23 d’octubre 2007

No baixar del burro:

No! Per Ràdio Palafolls.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

increible!!!!! com podia estar tota una assamblea de unes 80 persones ahir fins les tantes del vespre parlant d¡aquest tema, intentant ser el màxim de respectuosos amb tots els grups polítics, deixant de fer activitats pq no es sentisin presionats..... i avui aquestes declaracions....
Com podien dos membres del PSC estar davant de un nombros grups ed persones i no obrir la boca... no mostrar cap disconformitat amb el projecte..
vergonyós
quin govern tenim
hem de dir PROU, ja n'hi ha prou que ens aixequin la camisa, que ens menteixin , que manipulin la informació...
oi tant que n'hi ha de mmillores al projecte... només cal que ens el deixin veure, hagues estat bé que l'equip ed govern l'hagues adjuntat amb el butlleti municipal, amb l'informe de mar i murtra... seria bo que TOTS ELS CIUTADANS de Malgrat poguesin tenir TOTA la informació.
No era amb el CAP I amb el COR???

Anònim ha dit...

quina hipocresia la dels dos regidors que van assistir ahir a l'assamblea

Anònim ha dit...

No tenim Ajuntament, l'Ajuntament és ella i ella està malalta amb ningú dels seus que s'atreveixi a dir-li-ho a la cara. Requereix ingrés urgent o el trinxament del poble està garantit.
Moció de censura ja!

Anònim ha dit...

tota la moguda per res, al final tot tallat, ja ho veureu.

Anònim ha dit...

companys:
estem devant d'un projecte innovador que respecta l'entorn d'larbreda
estem devant d'un projecte pioner a la nostra comarca i no se si el nostre pais!
tenim l'oportunitat de trencar motllos en referencia a canalitzacions de rieres.
tenim un projectra que garanteix la seguretat que demana l'ACA
que més volem?
volem una alcaldessa i el seu grup que reflexioni amb el coixi i es deixi de demagogias i afronti la realitat que ha portat aquest grup de personas a mobilitzar-se civica i pacificament per aconseguir un malgrat millor per a tots i dic tots els que vivim aquest poble.
Crec que es una oprtunitat historica per fer canviar
les tendencias "toxanils"... que tan agradan...

Anònim ha dit...

Sóc optimista de mena, però ara, penso que tot i l'esforç que estan fent moltes persones, perderem l'arbreda. No entenc la postura de l'Aca, tot i reconeixen que hi ha una manera molt millor per el tram de Can Feliciano, inclós aixecar el pont,que no estaba contemplat i aixó sí que es un perill, perquè l'actual es un embut, encara que es faci el calaix de formigó. L'Aca asumeix els costos, però demana que siguin els 17 regidors, que donin el vist i plau. No ho entenc. Em sap greu.

ssr ha dit...

L'argument de la "senyora" és que el projecte no es millora perquè es manté la capacitat de la riera. La veritat és que es manté la capacitat de la riera i es manté l'arbreda.

Si apliquem la lògica, el projecte és millor, perquè permet de mantenir dues coses en comptes d'una.

El que la "senyora" potser pensa que no es manté amb el nou projecte deu ser la seva egolatria.

Anònim ha dit...

tens tota la raó ssr.
aquesta senyora tindrà que sortir de l'Ajuntament per la porta petita.
Ningú l'assesora? regidors, algún amic, familia.
escoltant les declaracions de la Sra. Campoy, un trist paper el de la Sra. Luisa Mérida i el Sr. Antonio Puignou ahir a l'assemblea. Els ha utilitzat? o es deixen utilitzar?
jo si fos d'ells ja presentaria la dimissió.

Anònim ha dit...

No ho faran perquè tenen el mateix nivell que la Senyora. Dels altres ja no cal ni parlar-ne.

Anònim ha dit...

Ja ho hem parat un cop, el segon cop costarà menys perquè ja sabem com es fa. Lluitarem fins aconseguir el noble objectiu que perseguim. O no?

Anònim ha dit...

No podem defallir, hem de seguir treballant i, sobretot, explicant el nou projecte, l'ha de conèixer tot el poble, a l'igual que l'anterior, per poder comparar si hi ha millores o no, molta part de la població només coneix una versió, l'oficial, la que bé de la Casa Gran, la gent ha de poder decidir, amb coneixement, jo crec que sí hi ha millores i moltes, seguretat, la que preveia l'anterior, millora el punt inicial del tram, el pont, que és com un coll d'ampolla i, manté l'espai naturalitzat, un espai que molts pobles desitjarien en un tram urbà, un petit pulmó pel poble.

Montse Giol

Anònim ha dit...

Doncs s'hi no hi ha concens no hi ha nou projecte, s'hi no hi ha nou projecte es fa l'antic projecte, l'antic projecte talla els arbres, nosaltres no volem que tallin els arbres, doncs merder un altre cop, però ara no es agost i la gent treballa.

Crec que l'assamblea hauria de començar a preparar el tema...

Anònim ha dit...

Ahir vaig estar a l'assemblea i el nou projecte em va agradar. L'ACA s'ha mostrat sensible a la postura del poble de mantenir la riera descoberta, apostant per la vegetació i al mateix temps fent un calaix paral·lel assegurant el pas d'aigua en cas d'augment del cabal. Si tal com diu l'Alcaldessa: "la proposta manté el cabal màxim que ja s’aconseguia amb l’anterior i que per tant no hi ha millores substacials". Li demano a ella i a tots els regidors socialistes, que apostin per aquest nou projecte, perquè així ho demana una major part del poble que durant dies s'ha mogut i ha volgut implicar-se amb Malgrat. I que recordin que han estat escollits per donar veu al poble, a "tot el poble", i si el que volien era mantenir la seguretat, aquest nou projecte de l'ACA (experts i competents amb la matèria), la manté i a més amb el plus afegit que el poble hi està d'acord. No es va encontra de ningú, podem anar a una.

Anònim ha dit...

recordo a tothom que l'assemblea de dilluns es va convocar de nou per a dijous 25 d'octubre a les 21.00 al local de la Barretina.
Encara no en tenim confirmació d'això últim, s'està tramitant. Si hi hagués un canvi d'última hora s'avisarà. Us prego que passeu la veu, sobretot a la gent interessada que no accedeix als blogs. Ànims.

Anònim ha dit...

Si tal com diu l'Alcaldessa a Ràdio Palafolls: "manté el cabal màxim que ja aconseguia l'anterior", que no sigui per rintintín que no l'aprovin. Apel·lo a la consciència de cadascún dels Regidors Socialistes de Malgrat. No anem en contra de ningú, el nou projecte és acceptat pel poble i compleix els requisits demanats per tots els partits polítics de l'Ajuntament, inclòs el PSC, que no sigui per rintintín que no s'aprovi, perquè no ens servirà un no per no, quan a més l'ACA ha deixat clar que és un bon projecte i millora l'anterior. Com diu l'anònim d'abans, com a representants polítics sou la veu de tot el poble, governeu per tots, també per aquells que estàvem aquests dies a l'arbreda. Tot pot acabar bé, sinó ja em torno a veure lligada als arbres, i tot i que no tenim cap problema a tornar-ho a fer i jugar-nos a ser més els encausats, no volem arribar aquest extrem quan tenim la possibilitat a les nostres mans. Que ni sigui per rintintín, no us ho agafeu com un atac personal, accepteu la veu del poble.

Empestats ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Què vol dir?

Empestats ha dit...

Moció de censura ja!
que amb les preses havia escrit mició (i és una cosa molt diferent)

Anònim ha dit...

pixar

Montse ha dit...

Segurament els del PSC, varen anar a la reunió per veure el que si "cou", pel que he sentit, i el que he llegit.
Envers d'espiar hauríen de donar consells a l'alcaldessa, perqué baixi del "burro"

Anònim ha dit...

Senyora alcaldessa,, sigui mes sensible amb la gent de Malgrat, rectifiqui a temps, i accepti que no sempre té la raó. Al cap i a la fi, si està sentada a la poltrona és gràcies a qui l'ha votat (i no gràcies a mi). D'aqui 4 anys, ja veurem qui hi perdrà.

NO PERDEM LES ESPERANCES MALGRATENCS!!!
Si cal, ens tornarem a movilitzar, perque sentin eltre cop, que es el que vol la gent!

Anònim ha dit...

això es pitjor que abans del l any 75.
els malgratencs no podem donar la nostra opinió a través de la radio del nostre poble, el bulletí enganya al poble per conseguir el que vol, i al som-hi el denúncia, quina vergonya, si ho vol tot seu, que ho pagui, que cobra prou, pero no hem diners del poble per ella manipular-ho

Anònim ha dit...

aneu amb compte, companys, a veure si va enviar els dos regidors per fer una llista negra i despres denunciar vos com va passar l'altra vegada

Anònim ha dit...

L'alcaldessa va dir que no... Però espero que aquest cop sí.. per dignitat i amb tota la informació que l'ACA està posant a disposició de TOTS i TOTES els regidors del consistori, TOTS i TOTES un cop informats prenguin la decisió corresponent i decideixin recolzar el projecte presentat. Si l'ACA està il·lusionada en tirar endavant aquest projecte i el troba 100 cops millor que l'anterior per alguna cosa serà. Si l'alcaldessa diu no per orgull i si aquest orgull no li deixa veure més enllà dels seus ulls; espero que la resta de regidors tinguin la capacitat moral i intelectual d'adonar-se Malgrat que no pot desaprofitar una oportunitat com aquesta de millorar un projecte que s'està executant.
Si us plau, ja n'hi ha prou de governar aquest poble com una cacic; siguem tots plegats una mica més digne del lloc que ocupem!
Segons informen.. l'alcaldessa no va voler atendre les explicacions dels tècnics de l'ACA quan se li va presentar la nova proposta... a que us sona això?

ssr ha dit...

No seria possible que alguns regidors del PSC votessin que si? I que es passessin al grup mixt? I que s'anomenés una nova alcaldessa (o alcalde, que ningú ha de ser discriminat)? I que als regidors en qüestió se'ls conservés un càrrec per què no perdessin el sou?

Anònim ha dit...

El problema és el sou? Que és un negoci ser regidor? No és un servei?

Anònim ha dit...

el problema del psc és que gairabé tots els regidors en menjen de ser regidor. si avui passessin a l'oposició tindrien una desfeta. no s'ho poden permetre votar contra la mandamás.

Anònim ha dit...

No està tot perdut...malgrat el que digui la Conxita a la ràdio. Hem de confiar en la intel.ligència i honestedat dels regidors socialistes, dels militants socialistes, dels socialistes de cor i de fets, que encara en queden, i que siguin capaços d'ajudar a reflexionar a l'alcaldesa (mal aconsellada). Tampoc estaria de més que des del PP es clarifiqués la seva postura perque la Sra. Vega sembla que jugui a la... i la ramoneta. Vol ser la més honesta i honrada i d'aquesta matèria no va aprovar ni la primària.