08 d’octubre 2007

Evolució permanent:

Em fan arribar una direcció, en aquest blog de gran divulgació i renom ens van fer un espai, es veu que vam ser objecte de difusió més enllà del que ens imaginem. Segons em van dir, un enginyer va dir que era el primer cop que un grup cívic aturava un projecte de l’A.C.A., carai no?
Acompanyo l’enllaç d’una fotografia que també em van fer arribar. És potser una de les imatges més tristes, ja que enfoca la soca del lledoner més gran que hi havia a l’arbreda i que van ben tallar. A més de la reflexió, que dóna que pensar.
Gràcies a tots dos!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí va suspendre les obres l'A.C.A, no van ser per les manifestacions, en tot cas va ser pels Regidors de l'Ajuntament, que van moure's i afanyar-se a trucar els Diputats de Barcelona, per tal que s'aturèssin les obres.

Anònim ha dit...

I si no hi hagués manifestació cìvica? Màgia?

Anònim ha dit...

Caldria instituir els premis "Lledoner talat" en homenatge al lledoner i en record a l'alcaldada Feliciano per a les noves generacions de Malgratencs.

Anònim ha dit...

gràcies a la gent que es va manifestar i als regidors de l'oposició. si no, de lledoners, ni un!

Anònim ha dit...

I després es diu que no wa va polititzar el tema.....

Anònim ha dit...

de lledoners només n'hi havia un i ja no hi és, caput, finito, talat, "pilles" la dimensió de la tragèdia?

Anònim ha dit...

Em sembla curiós com poc a poc s'imposa la raó i ja no parleu d'espai natural ni del darrer reducte de natura al municipi. En canvi, parleu de Lledoners, oblidant potser per incòmodes, les espècies al·lòctones (no autòctones)

Anònim ha dit...

Parlem d'aquest lledoner perquè era el més gran i una gran pèrdua. No treguis les coses de lloc.

Montse ha dit...

Jo crec que si el poble no s'hagués mobilitzat, juntament amb els regidors, no s'ahgués salvat cap arbre.
Es van aturar les obres perqué tots varem fer PINYA, i això es el que importa, que tots els que hi erem fora de ideologies polítiques, varem sortir al carrer.
En quan a la política, en aquesta vida sempre fem política, el sol acte de manifestar-nos , es política.

Anònim ha dit...

Aquestra tropa de manefles no pararà d'evolucionar lucrativament fins aconseguir permutà o vendre els seus patis i tapar tota la riera amb ciment per poder edificar pisos arran de riera i enfront del parc F. Macià. Son una espècie depredadora intrusiva molt perillosa per el desenvolupament de la vida autòctona. Son malvats i perversos i diuen fer-ho en nom de la seguretat i el medi ambient.

Lerrouxisme2.0 és el que tenim.

Anònim ha dit...

si,si.. una suada van agafar els pobres regidors! tantes trucades.?...sabeu perfectament que ja estaven al cas que tots els arbres anaven tallats.Tots.

Anònim ha dit...

el de la foto es mascle o femella ? te nom ?

Anònim ha dit...

Sí, es diu Xita.

Anònim ha dit...

Lladoners, en queda només un, la resta els van talar, política ho és tot, les relacions humanes són política, els regidors i alcaldes han de defensar a tots els habitants d'un poble, és la democràcia, però, sembla ser que n'hi ha vuit que ho han oblidat, l'excusa és que governen, per qui governen? Les obres de l'ACA s'han parat, només en una part del segon tram, i s'han parat, perquè una part dels representants polítics (CiU, ERC, IV-EU i PP) han fet la seva feina, han escoltat al poble, que és qui els vota i decideix que els representi. Pel que sembla algun dels anònims hem podrà dir que en el poble hi ha persones que pensen de manera diferent, que voten a partits que defensen diferents ideologies, d'acord, però per aquests, els dic que defensant la riera hi havia persones de diferents ideologies i que entre elles també van donar la seva signatura.
I si parlem d'espai natural, no de l'ultim lladoner, encara en queda un amb dos soques, no desviïs l'atenció, o ets un dels que defensen l'equip de govern, que no escolta les peticions del seu poble?

Anònim ha dit...

Jo que no sóc l'anònim anterior, el que penso és que s'ha embolicat tant la broca i esteu tots tant embolicats que després vosaltres i TOTS els polítics tindreu feina per desembolicar-vos. Aneu amb Déu, que prou falta us ferà!

Anònim ha dit...

ho desembolicarà tot la pela, com sempre

Anònim ha dit...

L'orangutà es diu Valentin i està rumiant com li ha quedat el pla de mobilitat per passar de l'arbre al ciment.

Anònim ha dit...

Aquest anònim que diu que anem amb Dèu.

Carai, no sé si Déu ens acompanyarà o no, del que estic segura és que Déu no acompanya a aquells que fan les coses, destruïnt natura, record, història, ... Del que n'estic segura és que Déu no acompanyarà a aquells que només fan per omplir d'asfalt amb cases, pisos i més pisos. I del que n'estic segura és que Dèu en això m'acompanya, a mi sí, i a tu?