26 de març 2007

4ª pregunta de l'exàmen de coneixements malgratencs:

Arribem a la quarta pregunta; tots estem preparats per contestar el primer que ens passi pel cap o el que ens han ensenyat "els que en saben". Tant és, lo important és aprendre una mica més tots plegats i participar. Preparats? Llestos? A recordar!

Quina part de l’església de Malgrat resta inacabada?

La nostra església rep un altre nom que demostra la seva grandesa respecte a totes les altres del voltant. Quin és aquest nom?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de llegir-me la bíblia en vers, les meves opcions son: Resta per acabar el campanar i també s'anomena La Catedral de la Costa.

Que esteu bonets!

MC ha dit...

falta un campanar

Anònim ha dit...

acabar el campanar. Deien que fins no fa gaire temps encara hi havien les pedres que s'havien de fer servir per acabar-lo. Hauria d'estar coronat com el campanar de Pineda.
Crec que s'anomena la catedral de la costa .

Anònim ha dit...

Ala! Albert aquí t'has colat! Te l'imagines amb un altre campanar? Fotria mitja por.
Encara que tampoc se què és el que li falta...

Anònim ha dit...

Vinga, a vere què tal la meva resposta: falta per acabar el campanar, o també podríem dir que el cloquer que alberga les campanes, resta inacabat.La paraula, cloquer, la trobo molt interessant.
L'església de la vila, coneguda com a Catedral de la Costa, desconec però si és per les seves dimensions, o per alguna altra qüestió. Algú pot alcarir-ho?

Anònim ha dit...

A mi sempre m'ha semblat estrany les arcades tapades que es poden veure a la banda del C\ del Carme, potser és això el que manca de fer?

Anònim ha dit...

La Catedral de la costa? El primer cop que ho sento!
Jo crec que és pregunta trampa, la nostre església es va acabar fa temps.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Tancament de comentaris.
Aviat la es publicarà la resposta!