25 d’octubre 2007

Petició del projecte:

M'han enviat un mail demanant que els faci arribar el nou projecte de l'A.C.A. o que el pengi.
Per tots aquells que encara no l'hagueu vist que sapigueu que a la web de l'arbreda el teniu penjat (parcialment).
Click aquí

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentinella, es veu massa clar que no ets imparcial. Et decantes massa a la postura en contra de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

des de quant ha de ser imparcial ?
això no és el Butlletí Informatiu de l'Ajuntament. Aquest si que hauria de ser-ho d'imparcial perquè representa a tots els ciutadans !. Però, ai, no ho és !. Suposo anònim que no has fet una instància protestant contra l'alcaldessa i la seva parcialitat manifesta. No exigeixis al sentinella quelcom que no ha de complir: ell té dret a expressar les seves opinions. I sort que ho fa perquè si el poble de Malgrat ha d'esperar a que l'alcaldia ens n'informi de l'alternativa...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que trist que un blog hagi d'informar del que passa a malgrat, tenim butlltins, plens municipals, ràdio, etc, i no ens podem fiar de res!
Tenim que consultar blogs "imparcials" i sort en tenim!

Anònim ha dit...

El patrimoni local, que és el que hauria de defensar l'equip de govern, ara mateix resta oblidat i en vies d'extinció, perque no han fet res per preservar-lo.
Com vols que ignorem aqeust fet?
Ens hem de quedar tant amples?
Jo no tinc fetge per fer-ho.
Si a tu no t'interessa, crec que pots no defensar-lo, però alhora, has de deixar que la resta sí que pugui fer-ho, no creus?

Sentinella en vetlla: ha dit...

Primer anònim, em pots dir siusplau com haig de fer per portar el blog? Qué entens per imparcial?
Tot comentari pot ser bo per millorar el blog, però el que em dius no li veig el sentit. Haig de ser una pedra que escriu? sense opinar? quina pena que faria...
Per l'èxit de visites (quasi 30.000, uau!) sembla ser que a la gent li agrada com ho porto. Gràcies a tots i a tu també!

Anònim ha dit...

I tant sentinella,...fem una prova. A veure, anònims/mes: quines accions ha fet l'alcaldia de Malgrat i la seva rotllana de regidors obedients per a protegir el canal ?
tic, tac, tic, tac

Anònim ha dit...

Sentinella sí tant vols informar a la ciutadania de Malgrat, perqué suprimeixes segons quins comentaris. No t'interessen les opinions de TOTA la ciutadania?

Sentinella en vetlla: ha dit...

Només he suprimit dos comentaris en tota la historia del blog. Tots dos per ofensius, no per donar dades que no m'interessin a mi personalment. Queda clar, aprofito per demanar a l'artista dels comentaris esborrats que s'abstngui altres vegades.
Gràcies!

Anònim ha dit...

A mi em sembla bé que en Sentinella suprimeixi opinions, entenc que el què fa és suprimir aquelles que inclouen insults o similars greus, em sembla bé per dos motius fonamentals: el primer, el bloc el crea ell i l'actualitza ell, per tan el gestiona com vol, en tot cas, creen tu un i publica allò que en Sentinella no posa per respecte i, segon, agraeixo aquest fet perquè com a lectora no em cal llegir certes opinions aberrants i, en tot cas, si tu les vols saber publica el teu correu perquè te les enviin personalment o crea un bloc. En quan que el Sentinella es decanta en contra l'equip de govern, home, aquest bloc ofereix una sèrie de coneixements a nivell històric i popular i plenament documentats que malauradament no ens ha ofert l'Ajuntament. Tampoc crec que en Sentinella es vulgui dedicar al periodisme, es dedica a la recerca i pot dir el que més li convingui o vulgui. Jo personalment no sóc imparcial crítico les accions o inaccions del govern quan i on vull, i les aplaudeixo quan i on vull, tot i que, fa temps que no aplaudeixo. En fi, el Sentinella pot fer el que vulgui, perquè li reclameu imparcialitat, ho sou vosaltres? Si denúnciar, a través d'un bloc, la no intervenció municipal de desenes d'afers patrimoials, paisatgístics o populars des de la documentació és posicionar-se, aleshores aquí hi ha algú que no en sap prou.

A reveure

Núria

Sentinella en vetlla: ha dit...

Ostres! Gràcies!

Anònim ha dit...

Aquest és el blog del Sentinella i, per tant, pot fer-hi exactament el que vulgui. I ell creu que ha de suprimir missatges i a algú no li agrada, que no hi entri.
Es així de clar.

Anònim ha dit...

Aquest cap de semana és vital que exposem el nou projecte a tothom que tingui interés en conéixer de què es tracta.
Em de intentar ser respectuosos amb els nostres conciutadans i prou inteligents per donar la informació que ens puguin demanar d´una manera entenedora per els nostres interlocutors.
I crec molt important defugir qualsevol polémica perquè ens en podem trobar després del que s´ha sembrat per part de l´equip de govern.
No podem donar arguments a aquells qui no en tenen.

Força companys!!!

Anònim ha dit...

Embolica que fa fort i venen corbes.

Anònim ha dit...

quans vots es necessiten per poder fer aquest projecte?

Anònim ha dit...

17