19 de març 2008

Rumors:

Sobre els rumors que han aparegut en el darrer post informo: la alcaldessa no ha informat de res i el poc que es sap està aquí: Notícia 1, Notícia 2
En aquest blog ens resta preocupar-nos pel futur de l'Antic Hospital com a edifici.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

qui carai sou aquest anònims amb gust de racisme i xenofocs?
soc veina del centre teraupetic, conec als usuaris i son encantadors.
que preteneu anònims?
hem conviscut com a veins molts anys i mai hi ha hagut cap problema.
El centre es petit i és necessita un de més gran.
Que els politics busquin el lloc mes adient i si pot ser a l'entorn on ha estat sempre.
aprecio als meus veins

Anònim ha dit...

Em sembla que els anònims s'han confós de blogs. Pensen que aquí s'hi troba gent que fa oposició a l'ajuntament perquè si, i es creuen que ens apuntem a qualsevol causa només per --com algú ens deia fa mesos, desgastar l'equip de govern. Personalment crec que l'han vessada. L'oposició, quan la fem, és enraonada i en general té a veure amb un punt de vista progressista, democràtic i humanista. Tres termes que són a les antípodes de la posició mantinguda en el panflet.
Jo crec que entre els valors que fan que un poble valgui la pena hi ha el de la seva capacitat de solidaritzar-se i tenir cura dels menys afavorits per la vida o la salut.
Espero que trobin el lloc que més els agradi per fer el nou edifici !

Anònim ha dit...

gràcies Joan,sempre dius veritats com un temple

Anònim ha dit...

i tu !

Anònim ha dit...

Tal i com diu el Sentinella hem de patir per l'edifici també (menys important que les persones però que mereix un apreci)
Coneguent l'equip de govern ja deuen estar avisant a el seu promotor de capçalera, i a sobre entra en el projecte de barri del cstell!
Parlem d'un dels edificis més antics de Malgrat, primer en usar medicina convencional en l'àmbit psiquiàtric, la seva edat es pot comptar amb segles, i finalment, s'hi va rodar una pel·lícula com bé ens v explicar el Sentinella fa poc.

Anònim ha dit...

Algú ha escoltat avui a l'alcaldessa per ràdio Malgrat?
ha tret serps per la boca.
que li passa amb el centre terapeutic?

Anònim ha dit...

Què li passa a la gent amb els centres terapèutics? Què els molesten? Tots aquests que pengen cartells en contra haurien de saber que les malalties mentals seràn una de les pandèmies en els anomenats països "desenvolupats" i que potser d'aquí uns anys ells o algú de la seva família en necessitaran un. Em sembla que aquí Malgrat fa molts anys que convivim amb aquest centre i mai hi ha hagut cap problema, al contrari, els aconsellaria a tots aquests que estan en contra que mirin la pel·lícula de JJordà Mones com la Becki filmada en part en aquest centre i intentin conèixer una mica aquestes persones.
Sònia