04 d’octubre 2007

El ple de "d'aqui un rato":

Em descomplau donar dues notícies poc agradables: el ple d’avui no s’ha anunciat a la web de l’ajuntament fins a mitja tarda (poques hores abans de començar, que juntament amb el fet de que es posi a una hora poc accessible corrobora el fet de que “quanta menys gent millor”), i que no es tractarà cap tema referent a l’Arbreda (cosa que caldria per anar aclarint temes pendents).

Queda dit.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

La meva felicitació als 9 Malgratencs de pro que els hi sua la ...la si el poble es queda sense platges en detriment que Blanes millori les seves. El MOPU mana, mana molt i aquesta patrulla només son miserables lacais dels interessos de Madrid.

Anònim ha dit...

El tema referent a l'arbrede Feliciano aquest Ajuntament només pense parlar-ne sota tortura. Cal que tinguem clar que per l'equip de govern el tema Can Feliciano és tabú i la paraula riera un gra al cul de mal tractament pal·liatiu.

Anònim ha dit...

Com poden utilitzar a favor seu els plens? potser veiem fantasmes on només hi ha llençols.

Anònim ha dit...

quina vergonya de ple, l'alcaldessa i tots els seus regidors despectius com sempre, no escolten. Jo no entenc perquè no fan un curs de mediació i resolució de conflictes. Els hi hauria de ser obligatori.

Anònim ha dit...

com pot ofendre's el Sr. valentin quan la Sra teresa Verdaguer li diu respecte l pla de mobilitat que no ha tingut en compte la participació ciutadana i ell ofès contesta que es clar que si... que el pla l'han fet bons tècnics pel poble.
segur que te clar què és participació ciutadana?

Anònim ha dit...

Es proposava que entres d'urgència una moció del correllengua i han estat capaços de votar-la en contra.

Anònim ha dit...

Algú podria recordar qui són els que han votat en contra del Correllengua?
Deuen ser estrangers, suposo.

JM

Anònim ha dit...

Aquest ciutadà de pro que respon al nom de Dr. Valentí, pel que varem escoltar ahir, funciona talment com ho fa la nostra inefable RENFE: arbitràriament, amb desconeixement i molt malament. Jo el promouria des de ja pels premis "Malgratencs de pro-2007" categoria "embut d'or".

Quina gent més gran que tenim a la Casa Gran!

Anònim ha dit...

Estrangers no, malnascuts i malcriats sí.

Montse ha dit...

Em podeu explicar, que passa amb el correllengua?, que no els hi sembla bé?
El sr. Valentin, envers de contestar malament als plens, i a tothom, i envers de mostrar aquesta prepótencia, hauria de començar a preguntar-se a on viu.

Anònim ha dit...

no sabiem que el sr valentí era regidor de renfe adif, ara ja entenem perquè els trens es paren a cada moment i cauen les catenàries.

Anònim ha dit...

a les noticies de la 1 radio Malgrat va anunciar que es retrensmataria el ple a les 7

Mosca Collonera ha dit...

Que es "retrensmataria"? "Re-trens-mataria"? Que sabien que es parlaria mitja hora de trens? El "mataria" ens fa més de mitja por. Volem els plens "retrensmatats" per la tele ja!

Anònim ha dit...

Qualsavol grup municipal pot fer preguntes o precs en referència a l'arbreda. De moment ningú ha fet cap prec o s'ha pronunciat.

Anònim ha dit...

el correllengua ni tan sols es va voler que es parles en el Ple.
El PSC i PP varen votar en contra de la urgencia perque el tema fos debatut.
una vegada més demostren que més del psc son del PSOEEEEEEEEEEEEE. Molt bona la intervenció de la persona del públic que els va recriminar la seva actitut.
i que en pensa el Tagua que també era en el Ple?

Anònim ha dit...

Encara pitjor que ser del PSOEEEEEEEEE, és ser membre del matxambrat PPOEEEEEEEEEEE.

Anònim ha dit...

entreu a la weeb de l'Ajuntament i veure les activitats d'aquest cap de setmana , el correllengua no existeix, l'aplec de la sardana tampoc i, evidentment, menys l'assemblea, si hi ha corals, bandes i, tancament de la setmana de la mobilitat, sembla un acudit, aquesta pàgina, però, no ens preocupem, ho fan pel nostre bé, ens diuen que, les coses es fan amb la participació ciutadana. Sabeu que crec, que ens tracten com a borregos i, potser ja és hora que els demostrem que no ho som.

Anònim ha dit...

mosca collonera: per mi es un esfors escriure en catalá, ja que tots els meus estudis per el temps eran en castellá, era " retransmetria " pero si has sigut feliç durant una estona, dons endavant...

Anònim ha dit...

Maria, no t'ofenguis, si amb aquest mosca ens toca rebre a tots!
La teva paraula és realment un joc de sentits molt oportú!

Anònim ha dit...

d´acord.