09 de juliol 2007

Tema a debatre: ninots


Va ser rotunda la proposta de fer cremar a la nostra foguera “virtual” els ninots del parc del Castell (entre altres propostes). Aquells que representen a en “Branqueta” i que indiquen al pobre passejant per on ha de circular. No són figures gaire harmòniques amb el seu contorn, i pel que sembla, és una opinió força escampada.
Si hi ha algú a qui li agradin que ho exposi, igualment si hi ha qui creu que seria bo que no hi fossin; sempre argumentant i respectant altres opinions.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser fora bo que algú ens amplies la informació sobre el tema en els aspectes següents:

- Quí els ha encarregat?
- De quina regidoria depenen?
- Quan han costat (factura)?
- Quin objectiu és cercava i com és va justificar la seva implantació?
- Son els primers o els últims d'una serie, familia o grup?
- És van pensar originàriament pel jardinet del Castell o no sabien que fer-ne i el jardinet serveix també de deixalleria?
- Estaven d'oferta?

Jo per entrar en el tema veig interessant tenir aquestes dades que cito per valorar assenyadament la questió.

Anònim ha dit...

Tu vols aquestes dades, però recordes amb quin ajuntament vius no?

Anònim ha dit...

Vols dir que cremaria una cosa així?
Jo no els suporto, ben bé no ho sé, però veure'ls em posa malalt.
Potser per lo de que no hi pinten res i no tenen cap utilitat, ni tant sols decorativa!

Anònim ha dit...

És la clara esséncia del nostre honorable ajuntament, essers ridículs que et marquen per on has de passar.
Esperaveu alguna originalitat? ja ja ja

Anònim ha dit...

tan que parleu de l'ajuntament i no teniu ni idea del que dieu. el serf te rao, no seria millor primer preguntar i despres opinar...el "ninot" es la "mascota" qye varen triar els nens/es entre els dibuxos que varen ells mateixos de totes les escoles de malgrat, per representar el medi-ambient.
l'encarrec per el par, no va ser un encarrec, els varen fer l'escola taller, en honor els nens/es que el varen triar, per aixo a cada "branqueta" aixis es diu la mascota , nom que tambe ells el varen triar. a mes d'indicar per on anar, a sota hi ha la paperera, per aixo tambe en els programes de recollida hi surt. per ells, per els nens/es l'ajuntament va adoptar a en branqueta. tots els nois de l'escola taller , treballen en una fabrica de fibra de vidra que hi ha a la comarca. el cost va anar a la totalitat del parc, una part per l'ajuntament i l'altre per la generalitat (departament de treball). si en comptes de criticar tant, anesiu als plens o preguntesiu,tal vegada no es dirien tantes tonteries.

Anònim ha dit...

barba -roja, si vols les dades m'ho dius i jo mateix et portare a parlar amb l'alcaldessa , perque t'informi, nomes em dius a quin telefono vols que et truqui per quedar amb el dia i l'hora.

Anònim ha dit...

Els dos últims em feu riure!
A sota de cap ninot hi ha cap paperera, simplement marquen per on passar, i són lletjos.
Molt bé que els nens triin una mascota, jo mateix vaig participar en el consurs, però, s'ha d'omplir el parc de branquetes? perquè no se les posa l'alcaldessa i els que van voler la reforma del parc a casa seva?
Igual que els nois de l'escola taller, perquè no us els fotieu a casa a arreglar-vos la terrassa? A un parc amb la torre (o com diu el Sentinella: Torre) els tenieu que deixar anar? Que li passava al parc perquè li fessiu tal destrossa, destrossa que només els nouvinguts consideren que afavoreix, i tots els malgratencs de "tota la vida" la troben vomitiva. Però tant és, no? els vots que interessen surten dels nouvinguts, i per quatre pedres antigues...

Anònim ha dit...

Per preguntar el preu del parc del castell no vull anar, perquè se que van ser diners malgastats.
Però sí que m'interessaria saber el preu "verdader" del parc Francesc Macià, que això fa caure de cul! desde casa la meva tia que viu a la verneda veia com els pobrets de lescola taller es passaven les hores asseguts, entre altres malgastaments com les peces de ferro que aguantaven el super-mirador que es van estar una pila de temps i el seu lloguer es carissim, pero si despres són els tontos del poble que ho paguen no? Aix, es que no m'enrecordava!
Barbaroja! estic amb tu, i a aquests anonims se'ls hi veu el llautó!!

Anònim ha dit...

llautoooo?????? jo el que veix son serredures!

Anònim ha dit...

Els súpers currelas de l'escola taller van fer els ninots perque s'avorrien, no tenien res mès que fotre, després van anar al castell i van dir: -Ara sí que us donarem pel ---.
Tenien 2 opcions, fer bè l'instalació
de reg, i deixar les coses en condicions o meditar on podríen posar cada ninot, els súper currantes van triar la segona opció ja que segurament no s'haurien d'ajupir. En acabat la reforma del parc van engegar els expressors i no funcionaven, pero que més dóna? En branqueta estava allà, i això era l'ho important.
totes les noves plantes i les jardineres van morir, i els troços sembrats van quedar com quan el primer "chacho" va arribar de Ramonete, la reparacio es va fer esperar pràcticament mig any, per arreglar-ho van haver d'aixecar mig parc i fins i tot es van haver d'ajupir, ¡¡¡Uff que bajo ezta er zuelo!!!. Per què es van tallar arbres centenaris? on son les porqueres antigues que hi havia sobre la gespa? eren necesaris tots aquests ninots, lababos, plaques explican la vegetacio en llati, etc.? També cal dir que els porretes s'ho passen molt bè cada nit.
El parc del castell l'han deixat fet un fàstic, crec que quan eren vinyes i camps de patates estava millor que ara, per rematar la feina van dur súper ràdio los 60, perdò, radio Malgrat. I ara a sobre volen arreglar el barri? Perque ens em d'escoltar que el barri del castell es un barri d'inmigrants i de cases fetes sense criteri unitari i amb material de baixa qualitat? Això és el que em fa més riure, la meitat de cases del poble estan fetes amb pedra, calç i mija dotzena de vigues de fusta mal fotudes, pero estan bé, en canvi les cases del castell que no n'hi ha cap feta amb vigues de fusta, cap!! estan mal fetes... l'ajuntament va guanyar una ajuda amb mentides i fen llastima a la generalitat. Al castell la gent viu bé sense que ningú toqui el que no sona.

Anònim ha dit...

alguns feu pena........

Anònim ha dit...

Barbaroja, la paperera se la van descuidar de posar per les preses d'última hora, però el que si és funcional i va molt bé, per decidir amb propietat, és la informació que aporten les fletxes i que ens mostren clarament el camí que podem prendre per anar a la dreta o a l'esquerra. Aquesta funció és, de per si, una mostra prodigiosa d'astulticia i mostra clarament el nivell dels responsables del giny, aquí ningú pot perdre's encara que s'hi esforci molt en fer-ho. Com ha insinuat el company de les serradures els han pensat a la seva viva imatge i semblança, convençuts com estan que el component del nostre cervell és el mateix que el que tenen ells.
Cavalquem cap al futur a lloms de someres desbocades!!!
Quines portentoses exhibicions de matèria neuronal a granel ens depararan els propers quatre anys?, sobreviurem a tan alt grau de magnificència?

Anònim ha dit...

escollir una mascota per representar el medi ambient a Malgrat "en branqueta" ho trobo acertat, el que no ho trobo tant es el desplegament de ninots al parc del Castell, perquè no lliguen amb l'entorn.
Ja tenim un parc temàtic ple de ninots, croissants, bolets, margarites... inspirat en una visita de l'Alcaldessa a un país de centreamerica per veure parcs temàtics i agafar idees per portar-les a Malgrat.
Els nois de l'escola taller no tenen res a veure, ells han aprés un ofici i aixó està bé el que potser s'havia de pensar abans es si era necessàri fer un taller de ninots envers d'un altre tipus de taller.
perquè ara de que en fem dels ninots?

Anònim ha dit...

Passeig Marítim de Malgrat és l'espai més adient per reubicar-los, l'estètica dels dos elements es complementa perfectament. Si el turista no va al Branqueta, que el Branqueta vagi al turista. Entre "guiris", xiclets, neons, trinxats, vòmits i d'altres altres, la seva presencia milloraria amb escreix el medi ambient de la zona.

Anònim ha dit...

Tranki! Poseu-los tots al parc del castell! Ja veus tu, tampoc es queixa ningú, i si ho fan són enviats a pastar fang. Convertim el context bèl·lic del parc del castell en un abocador de peces ridícules, riem-nos dels morts que van defensar el nostre poble! JA JA JA!!

Hipòcrites aquells que hi veuen literalment: "quatre pedres antigues"!

Anònim ha dit...

смотреть секс животных
порно видео зрелых женщин бесплатно
порно 24 часа
попки мужчин
порно тв
эротика галерии
пожилые ищут секс
бесплатно порно видео дом 2
хуй ребёнка
скачать порно жопы