03 de març 2008

Segona passejada:

El professor d'Art Modern de la Universitat de Girona, Joan Bosch, serà l'encarregat de guiar la passejada per l'Església Parroquial de Sant Nicolau per conèixer la seva història i l'arquitectura. El punt de trobada serà l'ajuntament a les 11 h del matí. Aquesta és la segona "Passejada urbana".

Web de l'Ajuntament.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No és una mica electoralista per part de l'Ajuntament fer aquesta passejada precisament el 8 de març dia de reflexió? No entenc com us presteu aquest joc.

Anònim ha dit...

Has d´anar primer a apuntar-te a l´Ajuntament o no cal ?

Anònim ha dit...

L'altre vegada no va caldre apuntar-se.
És una proposta fantàstica que no s'ha de mirar de forma política, el patrimoni sobrepassa aquesta barrera.
Jo us animo a que hi anem i coneguem millor, en aquest cas, la nostra església.

Anònim ha dit...

No cal apuntar-s'hi. Per cert la data la vaig proposar jo --i l'única cosa que vaig pensar en triar-la va ser en que fos un dissabte que m'anès bé a mi. La veritat és que no vaig pensar que fos un dia que anés bé a un tal Zapatero, ni a un tal Rajoy, ni a un tal Llamazares....Demano disculpes per haver posat els meus interessos particulars per davant dels dels candidats a les eleccions. Hauria d'haver pensat que una sessió sobre la història i l'arquitectura de l'església parroquial seria decisiva per a decantar el vot de la gent assistent.

Anònim ha dit...

A mi tant me fa la data. El que m'interessa és que l'altra passejada em va agradar molt i a aquesta hi penso tornar a anar.

Anònim ha dit...

no cal que t'ho agafis així, joan. no eres tu qui ho havia de pensar sinó l'ajuntament. evidentment, la jornada no decanta el vot, però la convoca una regidora i personalment la trobo poc encertada la data. és un punt de vista i prou. que disfruteu molt. jo no podré anar-hi i em sap greu.

Anònim ha dit...

jo em pregunto com és que s'organitza des de la regidoria de medi ambient?, no és una passejada per l'església de Malgrat?.