23 d’octubre 2007

Atenció! 4pedres!:

Malgratencs, escric sense intenció d’alarmar, però sí amb la intenció de desvetllar-vos. Han entrat unes màquines a la llera de la riera ara fa una estona (desconec si han tallat algun arbre sense consentiment, però s’hauria de comprovar) ja ens van avisar, volen fer passar un tub per sota la riera. Molt bé, però hi ha un problema, encara no s’ha excavat per reconstruir l’entrada del canal d’aigua del molí de la sal, ni s’ha buscat si encara es conserven les pedres de rentar a sota de les diferents capes de sediments deixats per la riera. Atenció, no perdem un patrimoni tant valuós com aquesta peça que resta en procés d’estudi per diferents grups d’historiadors i arqueòlegs. Vetlleu per a que les màquines no ho destrueixin, no jo, sinó els que han de venir us ho agrairan.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El nou projecte presentat, contempla seccionar d'àrrel el conducte que deriva a la Riera, per fer el by-pass (o bunyol). Això és considera destruir el patrimoni, també.

Sentinella en vetlla: ha dit...

A mi també em dol, però no es destruirà tot. Lo important és mantenir intacte tot el que puguem, i si per mantenir la riera verda cal destruir una part interior del canal, doncs crec que és un sacrifici necessari.
Repeteixo, ens sap greu.