15 de gener 2008

El preu de l'art:

Mentalitzeu-vos, a Malgrat no es malgasten els diners!! Si la "gàbia" val tant és perquè es tracta d'una obra artística. Sí, com la Font de la Plaça de Missa! Què us passa pel cap de fer amb quasi 28.000 eur.?


Vista la proposta d’acords formulada per l’Alcaldia en data 26 de novembre d’enguany, la


Junta de Govern Local, per unanimitat dels sis membres assistents, ACORDA:

PRIMER.- Aprovar la certificació núm. 1 de les obres incloses al projecte d’obra municipal

ordinària “Condicionament d’espai públic carrer Ponent i Alcalde Pedani”, executades per

l’empresa INCUNART, SA, per un import de 27.655,41 euros, amb l’IVA inclòs.

SEGON.- Imputar un reconeixement de despesa d’import 27.655,41 euros, a la partida

21.5110.61110 “Millores urbanes” del Pressupost General pel 2007.

TERCER.- Notificar el present acord a l’empresa interessada, a la direcció facultativa de les
obres de referència i a l’Àrea de Serveis Econòmics.

(Fragment d'una acta de Junta de Govern Local)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Sentinella el teu blog és monopolitzat per la visió política de l'oposició. Ens pots dir d'on has tret l'acte de les JGL?

Anònim ha dit...

Les actes són públiques, estan al taulell de l'Ajuntament, i si et consideres un bon ciutadà tens l'obligació de llegirte-les cada setmana (el problema és que no solem tenir temps per fer-ho)
Ah! I són públiques, ho repeteixo.

Referent al preu de l'actuació només tinc una cosa a dir: Flipa!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ja hi som amb la collonada de les politiques, ara no tindrem ni dret a saber el que es cou amb els nostres diners, si son papers publics be que es poden coneixer, i ja agraeixo que sens facin saber.

Anònim ha dit...

Proposo a Sentinella que esbrini quí és el responsable del nyap que s'ha fet a l'entrada de la Biblioteca.

Sentinella en vetlla: ha dit...

No entenc la teva reflexió: el meu blog "és monopolitzat per la visió política de l'oposició" perquè penjo informes públics fets per l'equip de govern. Si es poden considerar privats encara ho entendria, però dins la condició de públics...
Una cosa em resulta curiosa del teu comentari (11:07), la manera de citar-ho és la que utilitzen els que coneixen bé aquestes actes, ho anomenes JGL, jo no ho he dit així. És encertada la impressió que tinc de que m'estic dirigint a un polític de l’Ajuntament? (com que parles en "anònim" no ho puc saber)

En quant al nyap de l’entrada de la biblioteca no sé qui és el responsable, però es podria haver arreglat de manera més curiosa i elegant.

Anònim ha dit...

Aquesta empresa Incunart. S.L., afincada a Pineda, lloc de residència i domicili fiscal del Sr. Quinta, desprèn un tufillu de conglomerat "cosa nostra" que espanta. A Malgrat ningú podia haver realitzat aquesta "millora" i potser amb més gràcia?
Aquesta gent encara que hi apliquin els cinc sentits en qualsevol projecte-endegament que realitzen, s'hi foten de quatre potes a la galleda, on no n'hi ha ...
Sentinella, tu ni cas dels esbirros provocadors que calen focs pels blogs.

Anònim ha dit...

El dia 18 tots ala biblioteca per aduna-li la ven vinguda als del ppc i al sr. tejedor. porteu xiules i cosses per fer remo son els culpables de la votació del altra dia i venen recolza ala vega, i marcels rosa aubanell, per demostra que o fan mol be.

Anònim ha dit...

Jo amb aquests 5 milions de peles en tenia prou per obrir dues beques d'aquestes que obra l'ajuntament per investigar la història local. Més ben gastats impossible.
M'adjunto a l'exclamació del: flipa!!!!!!!

Anònim ha dit...

només inverteix en cultura, el que és culte

Anònim ha dit...

Ai srta cultureta... on deus ser...
Realment considero que és una burrada de calers el que s'han gastat. Altres coses s'ho mereixen més.

Anònim ha dit...

a veure si ho entenc: allá a on estaba una olivera ara hi ha una gábia que val aquesta pila de euros ? no entenc rés... ho potser si....

Anònim ha dit...

Lisi, fora bo i convenient que un dia d'aquests ens fessis un resum de les coses que sí entens, no t'ocuparà massa estona, a efecte d'entendre millor per que no entens el que sovint no entens. Tot això tindries que fer-ho en atenció als soferts visitadors de la xarxa blogaire malgratenca i per a la seva bona salut.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Doncs jo tampoc entenc com s'han invertit tantes peles en arreglar aquest troç.
En enlloc d'una olivera ara hi ha un altre arbre que sembla ser un faig, i a mi de petit em van explicar que els faig només viuen en climes d'alta muntanya.
Jo tampoc entenc reeeeeees

Anònim ha dit...

millores urbanes, també poden ser arreglar les voreres o desaigues embossats o curar arbres malalts, no necessariament han de ser sempre coses noves. Siusplao, no ens ho cambieu tot.

Anònim ha dit...

Cat, no sé per què em contestes d'aquesta manera, has tingut un mal dia? Després del que s'arriba a dir als blocs no sé per què has tingut tanta mala bava amb mi per un comentari ben innocent, segurament deu ser degut a aquest vent.
Vinga, que demà serà un altre dia, cuida't. Per què em contestes en plural, que potser sou 9?

Anònim ha dit...

Sí Lisi, potser he estat rude, dispensa, però convindràs amb mi en que el teu alies associat a "no entenc res" és un clàssic que ja ve del temps del Malgrat confidencial. Sisplau, un petit esforç per entendre les coses dels blogs a vegades sí cal.

Anònim ha dit...

Déu-n´hi-do, d´acord, peró no entenc rés........ es broma.

Anònim ha dit...

Sentinella, a la plaça de l'església no fan missa, la missa la fan dins de l'església, per tant la denominació de "Plaça de missa" tindríem que mirar d'eradicar-la del nostre lèxic habitual.

Anònim ha dit...

Amb 28.000e., podríem fer-nos amb una partida de mortadel·la i comprar la regidora Ana Vega i la seva intenció de vot per fer una moció de censura amb la finalitat de jubilar definitivament a la Campoy i fer callar a tots els seus esbirros.

Anònim ha dit...

Doncs jo tampoc entenc algunes coses! el criteri estètic de la reforma a la biblioteca m'ha deixat astorada. Sobre la gàbia... potser estaria bé que hi caigués un llamp un dia de tempesta... allò que diem sobre la natura sàbia...