09 de març 2008

Segona passejada, conclusions (actualitzat 4):

De la visita que ahir ens van preparar el personal de l’Ajuntament i el professor Joan Bosch no en diré res. La meva opinió és una entre moltes. Voldria que la gent em fes arribar imatges que considerés especials i que deixes els seus comentaris crítics. Entre tots en farem una valoració.

Notícia a la web de l'Ajuntament.
Campanades
M'envien una fabulosa vista de l'imponent turó del Castell, fotografia feta des del campanar. Que afortunats vau ser de poder tenir aquests paisatges davant els ulls!





En Joan Bosch envia aquesta fotografia per aclarir el que significa una "planta de creu llatina":

10 comentaris:

Anònim ha dit...

per mi va estar una passejada excel.lent.

teresa verdaguer

Anònim ha dit...

Molt il·lustrativa. Va mostrar-me parts noves d'un poble tant comú i que creia tant conegut.
Una gran felicitació per el guia, s'ho mereix. L'animo a buscar més documents per dibuixar millor el nostre passat.

Anònim ha dit...

primer de tot, felicitar el guia, per la feinada que ha tingut buscant informació.
la passejada va ser molt instructiva, sempre s'aprenen coses noves poble i crec que s'haurien de potenciar més.

Anònim ha dit...

per a mi va ser un matí preciós: us dono les gràcies per haver assistit i per haver-me escoltat tan atentament. val la pena preparar-se aquestes activitats quan observes que la gent hi té interés. a veure si algú de vosaltres s'anima i es decideix a acompanyar-me a les recerques d'arxiu --hi ha massa feina per un de sol !. Ja us vaig dir un dia que si algú s'anima jo l'inicio en la recerca documental. Aclareixo que poc a poc anirem transcrivint els documents trobats i els penjarem per a que tothom els pugui consultar sencers !.

Anònim ha dit...

Magnífica oportunitat per conèixer un dels llocs emblemàtics del nostre poble de la ma d'una autèntica autoritat en el tema i que varem tenir el privilegi de gaudir els assistents a la passejada.
En volem més i del mateix nivell!

Unknown ha dit...

Jo crec que hem d'estar contents de que s'hagi organitzat un acte així i amb tant bon encert de triar en Joan per dur-lo a terme.

Anònim ha dit...

Es va fer curt!!! Va ser molt interessant i no cal dir res més q no sabeu del guia, en sap molt i a més ho explica molt bé. És un mestre. A mi la part q em va agradar més va ser la introducció q va fer de com era el Malgrat q va demanar la independència parroquial i va construir l'antiga esglèsia, coneixia les històries dels atacs dels moriscos als pobles propers però no les de Malgrat. El període modern és un dels més interessants de la nostra història i a Malgrat potser l'hem deixat massa de banda.

Sònia.

Anònim ha dit...

Perdó abans he dit moriscos i volia dir sarrains.

Sònia.

Anònim ha dit...

Que segueixin fent passejades d'aquest tipús. Crec que és un bon encert de la regidora aquesta activitat. S'aprén molt de les passejades.

Anònim ha dit...

Es fa estrany viure activitats d'aquest tipus a Malgrat.