06 d’octubre 2007

Pel·lícula de ficció:

Per tots aquells que volíeu veure les denúncies, ja són públiques i les podeu consultar a la web de l’arbreda.



Recupero l’escrit irònic que en vaig fer el seu dia, ja que suposo que el debat es reobrirà.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Costa de creure que un ajuntament denuncïi als seus ciutadants per un bon comportament, encara que contrari als seus ideals polítics i, no ens enganyem, personals. Perquè hi ha molts interessos personals dels polítics al darrere del tema de la riera.

Anònim ha dit...

Segons sembla, aquesta és la feina de la policia. Era la seva obligació.

Anònim ha dit...

la seva obligació podia ser explicar de manera "objectiva" els fets no subjectivament com ho fan. Calia anomenar 7 persones?, quin criteri han seguit per nomenar aquestes 7 i no unes altres?. Això no és subjectivitat?

Anònim ha dit...

Acabo de mirar a la pagina d'esquerra l'escrit que el director de l'ACA va enviar a l'Ajuntament quan es van paralitzar les obres de l'arbreda i diu :
aturar els treballs de la tala d'arbres i procedir a la neteja de branques de l'àmbit de la llera.... Pel que fa a la resta de sectors, aigües AMUNT i avall de la zona de l'arbreda, segueix el procés constructiu d'acord amb el projecte..."
per tant aigües amunt pensen emprar formigó, un tram tapat i un tram destapat...

Anònim ha dit...

Fixa't tu, quines coses!

Anònim ha dit...

quina sorpresa, ai,ai, quina por!

Anònim ha dit...

Crec que la feina de la policia es vetllar per la seguretat dels ciutadans, és la d'informar objectivament, és la de fer complir les normes i les lleis.... i, crec no és la subjectivitat, fer complir les normes? depèn de l'agent.

Anònim ha dit...

Castigar més que no protegir és la dinàmica.

Anònim ha dit...

l'actuació policial ha estat correcte en general, ha fallat l'actuació política. no oblideu que la policia està a les ordres d'alcaldia. No calia interposar cap denúncia i molt menys identificar a uns quants.