26 d’octubre 2007

k maku!:



Felicito als autors!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que s ha d agraïr a la gent que ha fet possible que tots els malgratencs podem veure aquest projecte, i pensar perque l ajuntament diu que no es millor pero no l explica, sera que si que hi ha millores?
pensem......

Anònim ha dit...

Un "home gran" ha preguntat si no hi ha castanyada, doncs lamento informar-lo de que no es possible fer-la ja que es va enviar una instancia a l ajuntament per poder anar a Can Campasol, per fer-la junt amb jocs per la mainada i ells van dir que NO, amb l excusa de que no som una entitat, per tant, INSTANCIA DENEGADA

Anònim ha dit...

Jo també els felicito: xavier, montse, eduard, mònica. Una feina fantàstica. Tots ells són un exemple de perquè la causa de la riera va endavant. Ells i els nois i noies que es varen penjar dels arbres o van acampar a l'arbreda nits senceres. Ells i tots els que varen ocupar la llera i es varen encadenar als troncs. Ells i tots els que van anar a les mobilitzacions. Ells i els que van fer la xocolatada i els jocs infantils. Ells i tots els que no paren de buscar informacions per consolidar els nostres arguments. Ells i la gent que mira de fer difusió de les nostres idees, en fullets, en els blogs. Ells i tots els que sortiran al carrer el cap de setmana a explicar el projecte alternatiu. Ells i els nostres amics denunciats, tot un exemple. Ells i els Jaumes i en Pakito tan plens d'energia. Ells i els 5000 signants, siguin d'on siguin. Ells i els que treballen des dels despatxos per aconseguir l'acord polític que desencalli aquest debat. Ells i tots els que aneu a les assemblees i acabeu de la matinada.
Jo us dono les gràcies, amics !. Perquè la nostra força és aquest compromís amb un ambient que volem preservar.
Per defensar aquesta idea durant mesos hem sabut oblidar els personalismes, no hem donat importància al fet que de vegades tinguéssim estratègies diferents, no hem fet distinció entre nosaltres en raó de les idees polítiques, hem acceptat que tothom aportes el que pogués: des d'una paraula a una nit en una tenda. Tot suport ha estat preciós. I, passi el que passi, s'ha donat una lliçó d'autèntica participació ciutadana en democràcia i de civisme. Qui sap si algun dia qui governa avui el poble acabarà entenent-ho. Esperem que sigui més aviat que tard. Qualsevol governant no egoista ni encegat pel partidisme se sentiria orgullós de comptar amb aquesta ciutadania.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Un fantàstic missatge d'ànims. Digne d'un general abans de començar batalla, aquí no batallem, però si lluitem per una cosa que creiem.
Gràcies Joan, gràcies a tu també!

Anònim ha dit...

això: no batallem mai, ni batallarem, dialoguem i debatem, sense distincions entre nosaltres, tots som part de la mateixa tropa i no admeterem generals ni cabdills. Parlem amb tothom de manera amical i transparent , sense distinció: amb els que estan d'acord amb una proposta i amb els que no la veuen clara. Així ens vàrem comportar des del primer dia: la justícia també ho reconeixerà d'aquí unes setmanes.

Anònim ha dit...

Hi ha qui s'ho agafa tot al peu de la lletra, és evident que en Sentinella fa una mena de métafora, el tracte cavaller rau al tema del seu bloc!!, em estat sempre transparents i ara més que mai, gràcies a l'aportació, en gran part, del meravellós bloc de l'arbreda i a la seva actualització constant. Parlar de forma amical sempre s'ha fet, només faltaria! de totes maneres els amics me'ls trio jo. Ara, podem parlar i proposar i no parar de parlar, informar i proposar, però la tossuderia i la incomprensió és evident i si aquest tarannà persisteix: lluitaré, pacíficament, és clar. També m'agradaria dir que no m'agrada que hi hagi persones de la mateixa assemblea que vulguin aixecar suspicàcies sobre altres companys de l'assemblea i a més a més que les expliquin a certs periodistes locals bloguers, una vegada ja vaig dir que no és líder el que vol, sinó el que en sap. Gràcies a Déu tenim la gran sort de que cada membre de l'Assemblea ap fer coses diferents: uns saben fer recerca, d'altres tecnicismes, d'altres movilitzar a persones, d'altres saben de tècinica, d'altres organitzar xocolatades, d'altres,... Si us plau no intentem tocar totes les tecles, cadascú que faci el que sap, no hi ha res més absurd que voler fer de tot i no saber fer de res: d'això ja en tenim una i així anem.

Anònim ha dit...

Bones gent!! S'ha avançat moltíssim, quina passada els cartells, enhorabona als que heu estat currant.

Crec que estem fent tot el que està a les nostres mans i més i tot, oi? Bé, jo també vull donar ànims i que tothom faci el que més bonament pugui.

Fins demà.

Núria.

Anònim ha dit...

La gran sort que té la plataforma és que les persones que en formen part provenen d'àmbits diferents, i cadascú aporta i treballa en la part que coneix, això fa que la plataforma funcioni.
Gràcies a totes les persones, de totes les edats, que des del dia 27 d'agost han defensat i segueixen defensant aquest espai del poble. Hem de pensar que som molts, encara que no ho sembli.

Bona nit, fins demà

Montse

Anònim ha dit...

Nois/es, molt bona feina els muntadors de tríptics i de rètols!




Anna Maria

Anònim ha dit...

que bonitoooo... que bonitooooo

Anònim ha dit...

Que maco!

Anònim ha dit...

llastima que al donar els fulletos no es demanes un euro a cada un... podrian servir per unabona causa. sensa anims de buscar polemica... crec que s'ha de reflexionar... fer una riera coberta no es oportu, tenint en compte tot en el seu conjunt... voler fer passar la nostra a la força, crec que es una postura que no ens conve

Anònim ha dit...

Quan he vist el fulletó, aquest Riera tant verda i tant maca, no he pogut reprimir unes llàgrimes d'emoció. Companyes, companys, hem de vèncer fins al final. Fins a la victòria sempre!
Salut!

Anònim ha dit...

Perdona, però això no es una guerra, ni una revoluciò Cubana, o dic per això de "Hasta la Victoria siempre".

Anònim ha dit...

Tal vegada Bolivariana!

Anònim ha dit...

Me parece muy bien que hagan el tríptico informativo, pero a mi parecer no deja de ser un mero dibujo sin información real. Enseñenme el proyecto con sus cotas y sus detalles concretos y les daré mi apoyo mientras tanto yo me quedo con el que hay aprobado por un Pleno y con los numeros concretos y sus medidas. No se pueden construir castillos en el cielo sin saber su realidad. Gracias por permitirme opinar.

Anònim ha dit...

manel: el nostre objectiu era informar de l'alternativa. Com dius el tríptic no conté prou informació. És un resul. Però pots ampliar-la mirant la web de l'arbreda, allí hi trobaràs tot el power point de l'ACA.
Respecto molt la teva posició, l'objectiu de la jornada era ajudar a tothom a tenir un criteri sòlid sobre aquesta qüestió. Tothom es pot posicionar com vulgui.

Anònim ha dit...

sr. manuel escudero, el nuevo proyecto que presenta la ACA ha sido redactado por los mismos técnicos que redactaron el que aprobó el pleno. si esos técnicos eran buenos antes, serán incluso mejor ahora ¿no? lo digo porque han repasado el proyecto anterior y lo han mejorado. por tanto, no creo que unos señores ingenieros avalen un proyecto sin tomar medidas y cotas ¿no cree?