01 d’octubre 2007

Enquesta tancada:

Queda tancada l’enquesta on es demanava la vostre opinió sobre la pitjor arquitectura de Malgrat. Està ben clar el resultat, guanya i amb molta diferència (quasi el doble de vots) el “Mirador del Parc Francesc Macià” o anomenat de moltes formes diferents (que m’estalvio però que segur coneixeu).

En segon lloc amb un bon grapat de vots tenim el “Centre Cultural” o també anomenat per costum Centre Parroquial, potser per la seva façana tant... no sé definir-ho!

I finalment amb poquets però ben merescuts vots tenim el “Institut”, per el poc atractiu exterior o per detalls com tenir un gimnàs que ressona per tot l’edifici? Segur que per tenir vistes a l’Arbreda no.

Ara toca, com ja és costum, justificar el vostre vot. Gràcies!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que el mirador del Xita-parc és una estructura inútil i inservible.
D'aquí el meu vot.

Anònim ha dit...

Jo també. Vaig pensar en els vells principis de l'arquitectura: que sigui bella, que sigui sòlida, i que cumpleixi les funcions previstes; i vaig descobrir que no en cumpliria cap. No funciona ni com escultura --tret que no vulgui ser un homenatge a les entranyables "Torres Morunas". És horrenda, no serveix per a res i, probablement, d'aqui pocs anys serà mitja runa --o si farà mal algú. Per a mí es gairebé tan lletja, inútil i arquitectònicament incomprensible, com les torres medievals de l'accés, un intent de competir amb el "Castillo del conde de Valltordera", de tan bon record pels guiris que passegen pel pitjor passeig marítim de la costa --un passeig xavolista.

Joan Bosch

Anònim ha dit...

J. Bosch, poca broma amb el tema, tenim l'única torre de guaita del món mundial amb el seu accés encatifat de gespa per a millor gaudi de natius i forans, cal ser just en les valoracions i posar les coses al lloc que li pertoquen, som únics, som la riota dels veïns per mèrits propis i la més clara manifestació de la modernitat per la gent que sacrificadament ens mana a pesar de la manifesta incomprensió d'alguns, molt pocs. Un petit grup de recontraciutadans que actuen per pur vici de fer-ho.

Anònim ha dit...

per favor en podries dir on esta La balconada . gracies

Anònim ha dit...

Compta quantes parceles de gespa s'hi han plantat, vull dir cada cuadrat de color verd. Després pregunta quant val cada un. Multiplica. Afegeix les hores del jardiner. Afegeix el planell o projecte del tècnic de jardineria. etc...vés sumant.Ah! no et descuidis la pintura, que és un color mai vist! original, autèntic i irrepetible.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tots vosaltres a dir que la torre aquesta o mirador és lletja i no serveix per res, però el meu vot és per l'institut per que penso que qui el va dissenyar no havia estat mai a un centre educatiu. Pareix una presó i a més te una sonoritat horrorosa tot se sent a tot arreu i ho dic amb coneixement ja que fa molt anys que hi treballo.

Montse ha dit...

Jo també penso que l'Institut, es horrorós, fosc, amb un gimnàs en elñ que es senten tots els sorolls, i que ara s'haurà d'insonoritzar, vaja, que sense cap tipus de gràcia.

Anònim ha dit...

Doncs el meu vot va ser per el Centre Cultural.

Si vols sentir una obra de teatre com déu mana, i no perdre el fil, més et val no anar-hi un diumenge, a no ser, que vulguis sentir les sardanes de la plaça de la barretina sentat en una butaca bén còmode, que també es una opció!!

O...en el cas dels actors-actrius, mes val que no respirin al vestuari, podría ser que sel's sentís desde l'escenari!!!

Pq fer un accés a ambues parts de l'escenari, desde els vestidors?? És iguaal!!! Els actors, ja cambiaràn l'obra i sortiràn sempre per l'esquerra, o també poden passar per darrere les cortines (amagan panxa i passant de puntetes pq l'espectador no s'en adoni) o la millor opció, i més concurreguda, passar per mig del pàti de butaques del galliner.
Si senyor!!! Mira si en tenen de opcions!! Si esq ens queixem pq volem...

Bah!!! patètic!!Així es com fan les coses ben fetes en aquest poble!!
Només espero que en el supermegaguay teatre-auditori és pènsin més les coses abans de fer-les. I sinò, ja sabeu, a enmagatzemar oueres, que ara que som un poble unit, podem aconseguir les sufucients per insonoritzar tot l'edifici!!!!

Auu, salut!!!!

Anònim ha dit...

el mirador no el vaig votar perque encara no hi he anat, el centre am sembla un bombonet, una mica masa petit pel meu gust, jo vaig votar l´institud perque quan passo per anar al centre metge, hi han unes finestres arran de la acera que hi he rebut pedres, aigua, crit que te espanten dels alumnes que si amaguen el redera, hi que no serveixan per res més, ostres, he quedat ben descansada....

Anònim ha dit...

Jo vaig votar el mirador, és genial, només es veu des de dalt les cases de Santa Rita (qui les ha construït?), i recomano si decidiu pujar-hi observeu el terra, la gespa en quadrats, la quantitat d'espersors necessaris per mantenir-la (després ens demanaran que estalviem aigua) i els llums per que hi ha (també hem d'estalviar energia), perquè hi ha llums? el Parc Francesc Macià no està tancat durant la nit?
Respecte l'institut, d'acord que hi ha molt soroll, però, pregunteu perquè el gimnàs és dins del centre.
Lisi, quines finestres donen al carrer? són les de reixes? com poden passar pedres? Aigua? Crits potser si, quan els alumnes estan al patí, a l'hora de l'esbarjo, és normal no? ni ha molts.

Anònim ha dit...

Son unes petites ham uns barrots, les pedres son petites com boles hi les tiran amb l´impuls de la boca, l´aigua amb uns globus, els crit amb la seva boqueta, hi si per poc am toquen, ara no estaria aqui per explicar-ho.

Anònim ha dit...

El mirador, també anomenat, el tobogan de les foques, el varen construir sobre plànols signats per un arquitecte o va ser obra d'un paleta fent la rosca a la jefa i alhora mèrits per passar a la posteritat amb la seva creació?

Anònim ha dit...

Doncs jo vaig votar el mirador. M'imaginava que en aquell lloc hi farien una entrada com Déu mana ja que, si a l'altre costat hi fan un castell que quasi no es veu, aqui, veient-se l'entrada des de molt de troç abans, hauria de ser la "óstia"! I en canvi, et troves una valla de filat de galliner, i un tirabuixo en forma de tovogan!!! Senzillament brutal!
L'institut nomes el trobo insipid. Potser perque quasi no hi he entrat...
El Centre Parroquial, considero que va ser un "rentat de cara" i continua essent un teatre on no es pot fer teatre

Anònim ha dit...

encara recordo una nit de carnestoltes mirant una peli del cine club al centre cultura: quan de cop...... tengo un tractor amarillo! el tiburón, el tiburón! i podria seguir.

Anònim ha dit...

Home! però si es pot veure la Pilona des del mirador! I un mirador des del que es pot veure la Pilona ja és mirador. Per cert, qué més s'hi pot veure? La obra magna d'en Caementus Quintus?

Anònim ha dit...

Més que un mirador jo l'anomenaria un "automirador" on s'hi projecten les "jetas" del clan sociata en tot el seu patètic esplendor. La vista al conjunt arquitectònic de Santa Rita no té pèrdua, i encara no s'ha acabat l'abocament de totxana i formigó. Aquest parc tindríem que anomenar-lo "Parc de la cara dura". Hem sofert una golejada, no un no, sinó tres hat-treaks de cop ens han fotut. Com per estar contents!!!

Anònim ha dit...

r2d2. Si des de dalt del mirador vas veure La Pilona com dius; o vas posar-te de puntetes i ets molt alt o, t'aconsello que no beguis abans d'enfilar-te als miradors perquè pots arribar a veure visions.

Anònim ha dit...

Des del mirador es pot veure la Pilona?!?!? XD XD jajaja
que n'han fet una de poliureta i l'han posat enmig del parc?