha de ser un blog polític i personal).

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiiii...
Una part dels Papers (ja ho dic en majúscula) ja estan aquí no?
I els retornaran a cada poble o estaran tots a Barna?

Anònim ha dit...

68 anys son molts anys, potser ja fora hora d'enfocar els temes amb propietat. L'única possibilitat és la independència, qualsevol altre plantejament nomes serveix per consolidar la dependència.
No independència el 20014, no, independencia ja!

Anònim ha dit...

Ara que els que ens manen son gent dels nostres, demòcrates, progressistes i auto anomenenats socialistes, Zapatero, Montilla, Conxita, se'ls hi veu el llautó del que realment son. Tota una colla d'oportunistes mafiosos, imperialistes i feixistes redimits de les seves culpes per obra i gràcia de Deu, el Rei i del que anomenen sarcàsticament democràcia constitucional. Vergonya de país!!

Anònim ha dit...

No entenc el bloqueig d'aquests papers, però si són catalans amb informacions catalanes! No és normal que estiguin aquí? que en fan allà de tenir-los?
Molta política hi ha pel mig...

Anònim ha dit...

Per l'anònim de les 23:26h, només voldria dir-te, que l'any 1978 (potser tu no hi erets), es va aprovar la Constitució Espanyola, que és d'on emana l'organització d'aquest pais. Cal recordar-te que Catalunya va aprovar-la i més tard així l'Estatut. Si vols la independència, primer cal convocar un referendum i més tard que guanyi per una majoria i finalment respectar la decisió del poble. I si una majoria diu que no, deixeu de donar pel c****l, d'una santa vegada els que no estem d'acord amb la independència de Catalunya, c****y, que sembla que no només sigui vostra.

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:38, jo si que vaig poder votar la constitució l'any 1978 i vaig votar que no, després de molts anys de dictadura ens van vendre la transició, que encara no ha acabat, dius que la constitució és d'on emana l'organització d'aquest país, quin país?
És que la constitució no es pot canviar? quanta gent del que tu consideres país (suposo que "España") va poder votar la constitució? poca, ja que només podien votar els majors de 21 anys i d'això ja en 29. En aquest fil ningú ha insultat, només tu, que trist, saps que fa falta cultura i, permeten dir-te que jo si que estic per la independència de Catalunya a l'igual que estic per la independència de qualsevol terra que la demani, estic cansada de que em tractin amb menyspreu, com fas tu, estic cansada de l'espoli fiscal, estic cansada de no rebre el que hem mereixo i, m'agradaria recordat-te que Catalunya, el meu país, no és teva, és de tots els que ens l'estimem i respectem, perquè, estimar la nostra terra fa que respectem i estimem la resta.
També recorda que l'Estatut que es va aprovar va estar retallat, a l'igual que l'Estatut de Núria.
Pel que sembla desprès d'insultar, tot i que no escrius totes les paraules, deus estar molt content de pagar per rebre quasi rés a canvi.

Anònim ha dit...

I si la mojoria diu que no, que penses fer? perqué com tu bé dius la terra no es meva, però puc opinar, dic jo? I si la moajoria del poble el qual també li pertany un trosset com tu, diu que jo, suposo que haurem de respectar l'opinió, així com jo hauria de fer si guanyés el si. Dic això perqué aquest demagògic, pot arribar a fer mal els qui no pensem com tu.

Anònim ha dit...

Evidentment que respectaré el que decideixi la majoria, d'això tracte la democràcia i, com molt bé dius jo també puc opinar, respecto el teu pensament.

Anònim ha dit...

Doncs jo no sabria el que votar...

Anònim ha dit...

si una majoria diu que no, preparar un altre referendum passat un temps com a Quebec, però i si diu que si? que faràs? respectaras la majoria?