28 de gener 2008

Favoritismes:

Si mireu el primer comentari de l’últim post del blog d’en Malgratot (aprofito per agraïr-li que em fes arribar la gravació de l’últim ple, que si el “goear” deixa de fer errors podré acabar de penjar). I recordeu un post que fa poc (molt poc) va penjar. Veureu que existeix una correlació de fets amb la senzilla estructura de causa-efecte.

Vull fer una crida, tinc gelos, molts de gelos, moltíssims, i per tant dic: Gent De l’Ajuntament (mireu que us poso en majúscula i negreta eh!) Perquè a mi mai em feu cas? Ja li feieu a en Serrano amb el Malgratconfidencial (recordo el tema de les pintades a les parets entre d’altres) i ara amb en Malgratot, sóc l’únic blog discriminat?

Bé, doncs recordo un post més recent encara on en Malgratot us recomanava actuar sobre un seguit de construccions o elements, i entre ells es trobava la Torre del Castell. Ja que a mi no em feu cas...

Mireu el que us dic: GUAPUS! (això no us ho diu cap blogaire eh!)

2 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

Diuen que en Viñolas s'ha quedat castigat sense anar de viatge per no haver fet els deures. Nosaltres estem acollonits, perquè si aquest home s'hi posa, a fer feina volem dir, encara pot ser pitjor. Ens queda el dubte de saber si també han arranjat la ja famosa pilona inclinada del Castell i la connexió al descobert d'alt voltatge. Si aconsegueix arranjar-ho tot, li dedicarem una placa honorífica o un diploma al ciclopi esforç realitzat.
Sentinella, no defallesquis que amb les teves flors s'estan fent una toia per complaure't tot d'una en el moment més inesperat. El problema sorgeix en que no saben ni per on començar.

Anònim ha dit...

És normal, moltes vegades, la teva feina sembla que sigui només la de criticar als que manen. Com vols que et facin cas?
També veig que si el blog va de patrimoni poques vegades pots parlar bé dels que mamen... ho reconec.