10 d’octubre 2007

Activitats de la "Pilarica":

Aquest divendres, a les 12, a la Biblioteca la Cooperativa:Conferència (amb imatges)
"Cuina catalana, de les arrels fins als nostres dies".
A càrrec de Josep Lladonosa i Giró.Premi Nacional de Gastronomia i Creu de Sant Jordi.

En el calendari he afegit altres activitats (concurs d'allioli, bitlles catalanes, etc), si en sabeu més m'ho feu saber. Gràcies.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

pot ser interessant!

Anònim ha dit...

A Madrid fan la marxa militar i a Zaragoza fan l'ofrena i missa en honor a la Verge del Pilar, patrona d'Espanya i de la Guàrdia Civil.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Em fan saber que a les dotze també es celebra la missa de la Verge del Pilar. Haureu de triar!
Vagi bé aneu on aneu!

Anònim ha dit...

Ara, despres del teu comentari a la columna lateral del bloc, ja sabem com migpenses Sentinella. No diguis que ha sigut un altre fent servir el teu nom, pq es veu clarament que és desde la teva compte, i es suposa que només la pots fer servir tu. De totes maneres, no em posare amb el que dius, ni amb tu, de cap manera!!!
De bon rotllo, eh!

Per altra banda, la botifarrada a l'hispanitat, no crec que sigui una provocació, sinó una manera simpàtica de protestar, simplement amb un joc de paraules. La botifarra es un menjar molt nostre, i fer botifarra també ho és. Més val així que anar a cremar banderes espanyoles dels balcons dels ajuntaments, no??

Sentinella en vetlla: ha dit...

A la columna lateral, prova-ho, posa el meu nom i la meva direcció de correu, ja ho tens, no cal ni contrasenyes. Algun graciós que s'ho deu haver repensat després de fer-ho.
Els meus comentaris dins d'aquest blog sempre guarden la objectivitat, i així ho faré mentre sigui el moderador.

Anònim ha dit...

això són activitats d´erc, no? per què no ho dius obertament? no són activitats d´entitats ni de l´ajntament ni de la societat civil. són d´un partit polític i ho has de dir.

Sentinella en vetlla: ha dit...

No m'ho han fet saber qui les organitzava.

Anònim ha dit...

ERC a l'igual que qualsevol altra formació política també és "entitat" i crec que els partits polítics haurien de tenir els mateixos drets i tracte que la majoria d'entitats "apolítiques" -terme fals i falsejador-.

Anònim ha dit...

Segons l'anònim de les 10:21 ERC deu pertanyer a l'estament militar o religiós...perque no és "civil". O potser vol dir que ERC és "invicil", o fins i tot "incivic"...aiiii, quin vici.

Anònim ha dit...

tant és si és d'erc com no, l'activitat que organitzen em sembla molt oportuna i simpàtica, a part de ser històrica, ja que s'organitza cada any. és típic anar-se a menjar una botifarra amb fesols de bon matí el dia 12 d'octubre. qui hi vulgui anar que hi vagi i qui no, cap problema!

Anònim ha dit...

Talibà, emigra siusplau a l'Afganistan on de segur t'hi trobaràs bé entre els teus amics destruint i prohibint a tort i a dret en nom de la santa tradició.

Anònim ha dit...

no us he volgut ofendre amb el meu comentari sobre les activitats, però sembla que busqueu la confussió de manera expressa. jo també -com a membre d'un partit polític- penso que els partits són entitats, però s'ha de dir quan fas actes. no s'ha de fer veure el que no és. qui vagi als actes ha de saber que va als actes d'un partit. res més. és més ètic i més responsable. a mi m'ho sembla.

Anònim ha dit...

jo si puc hi aniré a la botifarrada! i em fa gràcia això del concurs de bitlles catalanes

Anònim ha dit...

CiU, sabeu si organitzen algun acte pel dia 12?, només és per tenir clar a on es pot anar i a on no.

Anònim ha dit...

Les activitats del dia 12 són obertes a tothom. Són enriquidores culturalment parlant. No busqueu tres peus al gat. Aprofiteu-les.

Anònim ha dit...

Algu d'aquests que esteu parlant ha llegit el text del Sentinella. Jo crec que té raó, vosaltres sembla que no li feu gaire cas, no? Ajudem una mica a fer d'aquest blog un lloc millor.

Montse ha dit...

Sentinella, tens tota la raó, la gent sóm irracionals, i aprofitem qualsevol comentari, per faltar-nos al respecte, i criticar-nos, clar està , sota l'anonimat, treiem-nos les caretes, d'una vegada i possem-nos noms i cognoms, almenys els que es dedican a insultar i desmèreixer a la gent.
Gràcies per tot el que fas. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Montse, no vagis tant de beata que s'et veu el llautó.

Anònim ha dit...

Voldria adreçar-me a l'anònim de les 13:18 per dir simplement que s'hi s'ha fixat pel poble hi ha cartells amb el logo d'Esquerra que anuncia aquest acte, per tant no s'intenta amagar res a ningú. Només faltaria!! A més el President de la secció local ha fet declaracions a Ràdio Malgrat donant a conèixer les activitats d'aquest dia.
Trobo que és absurd afirmar que s'ha intentat amagar la identitat dels que organitzem aquest acte. D'altra banda, i em sembla que és una reflexió generalitzable, ens hauríem de questionar el grau d'ètica i de responsabilitat quan es fan segons quines afirmacions amparats en l'anonimat. Si us plau, no t´ho prenguis com una cosa personal, perque ja he dit que faig una generalització.
Com és lògic de pensar cap dels escrits -i això ja ho hem repetit més d'una vegada- que no estigui signat
per membres de l'executiva d'ERC es pot atribuir a la nostra formació.
Espero que entenguis el sentit i la voluntat de les meves paraules que no es altra que contribuir a donar una informació veraç i sense tergiversacions...cosa que penso demanaves.
Finalment dir-te que em complauria poder-te saludar -si ho trobes escaient- demà a la botifarrada... i a la resta de blocaires també, no cal dir-ho.

Jordi Bayarri
Secretari Comunicació ERC Malgrat

Montse ha dit...

A l'anonim de les 20.36, no vaig de beata, el que dic es el que sento, abans de faltar al respecte a alguna persona s'ha de donar la cara.
Sota l'anonimat es fàcil ficar-se amb la gent, i si agafem el camí díficil?

Unknown ha dit...

Dels actes dels cap de setmana passat, tampoc es va dir qui els organitzava i ningú va protestar.No em vaig qüestionar qui organitzava l¡Aplec per anar-hi o quedar-me a casa.
No entenc perque ara hi ha d'haver discusions absurdes. Quan saps d'un acte, ja saps qui ho organitza, ja ens coneixem una mica...i fora bo començar a ser més tolerants.La qüestió és fer activitats i compartir la riquesa de la nostra cultura.

Anònim ha dit...

doncs no, ciu no organitza cap acte el 12 oct, entre altres coses perquè no celebra res companys.

Anònim ha dit...

Doncs els que varem celebrar la festa de la caspa varem xalar d'allò més i pagant l'Estat. Ja posats, podrien celebrar-ho cada mes sense cap oposició per la classe obrera. Pobres desgraciats de CiU que varen anar a treballar com matats que son. Ja els hi està bé.

Anònim ha dit...

kiqu:
Aquest és un dia per fer el que tothom consideri oportú.
L´equip d´Esquerra a Malgrat ho planteja ja fa una bona colla d´anys com una jornada reinvindicativa amb actes lúdics i festius.
Intentem donar una imatge de normalitat en la nostra posició envers els que celebren d´una manera diferent.
Per això no em sembla correcte la teva expressió cap a CiU,com tampoc em semblaria adequada cap a d´altra formació.

Ramir Roger i Artigas

President d´Esquerra Malgrat de Mar

Anònim ha dit...

Kiqu, No parlis per la classe obrera, tu no ets digne de representarte ni a tu mateix. Perquè vols repetir actes on nomès van 20 persones i amb prou feina?

Caspos!

Anònim ha dit...

I tu anònim 11/10/2007 13:18:00 que no vol ofendre a ningú, pel que sembla, si que hi entens de representacions, es veu clar a quin partit pertanys i és gràcies a les teves -vostres- representacions que estem on estem i no on podríem ser. Estèril és pretendre raonar amb un expert en caspes tan capacitat que empudega blog que toca amb l'únic objectiu de sembrar la discòrdia i la batussa.

Talibà caspos!

Anònim ha dit...

De debò que nomès eren 20? jajajajaja XD XD XD
Que matats! podrieu haber trucat als geganters o als diables, com sempre feu, per fer més "bulto", es clar...
L'any que be, aneu a fer la botifarrada a la Pilona, que segur que i cabreu tots, però...Aneu en compte amb les fesoleres!!!

Anònim ha dit...

Què es pot dir davant de tanta curtesa mental, de tanta mala baba? Llàstima és el que sento per gent que es capaç de fer comentaris com l'anterior...

Anònim ha dit...

la veritat és que la botifarrada va ser un èxit i es van fer activitats noves que van estar molt bé. el canvi de lloc també em va agradar. no entenc els comentaris despectius, com sempre de gent -imagino que no ignorant-, però sí amb molta mala òstia, ràbia, enveja?
neus.