16 d’octubre 2007

Content a mitges:

Demano perdó a la Neus per ser un paràsit constant del seu blog. Em treu feina. Gràcies.

Aquesta vegada ens parla de la fructífera reunió que van tenir amb l’ACA. Tot sembla molt bonic, ens respecten l’espai verd, les nostres acàcies (que encara que no autòctones o depredadores són molt nostres), fan un canal en paral•lel per conduir aigües quan hi hagi perill de desbordament (recordeu que això ja hi era quan l’aigua venia del molí, i feia servir el conducte que vam trobar per anar a sortir a la riera), un pont nou, etc.
Però de les moltes persones que m’han explicat la reunió d’avui, només una m’ha parlat del canal de l’aigua abans citat, i ha estat per dir-me que no n’han parlat. Per part meva, doncs, estic satisfet a mitges. Ara veurem màquines que hi passaran un tub per sota la llera de la riera, bé, i si les pedres de rentar encara resten sota la capa de sediments deixats per la riera? A prendre pel sac.
I un altre punt negre està en el pont de l’alcalde Serra i Gastó, el del carrer Passada, veus que parlaven sense saber-ho del cert m’han alarmat sobre la possible desaparició d’aquest pont, i de la càrrega històrica que aquest comporta. Recordo un escrit de la revista Som-hi! on es diu que d’aquest pont almenys podrien conservar les plaques commemoratives de la seva obertura. Doncs jo no em conformo amb tant poc, i demano la conservació del pont. Pont que ja va ser blasfemat amb la capa de pintura ridícula que li van fer. Esperem que no li passi res.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Res no indica que el Pont del C. Passada hagi de sofrir modificacions en superfície durant les obres d'endegament la Riera de Palafolls.
hi ha una partida en el pressupost anomenada: Partida a Justificar per l'apuntalament de les estructures dels ponts per qualsevol mitjà.Així mateix, també se'n parla en la pàgina 7 de la Memòria, explicant de quina manera s'hi intervindrà sense anomenar en cap moment que s'hagi de procedir a la demolició del mateix.

Anònim ha dit...

És veritat que l'alcaldessa hi va anar abans que els altres per saber de qué anava el projecte?

Anònim ha dit...

Si no m'equivoco estem parlant del pont de davant la farmàcia.

Anònim ha dit...

el pont del davant de la farmàcia és el que l'ACA vol canviar. El del carrer Passada en teoria no es toca.

Anònim ha dit...

Quin es el pont de l'alcalde Serra i Gastó???
Cuan posis algun lloc així, o el nom d'alguna casa, t'agrairiem, jo, i molts de nosaltres, que entre parentesis posesis on està situada, ja que molts de nosaltres no ho coneixem per noms, i aixi es una manera d'apendre cada dia mes del nostre poble. Gràcies i espero que a partir d'ara ho facis mes aclaridor!!
Una abraçada Sentinella!

Sentinella en vetlla: ha dit...

Ja concreto que es tracta del pont del carrer passada.
Com a blog de dibulgació, l'objectiu és aquest interès que mostres.
Gràcies per l'abraçada!