14 de març 2007

Ple municipal, i un nou llibre.

Aquest dijous, a les nou del vespre i a l’Ajuntament, es celebra el ple del mes de març. Podeu consultar-ne els punts a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament. No sembla haver-hi cap motiu referent al patrimoni, però igualment és interessant anar a veure com va el Poble.
I el diumenge, aprofito per avisar, hi ha la presentació del nou llibre de l'historiador santpolenc Jordi Pomés (no és el seu primer llibre dedicat a Malgrat), el llibre en qüestió es titula "L'agricultura i els sindicats pagesos de Malgrat. Una panoràmica del món agrari local des de final del segle XIX fins a l'actualitat" i l’acte tindrà lloc al Centre Cultural a les 12 del migdia. Teniu una breu descripció del llibre i un resum a la pàgina web de l’Ajuntament.
Espero que hi assistiu!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Assistiré als actes previstos amb l'esperança que siguin beneficiosos pel poble.

Anònim ha dit...

diuen que en Serrano ha posat la veu en off en un CD que es regala amb el llibre.

Anònim ha dit...

Com va anar el Ple d'ahir?, no vaig poguer anar-hi?

Anònim ha dit...

Ambient crispat com sempre, no gaires coses importants, els punts més conflictius van ser el tancament del pas a nivell de la plaça rodona i l'obertura dels comerços fins les 11 de la nit. Sobre patrimoni no van dir res de res, per variar.

Anònim ha dit...

per variar??
quin fart se n'han fet els d'erc al llarg de tota la legislatura de denunciar que el patrimoni no és cap prioritat per l'equip de govern. una simpatitzant.

Anònim ha dit...

Tens raó, sempre han tingut molts miraments. Però tampoc han aconseguit res...
P.D.: Jo vull un museu de poble!!!!!!