09 d’octubre 2007

Repàs de blogs:

Una frase per apuntar i recordar, perfecte per il·lustrar moltes de les entrades d’aquest blog: Doble canya

Un escrit basat en dades científiques, i, per moda d’aquests dies, sobre la riera; ben documentat i força neutral. El participant a la conversa de la columna lateral del blog, l’”Alsina” ens ho fa saber: El meu gos i jo

I per acabar, i per satisfer a tots els serrano-adictes, sembla ser que torna. I comença amb la seva mordaç crítica, i finíssima mala llet: Albert Serrano

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts pobles promouen la rehabilitació del patrimoni i en fan promoció turística i per escoles, com a Torroella de Mongrí. Acabo de veure a TV3 com l'Ajuntament de Torroella i els propietaris de cases, masies patrimoni del poble signen convenis per tal de rehabilitar-les, al igual que les torres de guaita, i poder fer-ne un recurs turístic més per tal de promocionar el poble,fer visites guiades per turistes i els estudiants perquè puguin entrar-hi, gaudir-ne i conèixer com vivien abans.

Unknown ha dit...

Torroella, vila bella, com diuen....Us aconsello que hi passegeu, hi trobareu molts edificis conservats que s'utilitzen d'equipaments públics.Sobretot, visiteu Can Quintana, si aneu a Torroella!!!

Anònim ha dit...

La seva entrada al bloc ofereix la mateixa presentar com un altre dels autors de l'article, però jo igual que el seu molt millor.