01 d’octubre 2007

Anem millorant!:

Em sap greu saturar d’aquesta manera la columna lateral del blog. Ara podeu comprovar que he afegit un quadre de diàleg que sembla funcionar prou bé; també a peu de pàgina hi ha un enllaç on podeu comprovar de manera detallada la fluctuació de gent en el blog (en un dia ja ha entrat gent de quatre països estrangers); i finalment he posat un calendari on anirem afegint les dates d’activitats culturals (serà feina vostre avisar-me, i feina meva serà penjar-ho). Gràcies!
Voldria que en primer lloc em féssiu saber el lloc, hora i activitats que es celebraran aquest cap de setmana arran de l’aplec de sardanes.

P.D.: Siusplau, participeu en la nova enquesta per millorar el blog.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! que entra gent de Madrid, Aragó, País Valencià, etc, i fins i tot de fora! Regne Unit, EUA, Canadà, etc, sòn malgratencs?

Anònim ha dit...

Soc només jo, o també algú observa un alentiment al carregar la pàgina del blog a partir dels últims retocs fets pel Sentinella.

Anònim ha dit...

El que pot tardar per carregar-se amb algun element més és quasi imperceptible.
No suposa cap problema aquest fet.

Anònim ha dit...

Noi realment ara sí que t'has enmerdat fins el coll de feina!

Anònim ha dit...

actes de l'aplec.
dissabte a partir de les 8 vespre,doble audició de sardanes, cobles Ciutat de Girona i Mediterrània. A partir de les 11 nit II nit Jove amb els conjunts malgratencs THE ACCENTS i THE FISHERMAN BROTHERS. sopar sardinada preu 6€.lloc parc Francesc Macià.
diumenge 7 octubre.
3/4 de 10 matí hissada de la senyera.
cobles:Mediterrània, Principal del Llobregat, Selvatana i Principal de la Bisbal.mati i tarda. dinar aplec amanida, fasols del ganxet amb cansalada, una botifarra i un cuart de pollastre, gelat, pa , vi i aigua, 12€.