25 d’octubre 2007

El canal es va descobrint:

La comissió històrica es mou, i ja ha mobilitzat un grup d’arqueòlegs per a que vinguin a veure el canal que es va trobar a la riera.
Malgrat podria comptar d’aquí poc amb una nova peça patrimonial, que ja té un grup de persones que realitzen una voluntariosa i fructífera recerca per esbrinar les incògnites que ens presenta.

A la reunió d’avui es donaran noves dades i molt prometedores, i un cop s’hagin fet públiques allà podran ser penjades als blogs. Caldrà esperar!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest conducte, queda seccionat per tal de fer la nova proposta, per culpa del canal de formigo que es vol soterrar.

Anònim ha dit...

s'ha de tenir en compte que el canal ja fa anys que està amputat i ben amputat; però amb la proposta podem aspirar a conservar-ne una part ben significativa d'allò que resta. Des del punt de vista material no és una peça que pugui impedir la creació d'una infrastructura d'interès general. D'altra banda cal recordar que a l'anterior proposta, la de l'alcaldessa, el canal ni existia, ni s'hi pensava.
Anònim, anima't: ja tens un exemple de com l'alternativa millora el projecte de l'alcaldia !, ves a explicar-li-ho !

Anònim ha dit...

Una puntualització: el projecte no és de l'alcaldia. El primer projecte així com l'esborrany del nou, tots dos són de l'ACA i els diferencia que el primer va ser aprovat per una majoria: PSC+CiU+PP. El segon encara queda per veure.

Anònim ha dit...

A l'últim anònim:
Jo diria que el projecte era de l'alcaldia, sol.licitat a l'ACA, per la qual cosa, el projecte reclamat amb la movilització ciutadana, cívicament, legalment,a l'ACA, tenia una caire diferent. Ho he entès be?

Anònim ha dit...

Si si, jo també vaig veure l'alcaldessa traçar linees amb un paralex allà dins del seu despatx, tot fent el disseny del projecte!