11 d’octubre 2007

De "l'arbreda" a "arbreda":


Canvi de direcció del blog de l’arbreda, sembla ser que per culpa de problemes tècnics amb l’altre. Nova direcció: arbreda

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentinella, ets molt murri perqué primer tires la pedra i després amagues la mà. Ves a parlar amb l'Albert que ell et donarà uns quants consells. Ara t'adones que el tema et marxa de les mans i no saps com reconduir-ho. La culpa la tens només tu per donar peu. No et servirà de res enfadar-te i penjar un article per calmar els ànims. Temps al temps.

Anònim ha dit...

El que no puc entendre és el fet de que estigui una persona com tu per aquí, ves a algun lloc on et vulguin au!
Sentinella, com a mínim pels que valorem la teva feina: força contra la ignorància!

Anònim ha dit...

la gent necessita desfogar-se, i què més bé que els blocs, dius el que vols emparant-te en l´anonimat... pero aixó te els seus riscs, mira l´Albert... has d'assumir les consequències.

Anònim ha dit...

Fas una gran feina. Jo et donc força també, anima't i continua.

Anònim ha dit...

Anima't i continua fins que et fotis de morros.

Anònim ha dit...

Un Sentinella és capaç de suportar això i molt més, no crec que l'esfonseu amb tanta tonteria. Es veu el llautó a aquests comentaris.
Fins aviat, espero que sigui força aviat.

Anònim ha dit...

Té nassos !
una iniciativa personal,dedicant temps als altres i encara t'has de veure matxacat/ada...és ben bé que n'hi ha d'amargats/ades!
tu, a lo teu i ni cas.
Vinga, que se't troba a faltar!

Anònim ha dit...

"quien con crios se acuesta meao se levanta! que esperes ? es que no has vist de que van els blogs? nomes son una descarrega d'odi i d'ignorancia en la majoria d'ells. per mes que tu intentis dir que el teu es diferent, no ho es, la provocacio (solapada) tambe es detecta. doneu peu i ...... s'en va de les mans.......
amb el tema de la riera ningu a volgut escoltar, i ara veurem com acaba i qui dona la rao a qui. tambe es de valents rectificar, pero primer heu alimentat i engreixat. tu tambe tens responsabilitat .

Anònim ha dit...

Tots aquests que aneu de neohippies adorant l'idealisme i la tradició, haureu de justificar el que molt probablement serà un mal de panxa per a tots vosaltres. Per la seguretat de tots els veïns que vivim a Malgrat, desde el Pla de Grau fins a Països Catalans, esperem i desitjem que mai tingui que passar a aquest poble el que lamentablement ha passat a València aquest cap de setmana amb els temibles aigüats. Espero que els nostres governants i no governants pensin amb el cap i aqusts que es fan dir Plataforma de la Salvaguarda de l'arbreda, també pensin amb el cap i facin una riera segura i si cal tallar arbres que es tallin però primer són les vides de tots els habitants (petits i grans).

Anònim ha dit...

llegeix els diaris i veuràs perquè s'han desbordat les lleres a València: per brutícia a les lleres !; o sigui que envia una carta a l'ajuntament demanant que les mantiguin netes

Montse ha dit...

Sentinella, anima't i segueix endavant, s'ha de passar de la gent, i s'ha de seguir fent el que hem de fer, i tú ho fas molt bé.
Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

pensa que si ens deixem intimidar pels comentaris d'aquells que mai no contribuirien positivament a res o d'aquells que fan de la seva vida una militancia contra tot, encara viuríem a l'època feudal, encara estaríem sota els designis del vescomte de Cabrera !

Anònim ha dit...

alucino amb els comentaris que fan mala sang. sentinella, només et vull dir que escolta tothom, però llegeix entre línies que segur que en saps. aquests comentaris que t'ataquen són gent a qui no li interessa que es diguin les veritats i la gent pugui opinar.
mira endavant, fas una bona feina.

Anònim ha dit...

La riera estava aqui abans de que arribes ningú, a qui se li acudeix fer-se la casa al costat d'una riera?
Aixó o sabien fins i tot els Romans, al costat dels Rius només s'hi fan molins, i si algú li entra aigua a casa perquè te la riera al costat, que es foti, o que s'en vagi a viure al castell que allà l'aigua baixa ràpid.

Anònim ha dit...

a l'ultim anonim, dons malgrat no existiria, el carrer del mar era una riera, el carrer paula del puig (a can Mora) tambe, despres la riera de sant genis, despres el rec d'en nena, despres el rec viver... i cap a pineda el rierot de can palomeres... es a dir tothom cap a ............?????????

Anònim ha dit...

a Montagut

Anònim ha dit...

és de molt mala llet amençar amb responsabilitats si passa una desgràcia als que han aturat les obres. les han aturat per fer el projecte millor sense perdre seguretat. aquest discurs de la seguretat és reaccionari i integrista. ningú pot garantir que s'executi el projecte com estava previst, caigui una pluja per sobre del període garantit i ens ofeguem igual. llavors a qui demanarem responsabilitats? als que han acceptat 100 anys de periode de retorn quan ara s'exigeix 500 anys com a mínim?.