11 de març 2008

Avui és un dia especial!


Per tots aquells que em seguiu des del principi i per aquells que heu pujat al carro fa poc us recordo que avui fa un any que va començar aquesta aventura. Avui fa un any es va penjar el primer post d’aquest blog, un post sense gaire moviment, en canvi els dos següents (debat, pregunta) van ser profusament visitats i comentats. A partir d’aleshores hem vist noms que s’anaven repetint i persones que anaven creixent –jo el primer- en cultura i saber.
Hem vist néixer blogs, hem vist debats espectaculars, hem concursat en el joc de les preguntes (que sembla ser que per èxit hauré d’intensificar), hem lluitat per una arbreda, en definitiva, hem conegut millor el nostre Poble. Espero que hagi estat una experiència enriquidora i que es pugui continuar fent durant molts més anys.
Per tots aquells que en un primer moment creien que Malgrat no tenia prou riquesa patrimonial com per mantenir un blog d’aquest tipus els he demostrat que sí, i encara em queda corda! Espero que continuem junts i que seguiu recolzant aquesta iniciativa meva que en realitat és de tots. Gràcies!

* Imatge enviada per en Joan Bosch.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Sentinella!, enormement agraïts n'estem de contar amb les teves molt documentades aportacions i que poc a poc van fomentant un indispensable interès pel poc que queda i cal conservar del nostre migrat patrimoni local. Et felicito per la teva persistent perseverància al llarg d'aquest primer any i que desitjo s'allargui a molts anys més. Felicitem-nos-en tots de contar amb les teves sàvies aportacions i treball, un regal de luxe pel poble de Malgrat.

Anònim ha dit...

Jo sóc dels que han "pujat al carro" quan això ja tirava.
Agraeixo que hagis rememorat els primers moments del blog.
El nou disseny m'agrada!

Anònim ha dit...

Happy Birthday awake sentry (& company)! I que per molts anys pogueu seguint endavant.

Anònim ha dit...

En un dia com avui, havia de passar a fer la visita.
Vinga Sentinella, moltes felicitats!
Saps? l'altre dia vaig anar a guaitar la Torre, dalt del Castell, i em fa mal veure-la tan "maquillada".
Recordo quan només la pedra la vestia amb dignitat i l'envoltaven els pins.
Sentinella,endavant!

jordi tenkaichi ha dit...

enhorabuena tu.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i gràcies per la vigilància !. T'envio per correu una imatge de l'únic sentinella que coneixia fins que tu vas arribar. Crec que és a les antípodes del model que tu encarnes --és la teva contrafigura.

MALGRATOT ha dit...

Felicitats per l'aniversari. Molt agradable el nou format però deixem dir-te que fora bo i convenient el destacar més els hiperenllacos, ja que ara passen desapercebuts. Per altre part, diguem xafarder però, tindries que socialitzar la imatge que t'envia en Joan Bosch per que de segur que s'ho mereix.
Enhorabona de nou per l'aniversari i que per molts anys puguem gaudir de la teva dedicació i bon fer.

Contrapunt ha dit...

Moltes felicitats!
Nosaltres fa poquet que tenim blog, però també volem contribuïr a enriquir la diversitat blocaire malgratenca. Ens enmirallem en els pioners! endavant que feu una feina molt bona!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per l´aniversari i per els bons records que me n´he endut

Anònim ha dit...

!!!!!FELICITATS!!!!! i que per molts anys.....

Sentinella en vetlla: ha dit...

Gràcies a tots!
Com sempre, sou una empenta per continuar. Espero que poguem continuar junts molt de temps més!

Anònim ha dit...

Sentinella, molt bona la imatge del teu col·lega, tindries que fer-la permanent a sota del text de Mn. J. Alsina, per tenir sempre present que cal estar a tothora vetllant per la salvaguarda del patrimoni i no deixar-nos seduir per l'estat soporífer de la indiferència.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Una bona idea!