26 de març 2008

Torna amb més força:

Així se'ns presenta en Serrano, ara acompanyat, resorgint de les cendres (que encara no estaven apagades). Tornarà a acompanyar els viatges d'aquells que resseguim els blogs de Malgrat per estar al dia. Molta força i cap amunt!

El nou weblog informatiu “Malgrat Confidencial” es posa en marxa avui dimecres a les 23:55h


El nou Malgrat Confidencial és una continuació d’aquella “vella glòria”, precursora de la bloquesfera malgratenca. Neix de les mateixes inquietuds i d’una clara vocació de servei. Conserva el mateix esperit de fons però amb una forma força diferent. I és que ara som dos els professionals encarregats de donar-li forma i tirar-lo endavant.

Dos periodistes que sumem esforços i coneixements per a oferir en una mateixa plataforma ràdio, televisió, premsa escrita i, òbviament, periodisme digital.

Quatre mitjans en un de sòl i a través del qual només pretenem afegir-nos als ja existents que donen cobertura informativa a la “bonica població de Malgrat, a la comarca del Maresme”. Això sí, sempre des del rigor, la recerca de l’objectivitat, la pluralitat i, quan ho creguem oportú, el nostre punt de vista.

Han estat mesos de dubtes i incerteses. Però finalment ja podem dir que estem a punt per tornar a posar al centre de l’actualitat i del debat el què afecta als malgratencs i malgratenques.

Sigueu, doncs, benvinguts al nou weblog Malgrat Confidencial. Que us vagi de gust.

Noemí Guillem i Albert Serrano

http://noumalgratconfidencial.blogspot.com
contacte: malgratconfidencial@hotmail.com
tlfn: 617 945 380

3 comentaris:

Contrapunt ha dit...

Això és bo, que la comunitat blocaire malgratenca no decaigui!

Anònim ha dit...

Tindríem que fer memòria i recordar com en Serrano va deixar penjat i sense donar cap explicació a tots els seus lectors en el moment més àlgid del moviment veïnal "Salvem la riera".
Caldria una explicació convincent del perquè d'aquella frustrant retirada.

Anònim ha dit...

per què li va donar la gana i punt, burru.