29 d’octubre 2007

Dos d'un tret:

Dissabte 27 d’octubre, a partir de les 17 h., la Fàbrica Llobet i Guri acollirà la inauguració del nou Centre d’Acció Jove de Calella, un espai per als joves calellencs on, entre altres serveis, hi podran trobar una zona de lleure, ordinadors amb connexió a Internet, xarxa Wi-fi per als seus portàtils, programació d’activitats, els servei d’informació juvenil, tallers, cursos, etc. A l’inici de la Jornada Participativa, els joves assistents estan convidats a dir la seva sobre el nou equipament i podran decidir temes com el seu nom, els horaris, les activitats a desenvolupar, etc. A partir de les 20 h. se celebrarà una festa que inclourà un sopar popular i un concert amb la participació dels grups Trau i Tabudejavú. El centre d’acció Jove és una de les prioritats que marcava el Pla Local de joventut aprovat pel consistori calellenc l’any 2006, considerada com una de les necessitats històriques del municipi. Segons la Regidora de Joventut, “l’objectiu és que aquest sigui un espai viu, dinàmic, on els joves se sentin que en formen part”.
Per altra banda, a través d’aquest Centre, els joves podran fer arribar a l’Ajuntament les seves opinions sobre les necessitats en matèria de joventut a Calella. Coincidint amb l’inici del funcionament del nou equipament, l’Ajuntament de Calella aprovarà un conveni de col•laboració amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya per a portar a terme un procés de dinamització de la participació juvenil a Calella.

Extret del nº 144 del diari gratuït “Cafè amb llet”

Curiosament quan es restaura un edifici antic o patrimonial es maten dos pardals d’un tret, per una banda tens contents als que consideren que aquell edifici els simbolitza i els marca una historia, i per altra, tens contents als que en faran un ús durant el futur.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I la fàbrica de malgrat? Caram! on para?

MALGRATOT ha dit...

Et refereixes a la fabrica de l'aigua del carrer Passada, amb nau industrial, ximeneia, torre, pista de bàsquet, plàtans i palmeres?, dons lamento dir-te que ja no existeix, ho varen habilitar per fer-hi pisos d'aquells tant lucratius per l'ajuntament de torn i sobretot pel constructor.
És el progrés, diuen!!!

Anònim ha dit...

Quina sorpresa!
Lamento dir-vos que feu pena, un lloc com una fàbrica enmig del poble omple de vitalitat. Nosaltres hi fem de tot, i el jovent sobretot!
Vosaltres us ho heu perdut.
Qué tal s'hi està anant sempre al darrera? je je

Anònim ha dit...

tens raó calellenc: us envegem l'urbanisme calellenc, que es referent als barris més degradats d'Alemanya. Amb els seus hotels entorpint la vida al centre, amb el seus bars i discoteques impedint el descans, els seus meravellosos souvenirs del segle passat ofenent la vista...poble modèlic, us proclamo.