09 d’octubre 2007

Repàs de blogs:

Una frase per apuntar i recordar, perfecte per il·lustrar moltes de les entrades d’aquest blog: Doble canya

Un escrit basat en dades científiques, i, per moda d’aquests dies, sobre la riera; ben documentat i força neutral. El participant a la conversa de la columna lateral del blog, l’”Alsina” ens ho fa saber: El meu gos i jo

I per acabar, i per satisfer a tots els serrano-adictes, sembla ser que torna. I comença amb la seva mordaç crítica, i finíssima mala llet: Albert Serrano

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts pobles promouen la rehabilitació del patrimoni i en fan promoció turística i per escoles, com a Torroella de Mongrí. Acabo de veure a TV3 com l'Ajuntament de Torroella i els propietaris de cases, masies patrimoni del poble signen convenis per tal de rehabilitar-les, al igual que les torres de guaita, i poder fer-ne un recurs turístic més per tal de promocionar el poble,fer visites guiades per turistes i els estudiants perquè puguin entrar-hi, gaudir-ne i conèixer com vivien abans.

doble canya ha dit...

Torroella, vila bella, com diuen....Us aconsello que hi passegeu, hi trobareu molts edificis conservats que s'utilitzen d'equipaments públics.Sobretot, visiteu Can Quintana, si aneu a Torroella!!!

Anònim ha dit...

La seva entrada al bloc ofereix la mateixa presentar com un altre dels autors de l'article, però jo igual que el seu molt millor.