27 de març 2008

Lloret ens sobrepassa:

Obro una enquesta després d’una sorpresa que he rebut llegint el “Cafè amb llet”. El poble de Lloret, poble que viu en gran mesura del turisme, s’espavila per satisfer els visitants; aquests turistes són sobretot de platja i Sòl, però què passa quan fa mal temps? Doncs que poden disposar d’un grapat d’activitats culturals: rutes per les ermites, museu local, etc, i és aquest últim el que presenta sorpresa, no pel fet de tenir museu (això em causa gelosia), sinó perquè és gestionat per un “regidor de patrimoni cultural”! Figura desconeguda pels malgratencs, tot i tenir regidories força estranyes que no citaré.

Necessita Malgrat un “regidor de patrimoni cultural”?

Podeu contestar a l’enquesta i justificar com a comentari en aquest post. Gràcies per participar!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És més senzill que això. Necessitem canviar de govern com qui canvia de perspectiva. Una gent, qui sigui, sense prejudicis, amb més nivell. Gent que pugui respondre preguntes. Gent que no cregui que la democràcia és la meitat més un, sinó el diàleg. Gent que no pensi que fer normes vol dir prohibir. En fi, un altre tipus de persones.

Anònim ha dit...

Ben cert, cal a un poble com el nostre un regidor de patrimoni. Però com ho fas entendre a qui mana i crea regidories d'incerció laboral o de pseudo-participació ciutadana?
Ric per no plorar

Anònim ha dit...

Tenim un patrimoni que s'ha de gestionar, queda clar. És clar que l'ajuntament se n'ha de fer càrrec, però semble que els hi porta fluixa.

Anònim ha dit...

Jo a l'enquesta he votat quesí,però sempre que aquesta persona tingui formació específica per exercir aquesta responsabilitat, pq si de regidor de patrimoni hi ha una persona sense formació ni intenció de tenir-la (com hi ha vegades q passa en altres àrees) millor q no existiexi aquesta regidoria.
Sònia