04 de setembre 2007

9 a favor, 8 en contra:

Llàgrimes, abraçades, mirades buscant a gent amb qui poder comentar la jugada, somriures, i sobretot, molta alegria (alegria, alegria, alegria, alegria, alegria...!!!!) La fatiga em torna a impedir de redactar tot el que sento.
Demà intentaré resumir la jugada d’avui (la plataforma portem dos gols seguits, vet aquí!). Molta gent i molts protagonistes es barregen i en destacaré alguns: en primer lloc els tamboriners, tots els que hem fet guàrdies, els que es van lligar i enfilar als arbres, els que han organitzat les activitats, els organitzadors de la moguda cívica, els historiadors i historiadors de l’art que han estat capaços de fer escrits i extreure l’essència patrimonial de l’acte, a la senyoreta advocada del grup que no ha pogut venir (com és?) i tots els que amb els seus coneixements han pogut col•locar un gra de sorra a aquesta muntanya que encara ha de ser més alta.
Gràcies a tots, no ho dic jo, ho diu un Poble millor.

Llàstima que hi ha un petit sector polític que no gaudeix d’aquesta joia, també voldria que participessin de la comparsa, però sembla ser que no ha acabat com ells volien.
Malgrat, de mica en mica, s’ha aixecat, i ara no volem seure altre cop en el banc del vassallatge mut i el caciquisme amb subterfugis.

Fins demà, ara ja he desvariejat prou (culpa del cava que corria entre la gent?). Encara continuarem parlant un xic més sobre el tema, no puc assegurar quan el blog tornarà a la vida normal.

15 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

Perdoneu que sempre utilitzi aquestes pancartes per il·lustrar. És que són fantàsticament directes i concises!

Anònim ha dit...

Jo també em vull afegir al teu comentari. El subscric plenament. Prou vassallatge, prou clientelisme, prou caciquisme! Gràcies i felicitats a tots els que ho han fet possible!

Anònim ha dit...

Aconseguirem un Malgrat millor entre tots! S'ha demostrat que un poble unit té prou força com per derrocar un govern que no l'escolta.

Anònim ha dit...

Gràcies a les persones de Malgrat de Mar que durant 9 dies han contribuït ha preservar aquest espai del nostre municipi. Desitjo que sigui l'inici per aconseguir preservar la resta.

Anònim ha dit...

Ja podrem tornar cap a casa definitivament, aquests dies era plegar de treballar i cap a l'arbreda, realment estressant!
La tranquilitat és gustosa quan fa temps que l'havies oblidat.

Anònim ha dit...

m'ha frepat la il.lusió desbordant en el moment d'esclat de l'alegria.
Les llàgrimes van eixir encomanant-se entre tots.
Un sentiment, un poble content.
Enhorabona a tots!

Anònim ha dit...

Fantàstic el ple, ara tothom ha vist com va la política en aquest ajuntament. Jo era més feliç per veure a la gent unida que no pas per haver aconseguit salvar la riera.
Visca Malgrat!!
Conxita dimisió!!

Toni Hernàndez ha dit...

Felicitats, malgratencs!

Per cert, algú sap què passa amb Malgrat Confidencial? He intentat accedir-hi però diu que el blog només admet lectors convidats!

Anònim ha dit...

A mi també m'ho diu. Que estrany...
Conxita dimisió!

Anònim ha dit...

l'Albert deu haver desconfigurat alguna cosa.....pobre, va tant de bòlit!

Anònim ha dit...

Cantem tots plegat amb l'alegria que encara ens queda i que per molt duri:
Visca Malgrat! Visca Malgrat!

Anònim ha dit...

Que dir que no s'hagi dit? Satisfacció a dojo després de la batalla guanyada i alerta encesa cap al futur, més al assabentar-me per boca de la pròpia Conxita que ella és, només, una "pobre alcaldessa" en hores baixes i amb data de caducitat molt a prop. El següent objectiu és guanyar la guerra contra aquesta gent vanitosa, superba i indigna de dir-se Malgratencs.

Felicitats a tots/es i endavant!

Anònim ha dit...

Últimes notícies: Malgrat Confidencial està tancat. Molt propi de l'Albert: ara que tothom m'espera, desapareixo.

Anònim ha dit...

Però tancat definitivament? No fotis!

Anònim ha dit...

Això olora a serranada: "què serrà, serrà... serrà que sí? serrà que no?..."