01 de març 2008

Afectar la vegetació del parc:

Malmet tal activitat el parc?
Calçotada no però xocolatada, castanyada, festa de la diversitat, etc, sí.
Es pot prohibir sense que la normativa ho permeti?
Uf!

8 comentaris:

pakyto ha dit...

Disculpeu-me que digui que aquesta mesura es estúpida, improcedent, absurda i em fa olor a "chamusquina". Directament que prohibeixin el dret a la festa, a passar-s'ho bé les persones, ja van fer una ordenança on es prohibia, fer concerts als bars, fer gresca al carrer, que passa en aquest poble, ens hem de sentir com en un convent de clausura? Qué passarà amb Sant Joan?, amb els correfocs?, amb el cremat de les havaneres?. Em sembla que tot això no porta enlloc tan sols a crispar l'àmbient polític i social, que pel que em sembla, ja deu estar prou crispat. Quan algú tensa molt la corda acaba per trencar-se. Ah! i que de pas prohibeixin les sardanes, perquè quan passes per la plaça de la barretina a l'estiu, el soroll acústic que produeixen malmenten el timpà dels vianants, els carrers queden tallats, i la polució acústica es insuportable ( i no tinc res contra la sardana, és més la trobo a faltar, però que la prohibeixin), i que també prohibeixin les festes dels diferents barris on fan costellades al carrer, que ho prohibeixin, i tampoc no tinc res contra aquestes festes, però possats a prohibir, prohibim fins i tot els plens de l'Ajuntament, o anar amb samarreta vermella pel carrer, o que la gent només vagi a la platja de sis a deu del vespre que el Sol no crema tant i haurà menys càncer de pell. Ah? i que passa amb les costellades que fan els veins als seus fantàstics patis interiors, a mi quan passo pel carrer em molesta el seu fum, de fet em venen unes ganes irreprimibles d'autoconvidar-me a alguna costellada familiar. Però la meva pregunta es que hagués passat si en comptes d'ERC ho hagués fet l'equip de govern?
Paco

Anònim ha dit...

a Pineda aquest cap de setmna calçots a la Plaça de les Melies.
Ah i a Pineda governa un socialista

Anònim ha dit...

sisi, xk a pineda es fan claçots, escudella... però a malgrat avui dia amb aquest "equip" de govern no podem ni respirar. Això si, com que aquest any les barraques les organitza el seu fillet, no hi posarà cap denúncia (com va fer amb les movilitzacions de l'arbreda) si es pasen els límits de soroll o l'horari del decret d'alcaldia. Aviam que pasa.

Anònim ha dit...

Això és una gesta perpetrada pels nostres lamentables regidors Srs. Valentín-Viñolas un tàndem que és tot un perill pel poble de tenir aquests dos virtuosos de l'arbitrarietat i la indocumentació més pregona.
Son ofensius i inútils.

Anònim ha dit...

això és perquè ho organitzava erc. no hi ha més. tot el que sigui posar-los-hi pals a les rodes, endavant. el més trist, és que aquestes ordenances no estan escrites enlloc! per a tu sí, però per a tu no. he llegit com va anar el tema a la pàgina web d'erc. déu ni dó! amb aquest equip de govern no farem pas res de bo. i estic d'acord amb en paquito. prohibir, prohibir, i prohibir. això sí, a segons qui. on anirem a parar?

Anònim ha dit...

els arguments que van donar per no deixar-los fer la calçotada se'ls van treure de la butxaca, no? fan cansar a la gent

Anònim ha dit...

sóc l'anterior, volia dir "fer els calçots", no pas l'acte en si. imagino que sense poder fer els calçots al costat de la gent la cosa va perdre gràcia.

Anònim ha dit...

Em sembla q per desgràcia a més d'ERC hi hauràn altres entitats q patiran aquesta prohibició. Col·laboro cada any amb la festa de la diversitat i pel que sabem fins ara potser tampoc no ens deixaran aquest any fer el sopar a can Campassol si hem de fer foc. Volen aprovar un decret sobre aquest tema. Trobo indignant q es posin impediments absurds a celebracions q es fan gràcies a la col·laboració dessinteressada de molta gent.
A més, quina vegetació queda a can Campassol? És per flipar!
Sònia