11 de gener 2008


Aquest blog està de dol.

5 comentaris:

Sentinella en vetlla: ha dit...

Permeteu-me concretar. El dol no és per la riera, aquesta encara no està decidit que es destrueixi; el dol el portarem per la mort de tot tipus de diàleg i racionalitat humana entre els que “manen” i el Poble. Considereu que ja està tot decidit?

Anònim ha dit...

N'hi ha que ja no tenen més arguments per continuar endavant, per això les paraules d'una regidora: "esperava que amb això d'avui s'acabarien els actes de manifestacions"....ho va evidenciar.
Doncs no! continuarem endavant per demostrar que encara tenim forces i arguments per defensar la riera.
Som un poble actiu, ho demostra que ens hem mogut, hem sortit al carrer , hem treballat, ens hem culturalitzat més encara amb la nostra història i el nostre entorn natural, i tot això vol dir que som gent activa. Els passius s'han quedat a casa, pensant que desde una taula amb telefon i ordinador es pot fer feina.
Queda feina per fer.

Anònim ha dit...

si la Conxita hagués cedit ni que fos una vegada, es a dir possar de tan en tan la pastanaga davant del conill, es posaria la gent a la butxaca cosa que ara no ha fet, pobre, quina vida més trista que se li ve a sobra, perque quan no sigui alcaldesa, viurá aqui, no?

Anònim ha dit...

Jo no estic de dol, però, estic d'acord amb tu que no pot haver diàleg amb qui mana, no hi pot haver diàleg amb qui en nom dels vots aconseguits (no arriba a la meitat dels ciutadans i ciutadanes amb dret a vot i que varen decidir exercir-lo) és creu amb el dret de decidir per tots, no pot haver diàleg amb persones que no escolten, no pot haver diàleg amb persones que menteixen o diuen mitges veritats, no pot haver diàleg amb persones que utilitzen la demagògia, no pot haver diàleg amb persones populistes, no pot haver diàleg amb persones que no han entès encara que significa la democràcia i, aquest diàleg no pot ser-hi, perquè, aquestes persones no el volen o ocrecno en saben, ja que si en sabessin no actuarien d'aquesta manera o haurien dimitit.
I no estic de dol, perquè, la riera, ha aconseguit que hi hagi diàleg entre persones que pensen de manera diferent, perquè, moltes persones han pres consciència del poble, del seu entorn, de la seva història,... i això, molt els dolgui no ens ho treuran, perquè molta gent ha perdut la por, que sembla hi ha en aquest poble, no hem de tenir por de dir que pensem, no hem de tenir por de defensar el que creiem, no estem en una dictadura i, això, si que qui ens mana ha s'aprendreu.

Montse ha dit...

Sentinella, mira-ho des d'un altra punt de vista, ara més que mai el poble està unit, s'ha rebel.lat, després d'anys d'obscurantisme, i això val molt, això vol dir que tots seguirem lluitant contra la falta de diàleg, injustícies, i tot el que ens afecta.
Entre tots em donat una mostra de civisme, que no ha donat l'Ajuntament, i em demostrat que apart dels ideals, abans que tot, sóm un poble.