07 d’octubre 2007

Assemblea prèvia:

Tal i com es va i s’ha anunciat, avui s’han reunit el col•lectiu violent, invasor i depredador que defensa la cívica arbreda de Can Feliciano (o el que en queda).
Tot ha anat molt bé, participació total del públic assistent, amb el tractament de temes com: estat actual dels projectes o intencions, creació d’una plataforma per la defensa de l’Arbreda de Can Feliciano i el seguiment dels esdeveniments (amb la organització de grups de treball per portar cada tema: judicial, patrimonial, de festes, etc, i un que portarà un blog on s’anirà informant), i finalment s’ha explicat de manera transparent i directe (com es caracteritza el parlar de la Núria Casajuana) tot el funcionament del tema jurídic dels denunciats. S’ha coincidit unànimement en que els denunciats som simbòlicament tots i que rebran el suport de tot el col•lectiu.
També s’han proposat activitats que ja s’anunciaran en el seu moment.
Gràcies als assistents.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies?
De res, ha estat un plaer poder compartir la reunió amb persones tan competents!
Endavant.

Anònim ha dit...

hola, soc l amelia casajuana, no vaig poder assistir diumenge a la reunió però ja sabeu que podeu contar amb mi per el que sigui.
Si us falta gent en algun grup de treball truqueu-me si us plau
651943066

Anònim ha dit...

uiiii ... uiiiii... uiiiiii

Anònim ha dit...

Bé, Sentinella, ja veig que has rectificat el meu cognom (jo sense dir res ja, ja): la meva cosina s'ha xivat!!! osti tu!!! sí s'escriu amb "u", tot i que fa temps, per no dir anys, em vaig dirigir a l'Institut d'Estudis Catalans a la normalització de noms i cognoms i em donen permís per canviar-m'ho amb "o", però és clar, a vegades fem el mandra i s'ha d'anar al Registre Civil,... en fi, doncs res, un plaer i enhorabona per la magnífica tasca que fas.

Fins aviat, segur.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Gràcies!