24 d’octubre 2007

Sense canvis sustancials?!:

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem tots bojos, defensem una cosa que no presenta cap millora. Què estem fent!
Vinga tots cap a casa que ja s'ha acabat.

Anònim ha dit...

La veritat: www.campassolifeliciano.blogspot.com

Anònim ha dit...

Gràcies alcaldessa jo també he obert els ulls i veig la veritat gràcies a la seva ultrasensiblitat.
Renuncio a defensar un projecte sense canvis sustancials com passar d'un calaix d'obra a una riera bio, a reveure plataforma, seguiu amb la vostre estúpida i sense sentit lluita...! snif, snif, snif

Anònim ha dit...

Rita, ni t'ho pensis, son pocs, covards i feixistes i, en aquesta lluita ja hi estem molt entrenats els que tenim una certa edat, els més joves que n'aprenguin!!!

Anònim ha dit...

Vamos! sembrar-hi herves? A veure promotor de moda, tu pots solucionar aquest problema?
Claro alcaldeza, yo aki le monto un xambao de pisitos i les ponemos de nombre pisos de la riera de los felicianos, que és como vamos a quedar con los bolsillos llenos, bien felicianos!
Endanvant doncs! Abans que vinguin aquells sublevats!

Anònim ha dit...

L'ACA d'on treu els diners per fer els projectes?

Anònim ha dit...

De la Generalitat, em sembla que això és prou clar!

Anònim ha dit...

Carros i rodes de molí. Son molt divertits aquests feixistes socialistes malgratencs. El repartiment del Butlletí Municipal, el fan en carro? A la web municipal encara no està penjat. Per cert, tant la web com el butlletí, eines de desinformació i manipulació ciutadana, s'assemblen molt al "Mein Kaft", volia dir-ho!

Anònim ha dit...

L'hajuntament no ha de pagar l'increment del nou projecte, i a més té constància que el poble hi està d'acord. Espero que si no s'aprova el projecte s'estalviin determinats actes i pica piques protocolaris (...). Ho diré clar, penso que si al final voten que no, simplement és perquè no volen escoltar el què diu l'ACA i el poble. Antonio i Lluisa, vosaltres vau estar presents a la reunió de l'assamblea. Vau poder copsar el sentit dels presents respecte del projecte, us demano siusplau que reconsidereu el vostre vot. Us heu posat a l'Ajuntament per treballar pel poble i amb el poble. Sabeu que el pont, i per tant l'increment si no és amb aquest projecte, amb l'altre també es farà, però el què diferencia un i altre projecte és l'espai natural, el què vol el poble. Venint a l'assamblea em va fer pensar que estàveu encarra oberts a parlar-ne, per això em va sorprendre quan l'endemà l'Alcaldessa va dir que no al nou projecte. Us ho demano que us ho penseu. Recordeu, representeu a tots els ciutadans, també a nosaltres. Merci

Anònim ha dit...

esteu tots a la llista negra vigileu, o podeu ser denunciats, no recordeu l'actuacio anterior de Conxi Corleone........

Anònim ha dit...

la proposta de l'ACA la podeu consultar a la web d'esquerra: www.esquerra.cat/malgratmar

Anònim ha dit...

La Conxi ja sap com fer-ho sol ha de convèncer a la del pp amb el que tots sabem que busca per guanyar la partida i seguir amb la seva dictadura.

Anònim ha dit...

Anònim que ens avises que estem tots a la llista negra a què et refereixes? És que en democràcia també hi ha llistes negres? o és que no hi ha democràcia? Ens avises que encara estem en un temps en què s'havia de vigilar o bé callar el que es pensava? jo ja ho vaig patir i no penso tornar-hi.
De fet després dels esdeveniments, des de finals d'agost i, de les declaracions de la màxima autoritat del municipi (escollida democràticament i que no qüestiono la seva legalitat, que quedi clar) ha fet a radio Palafolls i a radio Malgrat, en el poble de Malgrat de Mar, potser els malgratencs i malgratenques hauríem de començar a plantejar-nos la democràcia en el nostre poble, ja que sembla que la nostra alcaldessa "segons ella una pobra alcaldessa", paraules textuals seves en el ple extraordinari del dia 4 de setembre, en què per primera vegada en setze anys va perdre una votació, sembla que no accepta que se la contradigui, només fa declaracions demagògiques, sense arguments, sense coneixements, m'ha sorprès saber que el cens del nostre municipi és d'aproximadament 22.000 habitants, com pot ser tant desconeixement? de fet les declaracions han estat fetes a radio malgrat, per a les persones, també segons les seves paraules, en el mateix ple, a qui van dirigides, la resta no tenen coneixements ni cultura. Ha tractat als malgratencs i malgratenques que es van manifestar contra el projecte de canalització de la riera del tram de Can Felciano de... no ha volgut donar explicacions a les persones que durant dies es van manifestar perquè les escoltés, és que no som del poble? no ens mereixem una explicació? Haurem de pensar que només s'atrebeix a donar explicacions, moltes vegades menyspreant, en el ple i a la "seva" radio on ningú pot rebatre els seus arguments, demagògics la majoria de vegades i amb pocs coneixements.
La gent de Malgrat ha de saber que moltes persones anònimes d'aquest poble, voluntàriament i dedicant temps, desprès de les hores de treball, estant intentant que no s'acabi de perdre el poc que resta de patrimoni i, també s'hauria de preguntar que fan els que cobren per, diuen, governar-nos, a TOTS.

Anònim ha dit...

Els quatre mil petanquerus son els que fan sortir de contes a la nostra màxima turitat, jeje!!!