04 d’octubre 2007

Canvi de plans:

Lloc de convocatoria: dia 7 a les 12.00 a la Sala Gran de la Barretina Vermella.
Tema: Arbreda de Can Feliciano.
Esperem a tots els interessats, i els que no també!

14 comentaris:

Montse ha dit...

Bé a veure que es decideix fer.

Anònim ha dit...

Enhorabona Joan Puig!
Acabo de llegir a Vilaweb que el Tribunal Suprem ha ratificat l´absolució que dictaminà el jutge en el seu dia, com a resultat de la querella presentada per P.J.Ramírez.
El Tribunal considera que l´acció d´accedir a la piscina del director d´El Mundo, va ser un àcte reivindicatiu, i aixó no és delicte.
El paral.lelisme entre la piscina i el cas de l´arbreda és evident!
Força als set de Malgrat!!
Enhorabona Joan Puig!

JM

Anònim ha dit...

esteu gilipullats, i el joan puig el que més.

Anònim ha dit...

Insultar des de l'ànonimat no té cap mérit i és una actitud despreciable, que només vol provocar la crispació, no hem d'entrar en aquests jocs bruts.
Pakyto

Anònim ha dit...

visca visca joan puig, que és un banyiste molt valent, a la piscina del veí.

Anònim ha dit...

No hi falteu:
Pels nostres amics denunciats !
i per la riera !
No baixem els braços, no ens desmobilitzem que encara hi ha molta feina a fer per salvar la riera. A més si mantenim viva una assemblea podrem prendre moltes altres iniciatives i lluitar defensant el nostre patrimoni i el nostre paisatge

Joan Bosch

Anònim ha dit...

Que falta ens fa!
Vinga!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la crida que fas Joan, hem d'assistir a l'assemblea del proper diumenge, hi hauria d'haver totes les persones presents en la mobilització que va permetre parar el projecte del tram de riera de Can Feliciano i, com molt bé dius, encara hi ha molta feina per fer, tant al que es refereix a la riera, com també, per donar soprt als denunciats, penseu que sou set, però, no esteu sols.

Montse Giol

Anònim ha dit...

Exacte Montse: si som molts demostrarem que el moviment es fort i continua ben actiu. I això ajudarà a les accions que haguem de prendre en el futur. Penseu que amb sort hi vindrà algun dels nostres municipals camuflats a filmar-nos ! poseu-vos guapos que sortireu al reality show de tele-campoy. Això si, no us preocupeu d'allò que dieu, parleu lliurement. després aquests policies que ens haurien de servir a tots, ho manipularan com els convingui.

Joan Bosch

Anònim ha dit...

He llegit l'informe de Hidrocanal que han penjat, i he quedat bastant sorpresa quan parla de "más de 40 arboles, todos ellos afectados por la ejecución de la obras..." per que la veritat sigui dita, anaven a trinxar-ho tot, com a molt en deixaven un de record, i gràcies! és això el que hem de tenir en compte, que la intenció anava més lluny del que ens podiem pensar i que es aconseguir deturar-ho. Ara no podem quedar-nos tan amples , hem de continuar lluitant pel que creiem que ens pertany.L'arbreda ens pertany.

Anònim ha dit...

Doncs per mi, m'agrada més segura. Suposo que també tinc dret.

Anònim ha dit...

la seguretat també es possible
no t'hauràs pensat que tot s'arregla amb el formigó !

Anònim ha dit...

Sembla mentida que a aquestes alçades encara algú no hagi entés que ja sabem una cosa clau: amb una intervenció natural, ecològica, també es garanteix la seguretat. Això fins i tot l'ACA ho accepta perquè la velocitat d'aigua en aquesta riera ho admet.

Anònim ha dit...

Tots hi erem a l'arbreda, per tant demà tots a l'assemblea.
ens veiem,
teresa verdaguer