19 d’octubre 2007

Si ho diu un que en sap...:

Em fan arrivar un seguit de frases que es van sentir durant la reunió amb els de l'A.C.A.:

"D'acàcies de tres punxes amb les característiques de les de Can Feliciano no en trobes gaires"
"Els arbres de Can Feliciano tenen un valor sociocultural i un valor socioambiental. Potser a una altra riera s’haguessin tret, però aquí entenem que els veïns els defensin, aquí tenen una simbologia"
"Aquest tram de riera té un potencial visual i parlem de posar en valor mantenir la hidràulica i mantenir la riera com està"
"És interessant l'aspecte social d'aquesta riera"
"A vegades, els projectes proposen fer un canal a un parc de nova construcció, aquí ja el tenim i es pot potenciar".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta gent de l'ACA voleu dir que no ensumen substàncies estimulants i altament adictives per a la salut, el mateix que el de "Mar i Murtra" veterinari expert en tota mena de temes relacionats directament amb l'Euro. Aquesta gent és imprevisible en les seves afirmacions i posicionaments. La fins fa poc responsable de l'ACA Marta Lacambra, va parlar per TV3 de la zona de dunes de Malgrat de Mar, i tant jo com la resta de malgratencs sense enterar-nos.
Vaja tropa d'experts superdotats!

Montse ha dit...

Si hi ha voluntat, tot exs pot arreglar, i solucionar, cal possar-ho sobre la taula, i parlar.

Anònim ha dit...

Sentinella no dius totes les frases i comentaris que es van dir durant i després de la reunió de tornada a Malgrat. La teva opinió no et fa veure més enllà del que vols sentir.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Del que m'han fet sentir. Digue'm aquestes altres frases i les penjaré igualment, tal i com he fet amb aquestes que m'han enviat.
A poder ser, que siguin igual d'optimistes.